Προς το περιεχόμενο

Galaxy S8 vs Nokia 7 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο παρεάκι, μιας και έρχεται το δώρο σε λίγο καιρό πρέπει να το σπαταλήσουμε κάπου οπότε θα ήθελα καμιά βοήθεια μεταξύ αυτών των 2 (κάθε άλλη γνώμη για διαφορετικό δεκτή), κλείνω περισσότερο προς το S8 κυρίως λόγο της edge οθόνης αφού και το πόκοφον είναι εξίσου μάχιμο σε χαρακτηριστικά απλά με κερδίζει το design και η οθόνη σαφώς στο samsung, για βοηθήστε λίγο τη κατάσταση!

Υ.Γ η αδελφή μου πήρε πρόσφατα το A7 2018 που δε ξέρω αν μπορεί να συγκριθεί με τα 2 παραπάνω αλλά σίγουρα φαίνεται εξίσου μάχιμο ειδικά στη κάμερα, τέλος πληροφοριακά να πω ότι το κινητό το έχω καθαρά για social media, browsing και λίγο φωτογραφική, δεν είμαι απαιτητικός χρήστης αλλά πάντα κοιτάω αυτό που κρατάω στα χέρια μου να μου αρέσει κι ας μου είναι "άχρηστο" εφόσον μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο mid range κινητό..

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου μακρια απο το f1 μονο γρηγορο και καλη μπαταρια  οπουδηποτε αλλου υστερει γενικα τα xiaomi ειναι μακραν πολυ κατω απο τα samsung θα σου προτινα huawei mate 10 pro

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BigPantzi είπε

φιλε μου μακρια απο το f1 μονο γρηγορο και καλη μπαταρια  οπουδηποτε αλλου υστερει γενικα τα xiaomi ειναι μακραν πολυ κατω απο τα samsung θα σου προτινα huawei mate 10 pro

η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να ξεφύγω τόσο στα χρήματα και κακώς που ξέχασα να αναφέρω και ένα όριο, απλά κοιτούσα το πόκο γιατί φαίνεται αρκετά vfm γι' αυτά που προσφέρει και αν δε κάνω λάθος είχα δει ότι φοράει κι αυτό super amoled? κατά τα άλλα δε το ξέρω το κινητό, δεν έχει τύχει να πέσει στα χέρια μου, στα mid range πάντως πιστεύω η xiaomi είναι ανώτερη της samsung αν εξαιρέσεις τον τύπο οθόνης..

Δημοσ.

Είναι δυναμίτης το poco μην ακούς τους haters .έχει πουλήσει τρελά και όχι άδικα .. θέματα δεν έχει πέρα από μεμονωμένα περιστατικά και η κάμερα του με gcam.χωρις root δλδ με ένα απλό install κοιτάζει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Έχει μπαταρίαρα ραδιόφωνο και audio jack . Δεν εχει καλύτερη οθόνη από το. S8 κ σίγουρα είναι πιο premium.τo s8 Σ όλα τα άλλα είναι μπροστά το poco

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vargas είπε

Είναι δυναμίτης το poco μην ακούς τους haters .έχει πουλήσει τρελά και όχι άδικα .. θέματα δεν έχει πέρα από μεμονωμένα περιστατικά και η κάμερα του με gcam.χωρις root δλδ με ένα απλό install κοιτάζει στα μάτια τον ανταγωνισμό. Έχει μπαταρίαρα ραδιόφωνο και audio jack . Δεν εχει καλύτερη οθόνη από το. S8 κ σίγουρα είναι πιο premium.τo s8 Σ όλα τα άλλα είναι μπροστά το poco

η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτώ πολύ στην επιλογή μιας και τα δυο είναι αρκετά καλά απλά το ένα κάμποσα ευρώ φθηνότερο αλλά λίγο πιο "φτωχό" εμφανησιακά όπως είπες..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, beverlover είπε

η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτώ πολύ στην επιλογή μιας και τα δυο είναι αρκετά καλά απλά το ένα κάμποσα ευρώ φθηνότερο αλλά λίγο πιο "φτωχό" εμφανησιακά όπως είπες..

Eτσι κ αλλιώς βσζευς θήκη σε όλα τα κινητά όπως όλοι μας οπότε κ το  premium είναι καθαρά ψυχολογίκο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Eτσι κ αλλιώς βσζευς θήκη σε όλα τα κινητά όπως όλοι μας οπότε κ το  premium είναι καθαρά ψυχολογίκο θέμα

ισχύει, απλά αυτή την edge οθονάρα σκέφτομαι μόνο 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, beverlover είπε

ισχύει, απλά αυτή την edge οθονάρα σκέφτομαι μόνο 😂

Eχει οθόνη απίστευτη όντως αλλά δε θέμα μπαταρίας δεν υπάρχει σύγκριση...

Battery

Battery

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, beverlover είπε

η αλήθεια είναι ότι δε θα ήθελα να ξεφύγω τόσο στα χρήματα και κακώς που ξέχασα να αναφέρω και ένα όριο, απλά κοιτούσα το πόκο γιατί φαίνεται αρκετά vfm γι' αυτά που προσφέρει και αν δε κάνω λάθος είχα δει ότι φοράει κι αυτό super amoled? κατά τα άλλα δε το ξέρω το κινητό, δεν έχει τύχει να πέσει στα χέρια μου, στα mid range πάντως πιστεύω η xiaomi είναι ανώτερη της samsung αν εξαιρέσεις τον τύπο οθόνης..

super amoled!!!! τι ειναι αυτο! χαλια οθωνη χαλια αφη το πηρα και ενιωσα ηλιθιος που εχασα λιγο απο το χρονο μου μαζι του δες τις αξιολογησεις μου για να καταλαβεις τι ανθρωπος ειμαι

Δημοσ.

Κ για να μην το σκίσουμε το θέμα πηγΘνε σ ένα μαγαζί και δες τα κ τα δυο από κοντά και δούλεψε τα . Μην ξεχνάς ότι τα 4 gb ram είναι οριακά για την σημερινή εποχή πόσο μάλλον σε samsung

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vargas είπε

Eχει οθόνη απίστευτη όντως αλλά δε θέμα μπαταρίας δεν υπάρχει σύγκριση...

Battery

Battery

8 λεπτά πριν, vargas είπε

Κ για να μην το σκίσουμε το θέμα πηγΘνε σ ένα μαγαζί και δες τα κ τα δυο από κοντά και δούλεψε τα . Μην ξεχνάς ότι τα 4 gb ram είναι οριακά για την σημερινή εποχή πόσο μάλλον σε samsung

γενικά στα samsung το τελευταίο που κοιτάς είναι η μπαταρία καθώς είναι γνωστό ότι δεν είναι για πολλά πολλά γενικά απλά το σώζει η γρήγορη φόρτιση,  όσο για τη ραμ που λες έχεις δίκιο αλλά με τη χρήση που κάνω προσωπικά είναι μια χαρά πιστεύω, το s8 το έχω δει λιγάκι το πόκο δεν το έχω δουλέψει καθόλου από την άλλη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά το Redmi Note 4 & 5  έχω να πω μόνο θετικά λόγια για την Xiaomi. Κυριολεκτικά παίζει μόνης της μπάλα εκεί έξω στην μεσαία κατηγορία. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, δυνατό perfomance, κάμερα με αρκετή βελτίωση και δείχνει πολύ καλά για το τι είναι ικανή. Όμως, δεν θα έπαιρνα το Poco θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στο S8, ξεκάθαρα, αυτό!

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BigPantzi είπε

super amoled!!!! τι ειναι αυτο! χαλια οθωνη χαλια αφη το πηρα και ενιωσα ηλιθιος που εχασα λιγο απο το χρονο μου μαζι του δες τις αξιολογησεις μου για να καταλαβεις τι ανθρωπος ειμαι

μήπως έτυχες απλά σε κάποια προβληματική συσκευή; γιατί το ψηλό παρουσιάζεις σα σκουπίδι και γενικά έχω ακούσει καλά λόγια χωρίς βέβαια να έχω κάποια άποψη στο συγκεκριμένο κινητό, απλά απο λεγόμενα..

1 λεπτό πριν, d4mage είπε

Μετά το Redmi Note 4 & 5  έχω να πω μόνο θετικά λόγια για την Xiaomi. Κυριολεκτικά παίζει μόνης της μπάλα εκεί έξω στην μεσαία κατηγορία. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, δυνατό perfomance, κάμερα με αρκετή βελτίωση και δείχνει πολύ καλά για το τι είναι ικανή. Όμως, δεν θα έπαιρνα το Poco θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στο S8, ξεκάθαρα, αυτό!

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, κι εμένα τα τελευταία 2 3 κινητά huawei και xiaomi είναι, τώρα φαντάσου έχω το mi a2 lite που για τα χρήματα του είναι αστέρι αλλά και το άτιμο το S8 αν και σχεδόν 2 χρονών ακόμα παίζει πολύ καλή μπάλα πιστεύω, ντάξει ήταν και ναυαρχίδα εξάλλου..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vargas είπε

Μην ξεχνάς ότι τα 4 gb ram είναι οριακά για την σημερινή εποχή πόσο μάλλον σε samsung

Μην μπερδεύεις τις καταστάσεις. Οριακά μπορεί να είναι για τις δικές σου απαιτήσεις, ο μέσος χρήστης δεν καταλάβει τις διαφορές που εσύ λες (άλλωστε ποιες διαφορές); Ότι έτρεξα στο Redmi Note 5 σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσω κάτι στο S9 και θα πω "να κάτι που δεν μπορούσα να κάνω πριν" και φυσικά δεν αναφέρομαι στην κάμερα ή στην οθόνη άλλα στις επιδόσεις.

Καθόλου οριακά δεν είναι, είναι εξαιρετικά καλά σε συνδυασμό με καλό επεξεργαστή και ομαλό λογισμικό. Άμα μπορούσα να προλάβω το s7 στα 200,00€ χθες κιόλας θα το έπαιρνα. Κόβει ακόμα σαγόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θετικα του S8

+Καλυτερη οθονη(αναλυση/panel)

+αδιαβροχο(ip68)

+κατασκευη απο γυαλι(πιο premium)

+υποστηριζει ασυρματη φορτιση

+τεραστια ποικιλια απο αξεσουαρ(δες ποσες θηκες υπαρχουν διαθεσιμες για το S8 και ποσες για το pocophone πχ)

+Τεραστια καλυψη απο service

+Χαμηλοτερος δεικτης ακτινοβολιας(Sar

+Καλυτερη καμερα

Αρνητικα(ή θετικα του pocophone)

-μικροτερη μπαταρια

-παλιοτερος/πιο αδυναμος επεξεργαστης

-ισως δεν παρει αλλη αναβαθμιση

-λιγοτερη μνημη ram

Ελαχιστα ακριβοτερο

Να ξεκαθαρισω μονο οτι συγκρινω pocophone απο Infoquest/αλυσιδες με S8,μην πεταχτει παλι κανενας εξυπνος και αναφερει pocophone απο Κινα.

Το Huawei Mate 10 pro σιγουρα ειναι καλυτερη περιπτωση απο το S8 λογω

+μεγαλυτερης μπαταριας

+Ir blaster

+αναβαθμισεων(αναμενεται αυτο τον καιρο και η τελευταια android 9 και λογικα θα παρει και την επομενη εκδοση

+κεντρικης καμερας

Και εχει και αυτο Amoled οθονη αν και κατωτερη του S8.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...