psou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Καταρχάς μπράβο σας που το κλειδώσατε. Από εκεί και πέρα, θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε γιατί κλειδώθηκε το προηγούμενο topic. Από τη στιγμή που η ίδια η microsoft παρέχει υποστήριξη για αυτό που δοκίμασα να κάνω, δε βλέπω πουθενά το πρόβλημα.Δε βρίσκω τίποτα "παράνομο" σε αυτό που ρώτησα. Για τον α ή β λόγο θέλω να αλλάξω το κλειδί, το οποίο δικαιούμαι να έχω.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, το σωστό είναι να στείλεις pm στον mod που το κλείδωσε. Σωστά?? BTW
wert Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 psou, η ίδια η microsoft παρέχει υποστήριξη για αυτό Αφού το λέει τότε γιατί δεν κάνεις ένα search να change win xp key . Οπως καταλαβαίνεις έβαλες δύσκολη ερώτηση. Δεν είναι όπως ξέρεις εύκολα απαντήσιμη ερώτηση αλλά εύκολα ευρέσιμη αν προσπαθήσεις λιγάκι ναι. :wink: Ισως βέβαια και να έχεις δίκιο που θες να αλλάξεις γιατί αν μέσα έχει 3 εξάρια (666) μαζεμένα τότε θα είναι διαολικό key και επομένος η ίδια η microsoft έχει την υποχρέωση να στο αλλάξει βοηθόντας σε γιατί παραβίασε τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις τα πιστεύω σου κλπ κλπ κλπ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Μεταφέρεται στο ορθό forum >>> Insomnia Site forum.
psou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Εγώ για τους δικόυς μου λόγους λοιπό θέλησα να το αλλάξω.Έκανα search δοκίμασα, απέτυχε και ρώτησα μήπως ξέρει κανείς κάτι.Που το πρόβλημα;
madboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Poly apla epikoinonhse me thn Microsoft Hellas kai tha sou lysei ola ta problhmata!!! Edo den mporoume na boithisoume gia themata support afou yparxei kallista oloklhro support tmhma ths Microsoft! So dont be afraid!!! Just call them!!!
LL_NEO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Ναι βρε, θα χαρεί ο bill να σε βοηθήσει. Και μιας και θα μπεις στον κόπο, πιάσει μια ντουζίνα keys και για μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.