d4mage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, beverlover είπε μήπως έτυχες απλά σε κάποια προβληματική συσκευή; γιατί το ψηλό παρουσιάζεις σα σκουπίδι και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια χωρίς βέβαια να έχω κάποια άποψη στο συγκεκριμένο κινητό, απλά απο λεγόμενα.. ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, κι εμένα τα τελευταία 2 3 κινητά huawei και xiaomi είναι, τώρα φαντάσου έχω το mi a2 lite που για τα χρήματα του είναι αστέρι αλλά και το άτιμο το S8 αν και σχεδόν 2 χρονών ακόμα παίζει πολύ καλή μπάλα πιστεύω, ντάξει ήταν και ναυαρχίδα εξάλλου.. Μόλις σήμερα έκανα παραγγελία το S9, άμα η dual έκδοση του S8 ήταν φθηνότερη από το single και δεν άγγιζε την τιμή το S9 θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά στην περίπτωση μου που το πήρα με τιμολόγιο. Δηλαδή μιλάμε για ίδια οθόνη, λίγο καλύτερη κάμερα και απλά πολύ καλύτερο ηχείο. Αξίζει το 100,00€ για ένα ηχείο; Και οκ, θα έχω ότι τελευταίο κυκλοφορεί αυτό το διάστημα, πιο φρέσκο και τα σχετικά, ε και; Παίρνεις τηλέφωνο για να αξιοποιείς τις ανάγκες σου με μια Α χρονική διάρκεια ή απλά για gadgeτακισμό; Εκεί βρες την διαφορά και μετά θα αποφασίσεις για τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά (εάν δεν σπάσει πάλι το τηλέφωνο) θα είμαι καλυμμένος για πολύ καιρό. Τώρα άμα εσύ γουστάρεις να αλλάζεις τηλέφωνα για χόμπι ή έχεις λεφτά που σου περισσεύουν και επηρεάζεσαι από ημερομηνία λήξης (😱) τότε πήγαινε πάρε Note 9 , iphone XS, OnePlus 6T, S9 PLUS, Mate 20 κ.λ.π, όμως πάλι μέσα σε λιγότερο από χρόνο θα πρέπει να το αντικαταστήσεις διότι θα είναι παλιό!
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, d4mage είπε Μην μπερδεύεις τις καταστάσεις. Οριακά μπορεί να είναι για τις δικές σου απαιτήσεις, ο μέσος χρήστης δεν καταλάβει τις διαφορές που εσύ λες (άλλωστε ποιες διαφορές); Ότι έτρεξα στο Redmi Note 5 σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσω κάτι στο S9 και θα πω "να κάτι που δεν μπορούσα να κάνω πριν" και φυσικά δεν αναφέρομαι στην κάμερα ή στην οθόνη άλλα στις επιδόσεις. Καθόλου οριακά δεν είναι, είναι εξαιρετικά καλά σε συνδυασμό με καλό επεξεργαστή και ομαλό λογισμικό. Άμα μπορούσα να προλάβω το s7 στα 200,00€ χθες κιόλας θα το έπαιρνα. Κόβει ακόμα σαγόνια. Άνοιξε 5 εφαρμογές μαζί σου στα δύο κινητά και κρατά τες στην μνήμη , έχει να πέσει reload στο s8 ..γρήγορη φόρτιση έχει και το poco και επίσης είναι splash proof .Απείρως καλύτερο support έχει πάρει ήδη pie
d4mage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, vargas είπε Άνοιξε 5 εφαρμογές μαζί σου στα δύο κινητά και κρατά τες στην μνήμη , έχει να πέσει reload στο s8 ..γρήγορη φόρτιση έχει και το poco και επίσης είναι splash proof .Απείρως καλύτερο support έχει πάρει ήδη pie Αν ανοίξεις 5 εφαρμογές στα δύο κινητά δεν πρόκειται να δεις διαφορά, αν ανοίξεις 50 καρτέλες στον chrome κάτι μπορεί να γίνει😄 Reload στο S8, είπαμε ρε φίλε εσύ το πήγες πιο κάτω και από μπανανόφλουδα στο δρόμο. Για καλύτερο support δεν μπορώ να κρίνω διότι δεν μου έτυχε κάτι σε καμία απ`τις δύο, και επειδή το support είναι υποκειμενικό δεν θεωρώ πως πρέπει να πέφτει και στο τραπέζι. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από d4mage
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, d4mage είπε Αν ανοίξεις 5 εφαρμογές στα δύο κινητά δεν πρόκειται να δεις διαφορά, αν ανοίξεις 50 καρτέλες στον chrome κάτι μπορεί να γίνει😄 Reload στο S8, είπαμε ρε φίλε εσύ το πήγες πιο κάτω και από μπανανόφλουδα στο δρόμο. Για καλύτερο support δεν μπορώ να κρίνω διότι δεν μου έτυχε κάτι σε καμία απ`τις δύο, και επειδή το support είναι υποκειμενικό δεν θεωρώ πως πρέπει να πέφτει και στο τραπέζι. Δεν είπα after sales για το support της συσκευής λεω ..δεν κάνει reload το s8 ε ..https://youtu.be/wBxUlcZWlCk
d4mage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vargas είπε Δεν είπα after sales για το support της συσκευής λεω ..δεν κάνει reload το s8 ε ..https://youtu.be/wBxUlcZWlCk αχ τώρα μην το κάνεις αυτό θα βγούμε οφτοπικ. Δεν μπορώ με το κάθε βίντεο του κάθε άσχετου στο youtube. Επίσης δεν βλέπω κάπου το Poco, βλέπω ένα SE, κρίνουμε android όπως επίσης και 4GB RAM, το SE δεν είναι με 4GB RAM όπως επίσης και το iOS δουλεύει με άλλες προδιαγραφές απ`ότι ένα android. Παρόλα αυτά, ούτε SE θα έπαιρνα. S8, ξεκάθαρα.☺️
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, vargas είπε Άνοιξε 5 εφαρμογές μαζί σου στα δύο κινητά και κρατά τες στην μνήμη , έχει να πέσει reload στο s8 ..γρήγορη φόρτιση έχει και το poco και επίσης είναι splash proof .Απείρως καλύτερο support έχει πάρει ήδη pie Αν ηταν τοσο χαλια τα πραγματα,τοτε καταλαβαινεις στα φθηνοτερα mid range κινητα και κατω τι θα γινοταν? Εγω παντως με 6gb ram στο oneplus5t πιο παλια το hearthstone(μοναδικη εφαρμογη ανοιχτη)μια χαρα reload μου το εκανε. Δεν ειναι ολα τοσο γενικα και αοριστα,ουτε ολες οι εφαρμογες συμπεριφερονται το ιδιο. Περαν τουτου ειναι εμφανες οτι σχεδον σε καθε θεμα μπαινεις για να προβαλεις την καλη σου αγορα το pocophone. Ειπαμε καλο και χρυσο αλλα δεν ειναι για ολους. Ουτε ο περισσοτερος κοσμος θα κατσει να ασχοληθει με gcam και οι περισσοτεροι σιγουρα θα εκτιμησουν περισσοτερο τηνAmoled οθονη(τον περισσοτερο χρονο μας μπροστα απο αυτη τον περναμε)και την camera by default(ο περισσοτερος κοσμος βγαζει point and shoot φωτογραφιες). Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
liakinen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Το Poco υπάρχει και στο Skroutz και είναι άλλη κατηγορία τιμής από το S8, ~100€ κάτω. Το 64άρι δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του over and out. 1
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 παίδες σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις/απόψεις σας, το s8 θα τη πάρει λέτε τη καινούργια έκδοση android; μέχρι τώρα επειδή δε γνωρίζω σε ποια είναι;
Fronimitis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ειμαι κατοχος pocophone αλλα xiaomi mi8 που σαν τηλεφωνα νομιζω ειναι σχετικα κοντα,και το προηγουμενο μου τηλεφωνο ειναι ενα samsung galaxy s8. Το mi8 βεβαια εχει amoled οθονη οποτε δεν ενιωσα χαμενος εκει. Τα αισθηματα της μεταβασης ειναι ντεμι. Ειχα βαρεθει χρονια τωρα ολο ναυαρχιδες samsung ,κι ειπα να παω σε κατι αλλο. Ομως γενικα η Samsung δινει στην αγορα πολυ πιο πληρη κινητα.Δεν ξερω αν θα το κρατησω το mi8,μ'αρεσει η πιο μεγαλη οθονη του κι η ταχυτητα που κερδισα σε σχεση με το S8.Ομως νιωθω οτι εχασα σε πολλα αλλα,κυριως ευκολιες καθημερινες χρησης. Ισως ακομα δεν το εχω συνηθισει δεν ξερω.Παντως δεν μπορω να πω οτι με κερδισε με την μια η Xiaomi.
beverlover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Δεν ειμαι κατοχος pocophone αλλα xiaomi mi8 που σαν τηλεφωνα νομιζω ειναι σχετικα κοντα,και το προηγουμενο μου τηλεφωνο ειναι ενα samsung galaxy s8. Το mi8 βεβαια εχει amoled οθονη οποτε δεν ενιωσα χαμενος εκει. Τα αισθηματα της μεταβασης ειναι ντεμι. Ειχα βαρεθει χρονια τωρα ολο ναυαρχιδες samsung ,κι ειπα να παω σε κατι αλλο. Ομως γενικα η Samsung δινει στην αγορα πολυ πιο πληρη κινητα.Δεν ξερω αν θα το κρατησω το mi8,μ'αρεσει η πιο μεγαλη οθονη του κι η ταχυτητα που κερδισα σε σχεση με το S8.Ομως νιωθω οτι εχασα σε πολλα αλλα,κυριως ευκολιες καθημερινες χρησης. Ισως ακομα δεν το εχω συνηθισει δεν ξερω.Παντως δεν μπορω να πω οτι με κερδισε με την μια η Xiaomi. το δικό σου πιστεύω είναι ανώτερο αρκετά του πόκο fun fact, το insomnia πριν λίγο ανέβασε review του πόκο και μάλλον θα πάω προς το S8 με βάση αυτών που διάβασα..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vargas είπε Κ για να μην το σκίσουμε το θέμα πηγΘνε σ ένα μαγαζί και δες τα κ τα δυο από κοντά και δούλεψε τα . Μην ξεχνάς ότι τα 4 gb ram είναι οριακά για την σημερινή εποχή πόσο μάλλον σε samsung Αυτο φιλε μου απο που το συμπερανες? Δεν ειναι PC ...κινητο ειναι. Εχω στην κατοχη μου πανω απο 19 κινητα και μονο τα 2 απο αυτα εχουν 4gb μνημη....πιστεψε με ΟΛΑ τρεχουν μια χαρα ακομη και το samsung A5 με τα 2GB RAM. Μην ψαρωνετε με τα GB .... τι θα τρεχετε?.... Photoshop? Με με λετε για ταυτοχρονα πολλα παραθυρα κτλ....γιατι απο αυτα ουτε το 10% του κοσμου δεν τα κανει. τα παιχνιδια παιζουν σε ολα τα εργαλεια..(δοκιμασμενα 100% απο εμενα) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Αν ηταν τοσο χαλια τα πραγματα,τοτε καταλαβαινεις στα φθηνοτερα mid range κινητα και κατω τι θα γινοταν? Εγω παντως με 6gb ram στο oneplus5t πιο παλια το hearthstone(μοναδικη εφαρμογη ανοιχτη)μια χαρα reload μου το εκανε. Δεν ειναι ολα τοσο γενικα και αοριστα,ουτε ολες οι εφαρμογες συμπεριφερονται το ιδιο. Περαν τουτου ειναι εμφανες οτι σχεδον σε καθε θεμα μπαινεις για να προβαλεις την καλη σου αγορα το pocophone. Ειπαμε καλο και χρυσο αλλα δεν ειναι για ολους. Ουτε ο περισσοτερος κοσμος θα κατσει να ασχοληθει με gcam και οι περισσοτεροι σιγουρα θα εκτιμησουν περισσοτερο τηνAmoled οθονη(τον περισσοτερο χρονο μας μπροστα απο αυτη τον περναμε)και την camera by default(ο περισσοτερος κοσμος βγαζει point and shoot φωτογραφιες). Πέραν τούτου πες μου ένα θέμα που πρότεινα άλλου το poco γτ γραφεις ασυναρτησίες . Σε θέματα που έχω προτείνει το poco είναι μόνο στα θέματα που υπήρχε σαν επιλογή κ δεν το πρότεινα πάντα ..θα ήθελα να μου δείξεις αυτό το πάντα που λες γτ μάλλον μπερδεύεσαι ..
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, vargas είπε Πέραν τούτου πες μου ένα θέμα που πρότεινα άλλου το poco γτ γραφεις ασυναρτησίες . Σε θέματα που έχω προτείνει το poco είναι μόνο στα θέματα που υπήρχε σαν επιλογή κ δεν το πρότεινα πάντα ..θα ήθελα να μου δείξεις αυτό το πάντα που λες γτ μάλλον μπερδεύεσαι .. Το σχολιο μου παει στον τροπο που παντα βρισκεις κατι να απαξιωσεις τα αλλα κινητα διπλα στο pocophone. Το ποιος λεει ασυναρτησιες φανηκε και πιο πισω που ανεφερες την μονη διαφορα μεταξυ S8 και pocophone(υπερ του S8)την καμερα. Οπως εγραψα και πιο πισω ουτε ολοι ορεξη να ασχολουνται πως περνας gcam και 3ες εφαρμογες στο κινητο για την καμερα(οι περισσοτεροι βασικα δεν ασχολουνται καν),ουτε ειναι τοσο ασημαντο να εχει ενα κινητο καλυτερη οθονη ή να ειναι αδιαβροχο κλπ Και εχε υποψη σου οτι δεν εχω S8. 1 ώρα πριν, beverlover είπε το δικό σου πιστεύω είναι ανώτερο αρκετά του πόκο fun fact, το insomnia πριν λίγο ανέβασε review του πόκο και μάλλον θα πάω προς το S8 με βάση αυτών που διάβασα.. To S8 ειναι λιγο περιεργη φαση υπο την εννοια οτι στα 400+ευρω βγαινουν και αλλες επιλογες(mate 10 pro,sony xz2,LG G7)και θελει λιγο παραπανω ψαξιμο. Επισης ισως θα ηθελες να κανεις λιγη υπομονη για τις εκπτωσεις τωρα τις γιορτες μηπως δεις καμια καλη προσφορα γενικα. 1 ώρα πριν, liakinen είπε Το Poco υπάρχει και στο Skroutz και είναι άλλη κατηγορία τιμής από το S8, ~100€ κάτω. Το 64άρι δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του over and out. Με 1χρονο εγγυηση αν σου παθει κατι και οχι 2,και φυσικα αν σου παθει κατι το στελνει το μαγαζι Κινα για επισκευη με οτι αυτο συνεπαγεται. Κοινως ναι μεν φθηνοτερο αλλα παρακαλας να μην σου βγαλει προβλημα.
vargas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το σχολιο μου παει στον τροπο που παντα βρισκεις κατι να απαξιωσεις τα αλλα κινητα διπλα στο pocophone. Το ποιος λεει ασυναρτησιες φανηκε και πιο πισω που ανεφερες την μονη διαφορα μεταξυ S8 και pocophone(υπερ του S8)την καμερα. Οπως εγραψα και πιο πισω ουτε ολοι ορεξη να ασχολουνται πως περνας gcam και 3ες εφαρμογες στο κινητο για την καμερα(οι περισσοτεροι βασικα δεν ασχολουνται καν),ουτε ειναι τοσο ασημαντο να εχει ενα κινητο καλυτερη οθονη ή να ειναι αδιαβροχο κλπ Και εχε υποψη σου οτι δεν εχω S8. To S8 ειναι λιγο περιεργη φαση υπο την εννοια οτι στα 400+ευρω βγαινουν και αλλες επιλογες(mate 10 pro,sony xz2,LG G7)και θελει λιγο παραπανω ψαξιμο. Επισης ισως θα ηθελες να κανεις λιγη υπομονη για τις εκπτωσεις τωρα τις γιορτες μηπως δεις καμια καλη προσφορα γενικα. Με 1χρονο εγγυηση αν σου παθει κατι και οχι 2,και φυσικα αν σου παθει κατι το στελνει το μαγαζι Κινα για επισκευη με οτι αυτο συνεπαγεται. Κοινως ναι μεν φθηνοτερο αλλα παρακαλας να μην σου βγαλει προβλημα. Εδώ εσύ αναφέρεις ως σημαντικό υπέρ του s8 ότι βρίσκετε πιο εύκολα αξεσουάρ . Παραβλέπεις το cpu την ram το liquid cooling την μπαταρία, αυτά δεν μετράνε για σένα . Κ αν αναφερεις κ ψευδώς ότι το Σκρουτζ μαγαζιά στέλνουν το κινητό Κίνα αν παθει κάτι. Υπάρχει συγκεκριμένο.μαγαζι σέρβις για τα xiaomi που τα περισσότερα Σκρουτζ μαγαζιά συνεργάζονται. Σίγουρα δεν συγκρινεται με το after salea της samsung αλλά αλλο αυτο κ άλλο.να αναφέρεις κινες κλπ. Υπάρχουν μάλιστα κ κάποια καταστήματα που δίνουν 2 έτη εγγύηση με το δικό τους σέρβις καταστήματος Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από vargas
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, vargas είπε Εδώ εσύ αναφέρεις ως σημαντικό υπέρ του s8 ότι βρίσκετε πιο εύκολα αξεσουάρ . Παραβλέπεις το cpu την ram το liquid cooling την μπαταρία, αυτά δεν μετράνε για σένα . Κ αν αναφερεις κ ψευδώς ότι το Σκρουτζ μαγαζιά στέλνουν το κινητό Κίνα αν παθει κάτι. Υπάρχει συγκεκριμένο.μαγαζι σέρβις για τα xiaomi που τα περισσότερα Σκρουτζ μαγαζιά συνεργάζονται. Σίγουρα δεν συγκρινεται με το after salea της samsung αλλά αλλο αυτο κ άλλο.να αναφέρεις κινες κλπ. Υπάρχουν μάλιστα κ κάποια καταστήματα που δίνουν 2 έτη εγγύηση με το δικό τους σέρβις καταστήματος Δεν παραβλεπω τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ειμαι εγω αυτος ο οποιος ρωταει για αγορα.Για σενα μπορει να μετραει περισσοτερο τι cpu και ποση ram εχει το κινητο,αλλα ο περισσοτερος κοσμος δεν ασχολειται με τετοια. Για σενα μπορει να μην ειναι αξιο αναφορας τι ποικιλια σε αξεσουαρ εχει ενα κινητο αλλα για αλλους δεν ειναι. Οσο για το service δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα. Τα κινητα εισαγονται απο Κινα(global)αρα απο την στιγμη που δεν τα καλυπτει η infoquest(που δεν ειναι καν αντιπροσωπεια των xiaomi),απο εκει και περαν ειναι αρμοδιοτητα του καθε καταστηματος που θα τα στειλει. Επισημο Xiaomi service/αντιπροσωπεια δεν υπαρχει στην Ελλαδα αυτο ειναι το θεμα. Τελος για τα περι 2ετων εγγυησης εχεις απολυτο δικιο,αλλα για δες ενα απο αυτα τα καταστηματα που δινουν 2χρονια εγγυηση ποσο το πουλανε. Σχεδον οσο να το παρεις απο μια αλυσιδα https://www.mygad.gr/xiaomi-pocophone-f1-6gb-ram-64gb-mple&tracking=5730894aa669b https://www.mygad.gr/xiaomi-pocophone-f1-64gb-mavro&tracking=5730894aa669b Μονο το αλλο γνωστο σκρουτζομαγαζο αξιζε αλλα εχει εξαντληθει εδω και καιρο https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-pocophone-f1-dual-sim-64gb-6gb-ram-black/ Αν καποιον τον ενδιεφεραν αποκλειστικα και μονο τα καλυτερα specs του pocophone και δεν τον πειραζε η ποιοτητα κατασκευης και μπορουσε να αγορασει απο εξω,το πιο πιθανο θα ηταν να το ειχε αγορασει ηδη το κινητο και να μην ανοιγε καν θεμα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα