beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) προσωπικά τα περισσότερα κινητά μου είναι από skroutz και από ένα συγκεκριμένο κατάστημα αλλά δε μπορώ να πω για το θέμα ποιότητας γιατί πλέον σπάνια κρατάω κινητό πάνω από 5 6 μήνες γι' αυτό τώρα κοιτάω να δώσω έστω κάτι παραπάνω πχ. για το S8 μπας και ριζόσει, δε παίρνω hi end συσκευές των τρελών χρημάτων αλλά αυτά που παίρνω κοιτάω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα/ποιοτικότερα για τα χρήματα τους, λέω ξανά ότι δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και με ένα mid range κινητό είμαι υπέρ καλυμμένος απλά ντάξει υπάρχει αυτός ο κάλος στον εγκέφαλο, μέχρι τα 380 πάντως που παίζει το s8 από διάφορα σκρουτζομάγαζα δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάτι άλλο να με συγκινεί.. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, beverlover είπε προσωπικά τα περισσότερα κινητά μου είναι από skroutz και από ένα συγκεκριμένο κατάστημα αλλά δε μπορώ να πω για το θέμα ποιότητας γιατί πλέον σπάνια κρατάω κινητό πάνω από 5 6 μήνες γι' αυτό τώρα κοιτάω να δώσω έστω κάτι παραπάνω πχ. για το S8 μπας και ριζόσει, δε παίρνω hi end συσκευές των τρελών χρημάτων αλλά αυτά που παίρνω κοιτάω να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα/ποιοτικότερα για τα χρήματα τους, λέω ξανά ότι δεν είμαι απαιτητικός χρήστης και με ένα mid range κινητό είμαι υπέρ καλυμμένος απλά ντάξει υπάρχει αυτός ο κάλος στον εγκέφαλο, μέχρι τα 380 πάντως που παίζει το s8 από διάφορα σκρουτζομάγαζα δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάτι άλλο να με συγκινεί.. Απολυτως λογικο αυτο που λες περι Skroutz,μονο στα Xiaomi κινητα υπαρχει αυτη η περιεργεια με τις αγορες γιατι δεν εχουμε στην Ελλαδα επισημο service/αντιπροσωπεια οπως στα αλλα κινητα,αρα παιζει μεγαλο ρολο στο κομματι της εγγυησης(αλλα και της μεταπωλησης φυσικα)απο που το αγοραζεις. Περαν τουτου περνα καμια βολτα απο καμια μεγαλη αλυσιδα να τα δεις απο κοντα να τα δουλεψεις κιολας και αγορασε οποιο δεις τελικα οτι σε βολευει. Φυσικα μιας και τα κινητα δεν τα κρατας και καιρο,μπορεις να ριξεις μια ματια και στις αγγελιες για ελαχιστων μηνων μτχ κινητα ή σφραγισμενα αν βρεις. Το σιγουρο ειναι οτι λογω των ημερων κιολας(γιορτες/εκπτωσεις)μην βιαστεις να κανεις την οποια αγορα.
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Απολυτως λογικο αυτο που λες περι Skroutz,μονο στα Xiaomi κινητα υπαρχει αυτη η περιεργεια με τις αγορες γιατι δεν εχουμε στην Ελλαδα επισημο service/αντιπροσωπεια οπως στα αλλα κινητα,αρα παιζει μεγαλο ρολο στο κομματι της εγγυησης(αλλα και της μεταπωλησης φυσικα)απο που το αγοραζεις. Περαν τουτου περνα καμια βολτα απο καμια μεγαλη αλυσιδα να τα δεις απο κοντα να τα δουλεψεις κιολας και αγορασε οποιο δεις τελικα οτι σε βολευει. Φυσικα μιας και τα κινητα δεν τα κρατας και καιρο,μπορεις να ριξεις μια ματια και στις αγγελιες για ελαχιστων μηνων μτχ κινητα ή σφραγισμενα αν βρεις. Το σιγουρο ειναι οτι λογω των ημερων κιολας(γιορτες/εκπτωσεις)μην βιαστεις να κανεις την οποια αγορα. τις γιορτές θα το πάρω οπότε δε θα βιαστώ, για το Α7 του 18 πάντως κανείς δεν ανέφερε κάτι οπότε μάλλον δε θα το δω, αν και από την αδελφή μου που το είδα φαίνεται μια χαρά, ελαφρύτατο, κάμερα από άλλο πλανήτη και για τους πιο φαν της κάμερας είναι το 1ο νομίζω με 3 κάμερες πίσω, το μόνο που με ξενέρωσε πολύ είναι η μπαταρία που εκτός από μικρή δεν έχει και γρήγορη φόρτιση.. