Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε

Ο φίλε hoarder. Στο PC έχω 7ΤΒ για seeding και περίπου άλλα 40ΤΒ συνολικά. Need more αλλά no more moola atm..

HDD απο main pc δεν ξανα βαζω ρε συ πολυ θορυβο. 7TB ποσους σκληρους εχεις στο pc? Πρεπει να ακουγεται αρκετα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

HDD απο main pc δεν ξανα βαζω ρε συ πολυ θορυβο. 7TB ποσους σκληρους εχεις στο pc? Πρεπει να ακουγεται αρκετα.

Είναι old PC οπότε έχω έτσι και αλλιώς κάποιο θόρυβο atm και ήθελα κάτι προσωρινό στα γρήγορα. Έχω βάλει 1 4άρι blue, 1 2άρι green και 2 παλιούς 500άριδες seagate (και έναν 500άρι SSD πλέον).

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, Arkin said:

Σε μια 10ετια θα βρισκουμε 20tb σκληρους με 100 ευρω. Δεν γινεται και αλλιως με τις ολο αυξανομενες αναγκες για αποθηκευτικο χωρο.

"Ανάγκες"... 😛

Premium 1st world problems.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

"Ανάγκες"... 😛

Πες το hobby

4 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Είναι old PC οπότε έχω έτσι και αλλιώς κάποιο θόρυβο atm και ήθελα κάτι προσωρινό στα γρήγορα. Έχω βάλει 1 4άρι blue, 1 2άρι green και 2 παλιούς 500άριδες seagate (και έναν 500άρι SSD πλέον).

Μια χαρα αλλα 7tb στο pc μου φαινονται too much. Εχεις external και κουμπωνεις οποτε θελεις σε καποιο hubaki και εισαι τζετ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Πες το hobby

Μια χαρα αλλα 7tb στο pc μου φαινονται too much. Εχεις external και κουμπωνεις οποτε θελεις σε καποιο hubaki και εισαι τζετ. 

Είναι καθαρά για seeding, με external δεν θα βόλευε. Τα υπόλοιπα είναι μοιρασμένα σε 3 PC.

Δημοσ.

Είναι καθαρά για seeding, με external δεν θα βόλευε. Τα υπόλοιπα είναι μοιρασμένα σε 3 PC.

Καταλαβα κομπλε τοτε και παλιο pc οποτε το χωνεις σε καμια γωνια και ουτε σε απασχολει. Θεμα με την ταχυτητα δεν εχεις? Μιας και αν δουλευει φουλ upload το download θα ειναι αρκετα κατω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καταλαβα κομπλε τοτε και παλιο pc οποτε το χωνεις σε καμια γωνια και ουτε σε απασχολει. Θεμα με την ταχυτητα δεν εχεις? Μιας και αν δουλευει φουλ upload το download θα ειναι αρκετα κατω.

Το έχω limit στα 300KB/sec και δεν έχω θέμα ούτε με games ούτε με downloads ούτε τίποτα (50άρα VDSL). Όταν κατεβάζω limitάρει λίγο το upload και κατεβάζω κανονικά μέχρι 5ΜΒ/sec.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Βέβαια άμα ρωτήσεις εδώ μέσα δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από έναν 500GB SSD.. 😏

Και πριν καμιά 5ετία δεν χρειαζόσουν τίποτα παραπάνω από ένα 128GB SSD.🙂

Έτσι πάνε αυτά....

Δημοσ.

Το έχω limit στα 300KB/sec και δεν έχω θέμα ούτε με games ούτε με downloads ούτε τίποτα (50άρα VDSL). Όταν κατεβάζω limitάρει λίγο το upload και κατεβάζω κανονικά μέχρι 5ΜΒ/sec.

Κομπλε εισαι μεχρι 300 το βαζω και εγω αν το παω στα 500kb/sec γονατιζουν τα παντα. 50αρα προφανως αλλα αναμενω 100/200αρες σιγα σιγα.

• Like 1
Δημοσ.

Με τις σημερινες τιμες ενα hd 16ΤΒ θα κοστιζει 700 ευρω. Δυσκολα θα κανει αποσβεση η Seagate το R&D. Μαγνητες, laser και χιλιαδες εξαρτηματα και αμφίβολη αξιοπιστία.

Βασικα η Seagate που δεν καταλαβε τι σημαίνει 3D NAND ας ετοιμαστεί για χρεοκοπία.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, likor είπε

Με τις σημερινες τιμες ενα hd 16ΤΒ θα κοστιζει 700 ευρω. Δυσκολα θα κανει αποσβεση η Seagate το R&D. Μαγνητες, laser και χιλιαδες εξαρτηματα και αμφίβολη αξιοπιστία.

Βασικα η Seagate που δεν καταλαβε τι σημαίνει 3D NAND ας ετοιμαστεί για χρεοκοπία.

Forward το link από το post σου στην seagate μπας και τους προλάβεις :P

https://www.insomnia.gr/forums/topic/694097-h-seagate-πραγματοποιεί-εσωτερικές-δοκιμές-με-σκληρούς-δίσκους-hamr-16tb-που-θα-λανσάρει-το-2019/?do=findComment&comment=56881912

Δημοσ.

Τώρα δηλαδή θα έχουμε δίσκους με συμβατότητα με όλα τα συστήματα παλιότερα και νεώτερα δηλαδή...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν τους νοιάζει. Τα κέρδη τους είναι αρκετά για 4-5 χρόνια ακόμη.

Δημοσ.

έχω 28 TB  σε 6 PC και ίσα ίσα την βγάζω.  αντε να έρθει και στα μέρη μας 

Δημοσ.

Μια χαρά. Σε 16 ΤΒ βάζεις ότι έχεις (και δεν έχεις) μέσα. Όταν θα... κρασάρει, θα στον αντικαταστήσουν (εντός 5ετούς εγγύησης), και ξεκινάς από την αρχή. Έτσι η ζωή δεν είναι βαρετή. (Αρκεί να μην αποθηκεύεις φωτογραφίες εκεί...)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...