giannis2429 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Έχω το συγκεκριμένο κινητό. Για κάποιο λόγο στο background της αρχικής οθόνης (και όχι μόνο) εμφανίζει πίσω από το wallpaper, αχνά μεν αλλά φαίνεται, την τελευταία σελίδα που επισκέφθηκα στο ίντερνετ. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο; Έχω κάνει check για ιούς κλπ αλλά όλα φαίνονται οκ.
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Κάνε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.
giannis2429 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, saruman123 είπε Κάνε επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η μόνη λύση;; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;
saruman123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στο είπα γιατί μπορεί να κόλλησε. Με την εργοστασιακή πιστεύω ότι θα στρώσει (αν είναι αυτό). Αλλιώς μετά πας σε άλλα μονοπάτια (π.χ οθόνη).
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Αν αχνοφαίνεται η οποιαδήποτε εικόνα ενώ πλοηγείσαι κάπου αλλού παίζει και το καμένα πίξελ. Όπως είπε ο σαρ από πάνω μια επαναφορά θα σε πείσει
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην κανεις επαναφορα.. Ειναι πιξελς που εχουν κολλησει. Το καλο ειναι οτι μετα απο λιγο ξεκολλανε για να ξανακολλησουν παλι σε μια αλλη στατικη εικονα. Ενω στις led το burn in ειναι μονιμο. Δεν ειναι κατι σοβαρο. Το εχουν αυτο οι lcd οθονες. Και στο g5 που εχω υπαρχει. Διαβασε εδω https://en.m.wikipedia.org/wiki/Image_persistence Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από tsilitheo1
ad276 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/12/2018 στις 10:27 ΠΜ, saruman123 είπε Στο είπα γιατί μπορεί να κόλλησε. Με την εργοστασιακή πιστεύω ότι θα στρώσει (αν είναι αυτό). Αλλιώς μετά πας σε άλλα μονοπάτια (π.χ οθόνη). OFF TOPIC...... saruman123.....θελω να δωσω σου δωσω συγχαρητηρια για τις προσπαθειες που κανεις για να επιλυσεις προβληματα κινητων ασχετως μαρκας γιατι καποιοι αλλοι εδω (αυτοι ξερουν) μπαινουν σε θεματα που αφορουν προβηματα συγκεκριμενων συσκευων και κραζουν αυτους που αγορασαν συσκευη που δεν προτεινε εκεινος....σαν να σου λεει καλα να παθεις αφου πηρες αυτο που δεν σου ειπα.......ενω ταυτοχρονα κανουν τον κινεζο σε προβληματα που αφορουν συσκευες που ο ιδιος προτεινει οπως συμβαινει εδω. Συγνωμη στον θεματοθετη για αυτη την παρεμβαση αλλα με πνιγει ενα δικιο οταν με κατηγορουν εστω και χωρις να αναφερουν το ονομα μου. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από ad276 1
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Ότι ξέρω και ότι διαβάζω το λέω. Μάλιστα ότι περνάνε από τα χέρια μου και με τα δικά μου μάτια το λέω. Δεν με ενδιαφέρει ο άλλος τη έχει αρκεί να τον βοηθήσουμε να γλιτώσει κάποια άσκοπα έξοδα γιατί οι μέρες είναι λίγο δύσκολες (προς πολύ για μερικούς). Το να λέμε την γνώμη μας για κάποια κινητά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να τα πάρει ντε και ντε. Εξάλλου προτάσεις κάνουμε. Σίγουρα όλα τα κινητά δεν τα ξέρουμε και ούτε έχουν περάσει όλα από τα χέρια μας. Το καλύτερο είναι ο ενδιαφέρει να πάει να τα βλέπει και από κοντά για την τελική του απόφαση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα