Προς το περιεχόμενο

Powerbank xiaomi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα .ψαχνω για χιαμι powerbank μιας και ακουω καλα λογια.

εχω δει τα εξης 3.ποιο να προτιμησω;τι διαφορες εχουν;Ολα ειναι καινουργια μοντελα;τα φωτα σας

1)https://www.skroutz.gr/s/7106450/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10000mAh.html

2)https://www.skroutz.gr/s/15683102/Xiaomi-Mi-Powerbank-2S-10000mAh.html

3)https://www.skroutz.gr/s/13963071/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2i-10000mAh.html

Δημοσ.

Δεν μου λες το γτ ομως.επιαης εγω εχω ενα xiaomi note 5 και ενα ipad.θελω να τα φορτιζει κανονικα οχι να τα φορτιζει γρηγορα(δεν εννοω quick charge).

Επισης το mi power bank το βλεπω πιο ογκωδες μηπως οι μπαταριες του ειναι πιο αντοχης;συνηθως οι σλιμ μπαταριες δεν αντεχουν στον χρονο.

Τελος εαν μια συσκευη εχει quick charge 3 και δεν θελω να το φορτισω με αυτον τον τροπο στο powerbank...γινεται η οχι;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Δεν μου λες το γτ ομως.επιαης εγω εχω ενα xiaomi note 5 και ενα ipad.θελω να τα φορτιζει κανονικα οχι να τα φορτιζει γρηγορα(δεν εννοω quick charge).

Επισης το mi power bank το βλεπω πιο ογκωδες μηπως οι μπαταριες του ειναι πιο αντοχης;συνηθως οι σλιμ μπαταριες δεν αντεχουν στον χρονο.

Τελος εαν μια συσκευη εχει quick charge 3 και δεν θελω να το φορτισω με αυτον τον τροπο στο powerbank...γινεται η οχι;

Η λογικη του powerbank ειναι να φορτιζει γρηγορα, να κανεις τη δουλεια σου.. πχ σε μιση ωρα που θα το εχεις να φτασει στο 50%,.. δεν θα το βαλεις να φορτιζει 4 ωρες ενα κινητο.. 

απο κει και περα, τα περισσοτερα κινητα αν δεν κανω λαθος στις ρυθμισεις εχουν επιλογη να φορτιζουν αργα η γρηγορα. οποτε το ανοιγοκλεινεις απο κει. 

Δημοσ.

Eγω για την φορτιση το λεω περισσοτερο επειδη το βαζω συχνα να μην χαλαει την μπαταρια...γι αυτο.ειδικα στο ipad μην το κλαιω σε 2χρονια ...

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nickvas19 είπε

Κάνε σύγκριση τις αξιολογήσεις με αυτά που ανέφερες και δες και αυτό που σου είπα.

Μπορείς να βάλεις Type-c και usb.

Κάνεις ότι θες.

Το powerbank θα το φορτίσει ανάλογα με τις προδιαγραφές του κινητού , ασχέτως αν υποστηρίζει και quick charge 3,που αυτό καλό θεωρείται και όχι κακό.

Δημοσ.

Στα λινκ που παραθέτεις, το δεύτερο και το τρίτο είναι τα ίδια ακριβώς προϊόντα, αλλάζει μόνο η προέλευση (S είναι από Κίνα, I από Ινδία)

Δημοσ.

ωραιος.

Απλα δεν καταλαβαινω την διαφορα του power bank mi 2 με το σκετο power bank και το power bank pro.

Εαν εξαιρεσουμε το fast charge που δεν με απασχολει υπαρχει αλλος ιδιαιτερος λογος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To mi power bank έχει μία θύρα εισόδου (micro-usb) και μία θύρα εξόδου (usb)

Tα pro έχουν επιπλέον μία θύρα type-c και υποστηρίζουν qc 2.0 ή 3.0, ανάλογα το μοντέλο

To mi power bank 2S ή 2i 10000mah έχει 2 εξόδους usb, μία είσοδο micro-usb και υποστηρίζει quick charge 3.0

To mi power bank 2 10000mah έχει μία έξοδο micro-usb, μία είσοδο usb και υποστηρίζει quick charge 2.0

Επεξ/σία από FKLDS
Δημοσ.

ωραιος ευχαριστω.

οποτε εαν καποιος δεν θελει quick charge παιρνει το mi power bank?!απλα η τιμη του δεν καταλαβα γτ ειναι τοσο μεγαλυτερη εφοσον κανει λιγοτερα πραγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην αγχώνεσαι για το quick charge. Αν η συσκευή σου δεν την υποστηρίζει και δεν βάλεις το κατάλληλο καλώδιο (τα φτηνά καλώδια συνήθως δεν δίνουν γρήγορη φόρτιση), δεν θα στη δώσει.

Επεξ/σία από FKLDS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...