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εάν θες κάτω από 300€ κοίτα το Nokia 7 plus στα 251€. Μοντέλο του 2018, με Pure Android ,έχει πάρει την Pie, δεν έχει notch,με μεγάλη μπαταρία(3800), ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά,NFC,Fast battery charging (18W, 9V/2A)και είναι ισάξιο σε κάμερα με το S8. 19 λεπτά πριν, beverlover είπε τις γιορτές θα το πάρω οπότε δε θα βιαστώ, για το Α7 του 18 πάντως κανείς δεν ανέφερε κάτι οπότε μάλλον δε θα το δω, αν και από την αδελφή μου που το είδα φαίνεται μια χαρά, ελαφρύτατο, κάμερα από άλλο πλανήτη και για τους πιο φαν της κάμερας είναι το 1ο νομίζω με 3 κάμερες πίσω, το μόνο που με ξενέρωσε πολύ είναι η μπαταρία που εκτός από μικρή δεν έχει και γρήγορη φόρτιση.. Και 10 κάμερες να έχει αυτό δεν παίζει ρόλο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Το S8 είναι αδιάβροχο,έχει NFC,είναι πιο λεπτό και ελαφρύ,δεν έχει το άσχημο notch,amoled οθόνη με HDR.Βλέπεις βίντεο και χαζεύεις.Η κάμερά του έχει OIS.Το βίντεο που καταγράφει σίγουρα είναι πολύ καλό με καλή ηχογράφηση.Επίσης καλύτερο service απο Ελλάδα. Το Pocophone υπερτερεί σε αυτονομία λόγω μπαταρίας,έχει ραδιόφωνο,stereo speakers και 2Gb Ram παραπάνω. Αν έχουν ίδια τιμή ψηφίζω S8.
chios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 ΤΟ S8 με τέτοια μπαταρία στο 6μηνο σε βλέπω να το πετάς από τις χειρότερες αγορές , νοκια πολύ καλό αλλιώς ποκο
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εάν θες κάτω από 300€ κοίτα το Nokia 7 plus στα 251€. Μοντέλο του 2018, με Pure Android ,έχει πάρει την Pie, με μεγάλη μπαταρία(3800), ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά,NFC,Fast battery charging (18W, 9V/2A)και είναι ισάξιο σε κάμερα με το S8. Και 10 κάμερες να έχει αυτό δεν παίζει ρόλο. το ότι έχει 3 κάμερες δε το είπα απαραίτητα για καλό, απλά τόνισα την ιδιαιτερότητα, το nokia που είπες θα το τσεκάρω παρόλα αυτά.. 7 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το S8 είναι αδιάβροχο,έχει NFC,είναι πιο λεπτό και ελαφρύ,δεν έχει το άσχημο notch,amoled οθόνη με HDR.Βλέπεις βίντεο και χαζεύεις.Η κάμερά του έχει OIS.Το βίντεο που καταγράφει σίγουρα είναι πολύ καλό με καλή ηχογράφηση.Επίσης καλύτερο service απο Ελλάδα. Το Pocophone υπερτερεί σε αυτονομία λόγω μπαταρίας,έχει ραδιόφωνο,stereo speakers και 2Gb Ram παραπάνω. Αν έχουν ίδια τιμή ψηφίζω S8. το S8 είναι ακριβότερο κατά 90 ευρώ.. 5 λεπτά πριν, chios είπε ΤΟ S8 με τέτοια μπαταρία στο 6μηνο σε βλέπω να το πετάς από τις χειρότερες αγορές , νοκια πολύ καλό αλλιώς ποκο είχα s6 edge μεταχειρισμένο κιόλας, δε νομίζω να είναι χειρότερη! χαχαχα
liakinen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να αποφασίσει ο φίλος τι του είναι περισσότερο χρήσιμο και σε τι είναι διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις όλα τα άλλα είναι να γεμίζουν οι σελίδες. Λέω εγώ τώρα αν είναι να δώσει 380€ για S8 κάνει υπομονή "σφίγγεται" και πάει σε S8+ στις γιορτές και κερδίζει στον τομέα μπαταρία και μέγεθος οθόνης. Α και Samsung σημαίνει Pie καλό Πάσχα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από liakinen
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, liakinen είπε Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να αποφασίσει ο φίλος τι του είναι περισσότερο χρήσιμο και σε τι είναι διατεθειμένος να κάνει υποχωρήσεις όλα τα άλλα είναι να γεμίζουν οι σελίδες. Λέω εγώ τώρα αν είναι να δώσει 380€ για S8 κάνει υπομονή "σφίγγεται" και πάει σε S8+ στις γιορτές και κερδίζει στον τομέα μπαταρία και μέγεθος οθόνης. Α και Samsung σημαίνει Pie καλό Πάσχα. μπορείς λίγο να μου μεταφράσεις αυτό το τελευταίο σχετικά με το pie; να φανταστώ σημαίνει ότι το Πάσχα ίιιιισως το πάρει; 😅
liakinen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 100% θα το πάρει έχει ανακοινωθεί αλλά κατά την περίοδο που έγραψα. Όχι απαραίτητα ότι σημαίνει κάτι αυτό. Λες και έχει κάτι που να αξίζει η Pie
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, liakinen είπε 100% θα το πάρει έχει ανακοινωθεί αλλά κατά την περίοδο που έγραψα. Όχι απαραίτητα ότι σημαίνει κάτι αυτό. Λες και έχει κάτι που να αξίζει η Pie η αλήθεια είναι ότι η μόνη έννοια που είχα για το s8 καθώς κοντέυει να γίνει 2 χρονών είναι το να το πάρω και μετά από λίγο καιρό μείνει out of date γενικά, ντάξει οκ ήταν ναυαρχίδα αλλά οι εταιρίες σκοπίμως κάνουν κάτι τέτοια ωραία.. Υ.Γ τσέκαρα λίγο το nokia 7 plus που είπε ο φίλος πιο πάνω, από τα specs σε πρώτη φάση που διάβασα καλό φαίνεται, λίγο η ανάλυση είναι μικρή για 6άρα οθόνη, φαίνεται αρκετά χοντροκομμένο βέβαια αν και δεν έχει πολύ μπεζελ αλλά στο πλάι φαίνεται χοντρούτσικο και γενικά ψηλό ξεπερασμένο σουλούπι αλλά θα κάτσω να το δω και σε κάνα review κτλ.. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από beverlover
liakinen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Για αυτό φίλε έγραψα ότι πρέπει να αποφασίσεις τι και πως. Υπάρχουν τα - και τα + για όλα τα κινητά. Το S8 όπως και μόνος σου λες άντε να έχει ένα χρόνο υποστήριξη ακόμα. Αυτό όμως για πολλούς δεν λέει και κάτι. Εγώ έχω κινητό με έκδοση 6.1 χωρίς seςcurity updates εδώ και 3 χρόνια και όμως το χρησιμοποιώ για web banking με κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, beverlover είπε η αλήθεια είναι ότι η μόνη έννοια που είχα για το s8 καθώς κοντέυει να γίνει 2 χρονών είναι το να το πάρω και μετά από λίγο καιρό μείνει out of date γενικά, ντάξει οκ ήταν ναυαρχίδα αλλά οι εταιρίες σκοπίμως κάνουν κάτι τέτοια ωραία.. Υ.Γ τσέκαρα λίγο το nokia 7 plus που είπε ο φίλος πιο πάνω, από τα specs σε πρώτη φάση που διάβασα καλό φαίνεται, λίγο η ανάλυση είναι μικρή για 6άρα οθόνη, φαίνεται αρκετά χοντροκομμένο βέβαια αν και δεν έχει πολύ μπεζελ αλλά στο πλάι φαίνεται χοντρούτσικο και γενικά ψηλό ξεπερασμένο σουλούπι αλλά θα κάτσω να το δω και σε κάνα review κτλ.. Εγώ θα σου δώσω και τις συγκρίσεις τις κάμερας και των δύο. S8 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.9 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.9 Nokia 7 plus Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 9.2 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 7.4
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, beverlover είπε η αλήθεια είναι ότι η μόνη έννοια που είχα για το s8 καθώς κοντέυει να γίνει 2 χρονών είναι το να το πάρω και μετά από λίγο καιρό μείνει out of date γενικά, ντάξει οκ ήταν ναυαρχίδα αλλά οι εταιρίες σκοπίμως κάνουν κάτι τέτοια ωραία.. Αυτο ειναι σιγουρο,μιλαμε για σχεδον 2 χρονων κινητο οπως λες και εσυ. Βεβαια και το pocophone σε λιγο καιρο και αυτο θα θεωρειται out of date οταν κυκλοφορησουν τα νεα κινητα με τον τελευταιο καινουργιο snapdragon. Για μενα αν σε ενδιαφερει η μπαταρια χτυπα το nokia 7 plus που αναφερθηκε,κρατα χρηματα και του χρονου αν ειναι αγορασε κατι αλλο καλυτερο. Εχει πολυ καλη μπαταρια,ενημερωσεις τις παιρνει στην ωρα του,η καμερα του ειναι μια χαρα για τα χρηματα αυτα και το σημαντικοτερο σου μενουν και λεφτα στην τσεπη. To pocophone στα 280ευρω οπως αναφερθηκε εχει κουκουρουκου εγγυηση.Μονο απο αλυσιδες ή απο mistore εχει την ιδια 2ετων εγγυηση με τα αλλα κινητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα