Προς το περιεχόμενο

USb stick

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας.

θελω να παρω ενα στικακι 64gb με καλες ταχυτητες γιατι αυτο που εχω με ταλαιπωρει.καποια γνωμη;η χρηση που το κανω ειναι συνηθως σε usb 2.0 αμα ειναι και usb 3.0 δεν πειραζει ακομα καλυτερα.

Επεξ/σία από nickvas19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πάρεις ένα στικάκι usb 3 και θα το κουμπώνεις σε θύρα usb3. Αν το κουμπώνεις σε θυρα usb2 ή σε usb hub/καλωδιο usb θα εχεις ταχυτητες usb2

Για μαρκα μακρια απο noname.

Απο γνωστές ή επώνυμες ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κι αν πάρεις μπορει να πεθάνει ανα πάσα στιγμή, οποτε κοιτάς για μεγάλη εγγύηση.

Εγώ καιρο τωρα αγοράζω adata στικάκια απο το eshop (εχει διαφορα μοντέλα με διαφορες ταχυτητες) λόγω του lifetime οποτε δεν ασχολούμαι με τα 2-3 ετη που δινουν αλλες εταιρίες. Δεν ξέρω τι θες να αποθηκευεις και τι χρήση θες να του κάνεις, αλλα αν εχεις σοβαρα δεδομένα, αντι για 1 64 παρε 2 32αρια και κανε διπλες αντιγραφες (οποιαδήποτε μαρκα κι αν επιλεξεις)

ΔΕΝ ξέρω αν υπάρχει αλλο γνωστό με lifetime. 

Μπες στο eshop (ή οπου αλλου θελεις) και δες κριτικές και μετρησεις. Δεν σου λεω γιατί η ταχυτητα ειναι ανα περιπτωση μηχανηματος, λειτουργικου και software χρήστη. 

Η εμπειρία εχει δείξει οτι τα διαφορα στικάκια εμφανίζουν συμπεριφορά που ποικίλει. Ακόμα και απο την ίδια εταιρεία. Άλλοτε ειναι αργά, άλλοτε απλά χαλάνε, κλπ.

Προσωπικα χρησιμοποιώ ενα Corsair voyager usb3 16gb το οποίο πετάει. Μπορεί ομως το 32αρι να εχει άλλη συμπεριφορά. 

Επίσης αξιοπιστα μου εχουν βγει τα Sandisk extreme (και extreme pro), τα οποία εχουν lifetime εγγύηση.

επισης πηρα αυτο το adata 64gb...ειναι πολυ αργο.ενω στην αρχη για 3-4 δευτ ειναι στα 20mb/s μετα πεφτει στα 6-10....

εχει κανενας καποιο δοκιμασμενο στικακι σε ταχυτητες; ετσι και αλλιως χρειαζομαι ενα ακομα.

Στις 8/12/2018 στις 1:12 ΠΜ, KilliK είπε

+1 ψηφο για τα sandisk extreme/pro 

1 Ψήφο και από μένα για τα παραπάνω. Έχω 2 και τα έχω ευχαριστηθεί. Από τα πιο γρήγορα που υπάρχουν.

εγω βλεπω write το adata που εχω εχει 20-25....εμενα πεφτει κατω απο 10...παει μηδεν μετα παει 10 και τετοιο.

μηπως θελει κανενα driver κανα φορματ για αρχη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...