nickvas19 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας. θελω να παρω ενα στικακι 64gb με καλες ταχυτητες γιατι αυτο που εχω με ταλαιπωρει.καποια γνωμη;η χρηση που το κανω ειναι συνηθως σε usb 2.0 αμα ειναι και usb 3.0 δεν πειραζει ακομα καλυτερα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Θα πάρεις ένα στικάκι usb 3 και θα το κουμπώνεις σε θύρα usb3. Αν το κουμπώνεις σε θυρα usb2 ή σε usb hub/καλωδιο usb θα εχεις ταχυτητες usb2 Για μαρκα μακρια απο noname. Απο γνωστές ή επώνυμες ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κι αν πάρεις μπορει να πεθάνει ανα πάσα στιγμή, οποτε κοιτάς για μεγάλη εγγύηση. Εγώ καιρο τωρα αγοράζω adata στικάκια απο το eshop (εχει διαφορα μοντέλα με διαφορες ταχυτητες) λόγω του lifetime οποτε δεν ασχολούμαι με τα 2-3 ετη που δινουν αλλες εταιρίες. Δεν ξέρω τι θες να αποθηκευεις και τι χρήση θες να του κάνεις, αλλα αν εχεις σοβαρα δεδομένα, αντι για 1 64 παρε 2 32αρια και κανε διπλες αντιγραφες (οποιαδήποτε μαρκα κι αν επιλεξεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 δλδ μονο η adata εχει lifetime?! μπορεις να μου προτεινεις καποιο adata 64gb με καλη ταχυτητα ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 ΔΕΝ ξέρω αν υπάρχει αλλο γνωστό με lifetime. Μπες στο eshop (ή οπου αλλου θελεις) και δες κριτικές και μετρησεις. Δεν σου λεω γιατί η ταχυτητα ειναι ανα περιπτωση μηχανηματος, λειτουργικου και software χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 κανεις αλλος που να γνωριζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Η εμπειρία εχει δείξει οτι τα διαφορα στικάκια εμφανίζουν συμπεριφορά που ποικίλει. Ακόμα και απο την ίδια εταιρεία. Άλλοτε ειναι αργά, άλλοτε απλά χαλάνε, κλπ. Προσωπικα χρησιμοποιώ ενα Corsair voyager usb3 16gb το οποίο πετάει. Μπορεί ομως το 32αρι να εχει άλλη συμπεριφορά. Επίσης αξιοπιστα μου εχουν βγει τα Sandisk extreme (και extreme pro), τα οποία εχουν lifetime εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 +1 ψηφο για τα sandisk extreme/pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 το lifetime εγγυηση στην πραξη τι σημαινει;οτι μετα απο 5-10χρονια εαν χαλασει θα μου δωσουν αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 επισης πηρα αυτο το adata 64gb...ειναι πολυ αργο.ενω στην αρχη για 3-4 δευτ ειναι στα 20mb/s μετα πεφτει στα 6-10.... εχει κανενας καποιο δοκιμασμενο στικακι σε ταχυτητες; ετσι και αλλιως χρειαζομαι ενα ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Στις 8/12/2018 στις 1:12 ΠΜ, KilliK είπε +1 ψηφο για τα sandisk extreme/pro 1 Ψήφο και από μένα για τα παραπάνω. Έχω 2 και τα έχω ευχαριστηθεί. Από τα πιο γρήγορα που υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 εγω βλεπω write το adata που εχω εχει 20-25....εμενα πεφτει κατω απο 10...παει μηδεν μετα παει 10 και τετοιο. μηπως θελει κανενα driver κανα φορματ για αρχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα