oliz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλημερα, εχω την Q6FN και εχω κ εναν δισκο nas της Synology στο δίκτυο, αλλα μπαίνοντας στο μενου της τηλεορασης ενω βλεπει τον Synology.. tα 3/4 των βιντεο που εχω δεν τα παίζει.. πχ δεν παίζει τα αρχεία AVI ενω με τα αρχεία MKV δεν αναπαραγεί ήχο .. υπαρχουν κ καποια ελαχιστα που παίζουν ετσι οπως πρέπει...ειδα οτι ο nas (αν κ ειναι διπυρηνος με 512 μνήμη για νας ειναι μια χαρα) υποστηριζει Plex οπως κ η τηλεοραση .. τα σεταρα προσπαθησα παλι να streamaro αλλα παλι ειχα προβληματα υλικού ισως να θελει καλυτερο επεξεργαστη στον νασ μετα περασα το plex k ston ypologisti εκει επαιζε μια χαρα.. αλλα αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να εχω τον υπολογιστη ανοιχτο καθε φορα που θελω να βλεπω μια ταινια απο τον δισκο.. η αληθεια ειναι οτι ακομη δεν εχω βαλει στικακι πανω να δω αν παιζουν τα ιδια βιντεο που δεν αναγνωριζει η δεν αναπαραγει ηχο μεσω tou nas.. εσεις εχετε βρει κανα κόλπο να αναπαραγει DTS ηχο κλτπ εκτος του PLEX , o αδερφος μου που εχει στο κατω σπιτι την LG 55 ( με το magic control 3-4 xρονων μοντέλο) τα παίζει όλα..απ το wifi του δικου μου σπιτιου.. κ ας ειναι σε αλλο οροφο κ απομακρυσμενο απ το μοντεμ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από oliz
alexakos89 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 ΟΙ νεες τβ της sammy δεν παιζουν DTS ηχο. Αναγκαστικα χρειαζεσαι plex ωστε να κανει transcode τον ηχο. Κατεβασε dolby true hd επειδη ειναι ac3. ενδεχεται να το παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα