Προς το περιεχόμενο

Winxp & Key Change Πρόβλημα... (V.2)

psou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς μπράβο σας που το κλειδώσατε.

Από εκεί και πέρα, θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε γιατί κλειδώθηκε το προηγούμενο topic.

Από τη στιγμή που η ίδια η microsoft παρέχει υποστήριξη για αυτό που δοκίμασα να κάνω, δε βλέπω πουθενά το πρόβλημα.Δε βρίσκω τίποτα "παράνομο" σε αυτό που ρώτησα. Για τον α ή β λόγο θέλω να αλλάξω το κλειδί, το οποίο δικαιούμαι να έχω.

Δημοσ.

psou,

η ίδια η microsoft παρέχει υποστήριξη για αυτό

Αφού το λέει τότε γιατί δεν κάνεις ένα search να change win xp key .

Οπως καταλαβαίνεις έβαλες δύσκολη ερώτηση. :P

Δεν είναι όπως ξέρεις εύκολα απαντήσιμη ερώτηση αλλά εύκολα ευρέσιμη αν προσπαθήσεις λιγάκι ναι. :wink:

Ισως βέβαια και να έχεις δίκιο που θες να αλλάξεις γιατί αν μέσα έχει 3 εξάρια (666) μαζεμένα τότε θα είναι διαολικό key και επομένος η ίδια η microsoft έχει την υποχρέωση να στο αλλάξει βοηθόντας σε γιατί παραβίασε τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις τα πιστεύω σου κλπ κλπ κλπ. :lol:

Δημοσ.

Εγώ για τους δικόυς μου λόγους λοιπό θέλησα να το αλλάξω.Έκανα search δοκίμασα, απέτυχε και ρώτησα μήπως ξέρει κανείς κάτι.Που το πρόβλημα;

Δημοσ.

Poly apla epikoinonhse me thn Microsoft Hellas kai tha sou lysei ola ta problhmata!!!

Edo den mporoume na boithisoume gia themata support afou yparxei kallista oloklhro support tmhma ths Microsoft!

So dont be afraid!!! Just call them!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι βρε, θα χαρεί ο bill να σε βοηθήσει. Και μιας και θα μπεις στον κόπο, πιάσει μια ντουζίνα keys και για μένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...