Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.. τιν τελευταία εβδομάδα εχω βάλει οπτικι ινα  με 100mbps  στο σπιτη μου.. κορδελιο θεσσαλονικης. .. η ταχύτητες ειναι πολύ καλές στο speedtest εχει 97 download kai up 10 και απο nvidia που δοκίμασα download εχει 12,5 mb/s ..μια χαρα για 19,5 το μηνα..
θελω να ρωτησω αν παρω wifi router με 100 wan και 100 lan θα εχω καπια απώλεια στην ταχύτητα η οχι. ..αυτη τη στιγμη το pc ειναι συνδεμενο με το  modem(οπτικη σε lan )... στο pc εχω dual gigabit ethernet....

Δημοσ.

Εννοείς αν θα έχεις απώλειες με καλώδιο ή με WiFi? Επίσης, ποια υπηρεσία είναι αυτή με ίνα στο σπίτι (FTTH) και ασύμμετρο bandwidth 100/10Mbps?

Δημοσ.
On 04/12/2018 at 12:43, eliasbats said:

Εννοείς αν θα έχεις απώλειες με καλώδιο ή με WiFi? Επίσης, ποια υπηρεσία είναι αυτή με ίνα στο σπίτι (FTTH) και ασύμμετρο bandwidth 100/10Mbps?

ολα τα ftth που θα δωθουν δεν θα ειναι συμμετρικα.σιγα μην δωσουν σε τιμες fttc το ffth και να ειναι συμμετρικο.μετα πως θα ακριβοπληρωνεις τα συμμετρικα?

On 04/12/2018 at 14:37, poulios_s said:

αν εχω απώλειεα με καλώδιο

οτι εχει 100αρα wan δεν σημαινει οτι και το throughput ειναι 100.οποτε θα κοιταγα gigabit προληπτικα εκτος αν πραγματι γραφει το manual οτι υποστηριζει 100mbit throughput .το τονιζω throughput και οχι οτι η θυρα ειναι 100mbit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...