Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S02E14: Έρευνα Internet, Forthnet, YouTube, 8K, Netflix και Marriott

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσοι Έλληνες συνδέονται στο Internet και πόσοι χρησιμοποιούν τα social media είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας της Focus Bari, ένα από τα κεντρικά θέματα του τελευταίου μας Podcast.

Μία ακόμα έρευνα, αυτή του ΣΕΛΠΕ με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, φανερώνει τους υψηλούς ρυθμούς με τους οποίους αναπτύσσεται το ηλεκτρονικό εμπόριο στη χώρα μας.

Συνεχίζουμε με τις τελευταίες πληροφορίες σε ότι αφορά την εξαγορά της Forthnet, αλλά και το πρώτο κανάλι στην Ιαπωνία το οποίο μεταδίδεται με ανάλυση 8K. Στα θέματα του τελευταίου podcast περιλαμβάνονται ακόμα η αλλαγή πολιτικής του YouTube σε ότι αφορά την υπηρεσία YouTube Originals, το πρόσφατο hack στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott καθώς και τη λειτουργία Watch Party του Facebook.

Αναλυτικά

01:58 - Έρευνα Focus Bari
04:58 - eCommerce
14:00 - Wearables
14:50 - Forthnet
17:05 - Wind
18:03 - YouTube Originals
22:37 - 8K Κανάλια
26:40 - Netflix
28:30 - Movies
30:12 - Marriott
31:35 - Facebook

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο όπως πάντα στις υπηρεσίες Soundcloud, iTunes και στο Spotify.

soundcloud.png.815c0b5221487460a220793a9a415de5.png  itunes.png.77c37a63e0f117be367d78532f410d63.png  spotify.png.3049bec6d30b1d72fd3cb8487eb532e1.png

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Εχω forthnet 24αρα dsl αυτό που έχω να πω είναι πως εδώ και 6 μήνες έχω αύξηση της ταχύτητας κάπου στο 50%. Τώρα ποιός θα την έχει μικρή η διαφορά για εμένα :) να παίζει σωστά με ενδιαφέρει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, drakoulis είπε

Εχω forthnet 24αρα dsl αυτό που έχω να πω είναι πως εδώ και 6 μήνες έχω αύξηση της ταχύτητας κάπου στο 50%. Τώρα ποιός θα την έχει μικρή η διαφορά για εμένα :) να παίζει σωστά με ενδιαφέρει.

Πίστεψε με φίλε συμφορουμίτη μας ενδιαφέρει ποιος θα την διεκδικήσει.Ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που καθορίζει την εκάστοτε πολιτική της εταιρείας.Π.χ η hol που την απορρόφησε η vodafone,έχει ακριβότερες τις υπηρεσίες της και έχει γίνει πολύ πιο απρόσωπη προς τον πελάτη.Προσωπική εμπειρία βέβαια,αλλά για μένα ισχύει.

Επεξ/σία από dhmhtries22
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, dhmhtries22 said:

.Π.χ η hol που την απορρόφησε η vodafone,έχει ακριβότερες τις υπηρεσίες της και έχει γίνει πολύ πιο απρόσωπη προς τον πελάτη.Προσωπική εμπειρία βέβαια,αλλά για μένα ισχύει.

Κι η Forthnet με φτηνότερες έχει βουνό χρέη και δεν την θέλει σχεδόν κανείς. Μήνες προσπαθούν να την πουλήσουν οι τράπεζες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drakoulis είπε

24αρα και έχεις ταχύτητα 1mbps. Και το θεωρείς μεγάλο κατόρθωμα; Ξεφτίλα είναι αυτή η ταχύτητα και εξαπατούν τον κόσμο η forthnet..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, drakoulis είπε

Εχω ξεμείνει στη Νόβα από το 2013 και δεν με βλέπω να κουνιέμαι για αλλού. Ταχύτητα κοντά στα 18-20 Mbps και εξυπηρέτηση άμεση μέσω mail. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, scape25 είπε

24αρα και έχεις ταχύτητα 1mbps. Και το θεωρείς μεγάλο κατόρθωμα; Ξεφτίλα είναι αυτή η ταχύτητα και εξαπατούν τον κόσμο η forthnet..

Δεν φαίνεται να ξέρεις και πολλά απο τεχνολογία. facebook, συνταγές και youtube για βίντεο απο fame story κλπ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Στις 5/12/2018 στις 3:43 ΜΜ, ThReSh είπε

Για να δούμε... πάντως και εγώ είμαι στη nova 2 χρόνια (είχα φύγει από την VF επειδή δεν έφτιαχναν τις βλάβες και μου πουλούσαν γελοίες δικαιολογίες...) στην nova όποτε είχα πρόβλημα το έφτιαχναν μεσα σε ελάχιστες ώρες ως 2 ημέρες . Πληρώνω 48,50€ για απεριόριστα σταθερά/720' κινητά/nova fullpack/VDSL50 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξ.πελατών (ειδικά τα παιδιά που είναι στα social media της εταιρείας . 

• Super Moderators

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...