Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, CyanBlue said:

Μια χαρά. Σε 16 ΤΒ βάζεις ότι έχεις (και δεν έχεις) μέσα. Όταν θα... κρασάρει, θα στον αντικαταστήσουν (εντός 5ετούς εγγύησης), και ξεκινάς από την αρχή. Έτσι η ζωή δεν είναι βαρετή. (Αρκεί να μην αποθηκεύεις φωτογραφίες εκεί...)

Με 100 ή 200Mbps σύνδεση σε περίπτωση απλού hoarding, απλά τραβάς screenshots για να ξέρεις τι έχεις και τα ξανακατεβάζεις... 😛

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Με 100 ή 200Mbps σύνδεση σε περίπτωση απλού hoarding, απλά τραβάς screenshots για να ξέρεις τι έχεις και τα ξανακατεβάζεις... 😛

Δεν είχα στο μυαλό μου αρχεία που θα κατεβάσεις, αλλά αρχεία που έχεις δημιουργήσει... βίντεο και φωτογραφίες είχα κατά νου... φρίκη!

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, CyanBlue said:

Δεν είχα στο μυαλό μου αρχεία που θα κατεβάσεις, αλλά αρχεία που έχεις δημιουργήσει... βίντεο και φωτογραφίες είχα κατά νου... φρίκη!

Εκεί δεν τα έχεις μόνο σε 1 δίσκο, τα βάζεις παντού, τουλάχιστον αυτά που σε νοιάζουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως παλιότερα επί εποχές 500άριδων έπαιρνα σκληρούς αποθήκευα κλπ. Τώρα άλλη ζωή etc αν και έχω στο σπίτι κάπου 8tb cold storage τα λες πλέον, απλά βλέπως με real debrid και τέλος. Ανάλογα την ταχύτητα ίντερνετ που έχει ο καθένας και το τι θέλει. Αποθήκευα ταινίες σειρές κλπ κλπ αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα όλα cloud. Δηλαδή μόνο καμιά προσωπική photo αν θες και δεν θες να την ανεβάσεις σε google photos. Βέβαια αν έχεις τίποτα 5-10 mbit συνδέσεις ίσως κάποια να έχουν περισσότερο νόημα. Νομίζω πλέον για τους περισσότερους δεν πολυχρειάζεται πολύς χώρος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/12/2018 στις 1:09 ΜΜ, jmirko15 είπε

Βέβαια άμα ρωτήσεις εδώ μέσα δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από έναν 500GB SSD.. 😏

Και πολλά λες. Τα σχόλια εδώ και στο FB αποθηκεύονται on-line, η μέρα έχει 24 ώρες, άρα ένας 60αρης SSD φτάνει και περισσεύει αφού 18 ώρες FB και insomnia και 6 ώρες ύπνος.

Δημοσ.
Στις 4/12/2018 στις 8:22 ΜΜ, ThReSh είπε

Δεν θελει screenshot. Χρησιμοποιω χρονια ενα file list προγραμμα που κανει καταγραφη στον καθε σκληρο τι εχει μεσα ακριβως δηλαδη ονομασια ποσα mb ειναι ημερομηνια εγγραφης και τα αποθηκευει σε txt αρχειο. Απιστευτη ευκολια ξερω ανα πασα στιγμη που βρισκεται τι με ενα ctrl+f βρισκω αυτο που θελω.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν θελει screenshot. Χρησιμοποιω χρονια ενα file list προγραμμα που κανει καταγραφη στον καθε σκληρο τι εχει μεσα ακριβως δηλαδη ονομασια ποσα mb ειναι ημερομηνια εγγραφης και τα αποθηκευει σε txt αρχειο. Απιστευτη ευκολια ξερω ανα πασα στιγμη που βρισκεται τι με ενα ctrl+f βρισκω αυτο που θελω.

Κανα link να το check από περιέργεια; Thanks!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι το indeep file list maker 

http://indeepsoft.blogspot.com/p/indeep-file-list-maker.html

Εξαιρετικο εργαλειο σε 10 δευτερολεπτα σου κανει αρχειο για εναν 4tb σκληρο οτι εχεις μεσα. 

Θα το τσεκάρω! Ίσως γίνεται κάτι αντίστοιχο και με το Everything.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...