thant Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Σκεφτομαι να αγοράσω ενα οικονομικό σκουπακι να δουλεύει στην πρίζα του αυτοκινήτου. Είμαι λίγο διστακτικός γιατί εχω ακούσει οτι είναι πεταμένα λεφτα και οτι δεν ρουφάνε τίποτα. Εγω βέβαια δεν το θέλω για να ρουφάει χαλίκια και χοντρά πράγματα. Αν παίρνει το ψιλό χώμα απ το πατάκι και το πορτ μπαγκαζ εγω θα ειμαι ευχαριστημένος. Οσοι εχετε ή είχατε σκοπακι κάνει δουλειά ή είναι μουφα. Αυτό που είδα στο amazon ειναι λιγο καλύτερο απο τα φθηνά του σκρουτζ; Εχετε να μου προτείνεται κάποιο δοκιμασμενο και συγχρόνως οικονομικό περιπου στα 20€; https://www.amazon.de/DeFort-DVC-55-Trockensauger-Zigarettenanzünder-Transporttasche/dp/B0068IY676/ref=sr_1_4?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1542451194&sr=1-4&keywords=vacuum+cleaner+car&refinements=p_6%3AA3JWKAKR8XB7XF%2Cp_n_shipping_option-bin%3A2019341031
ELTASSOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Το τζαμπα δεν σου κανει?...δηλ στα βενζιναδικα εχουν βιομηχανικα μηχανηματα που κανεις δωρεαν χρηση να ρουφας τα παντα αν εισαι πελατης...οπως ο αερας η πλυστηρια τζαμιων...σελφσερβις μονος σου το κανεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αλλη φαση να εχεις το δικο σου σκουπακι στο αμαξι.. αλλα πιστευω πως ειναι πεταμενα λεφτα δεν θα αξιζει Μπορεις να κανεις το εξης: περιμενε ποτε θα το ξαναβαλει το lidl παρτο δοκιμασε το και αμα δεν σου κανει και δεις οτι δεν ειναι για πολλα πολλα βαλτο ομορφα στη συσκευασια του και δωστο πισω .Εχει επιστροφη χρηματων νομιζω Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
dollyyy19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 ολα αυτα τα χειρος,δεν κανουν για αυτοκινητο.χτυπα ενα τετοιο,να λες οτι εχεις σκουπα αυτοκινητου. https://www.skroutz.gr/s/7099410/OZtrail-Vacuum-Cleaner-12V-RV.html
chsam Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εγω εχω αυτο https://www.e-shop.gr/skoypaki-epanafortizomeno-12v-tristar-kr-3178-p-HAP.531725 . Πολυ δυνατο, σπιτιου αλλα και με ενσωματωμενο καλωδιο αναπτηρα αυτοκινητου(μαζευεται μεσα στο σκουπακι), και πολλα ακροφυσια συμπεριλαμβανομενου και ενος μακροστενου για στενα σημεια.Φυσικα εγω το πετυχα πριν μηνες σε προσφορα στα 30ευρω ομως... 1
alkis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόνο αυτό. Μη περιμενεις θαυματα, αλλα απο κατι bosch των 70€ ειναι 10 φορες καλυτερο. Εχει και η black n decker ενα στα 150€ αλλα ειναι πολυ ακριβο. 1
haris_216 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Παράτησα την φάση με τα σκουπάκια "αυτοκινήτου" εδώ και πολλάάά χρόνια, μετά από μερικές ατυχείς δοκιμές/επιλογές. Δεν ξέρω αν πλέον υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτή την κατηγορία, αλλά προσωπικά έχω βολευτεί με την παλιά ηλεκτρική σκούπα του σπιτιού. Έτσι κι αλλιώς όταν κάνω το όποιο καθάρισμα φέρνω το αυτοκίνητο μπροστά στην πολυκατοικία οπότε με μία μπαλαντέζα είμαι κομπλέ (δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να καθαρίζω το αυτοκίνητο στην παραλία, μετά το μπάνιο ). Σαφώς και κάτι πιο μαζεμένο, αν κάνει δουλειά, είναι προτιμότερο αλλά ρε παιδιά (γενικά μιλώντας) δε χρειαζόμαστε τόσα πολλά "ειδικά" εργαλεία για την κάθε δουλειά. 2
thant Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, dollyyy19 είπε ολα αυτα τα χειρος,δεν κανουν για αυτοκινητο.χτυπα ενα τετοιο,να λες οτι εχεις σκουπα αυτοκινητου. https://www.skroutz.gr/s/7099410/OZtrail-Vacuum-Cleaner-12V-RV.html Δεν θέλω να λέω ότι έχω. Θέλω να κάνω την δουλειά μου. 19 λεπτά πριν, alkis13 είπε Μόνο αυτό. Μη περιμενεις θαυματα, αλλα απο κατι bosch των 70€ ειναι 10 φορες καλυτερο. Εχει και η black n decker ενα στα 150€ αλλα ειναι πολυ ακριβο. Θα το έχω υπόψη μου. Ευχαριστώ. 10 λεπτά πριν, haris_216 είπε Παράτησα την φάση με τα σκουπάκια "αυτοκινήτου" εδώ και πολλάάά χρόνια, μετά από μερικές ατυχείς δοκιμές/επιλογές. Δεν ξέρω αν πλέον υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτή την κατηγορία, αλλά προσωπικά έχω βολευτεί με την παλιά ηλεκτρική σκούπα του σπιτιού. Έτσι κι αλλιώς όταν κάνω το όποιο καθάρισμα φέρνω το αυτοκίνητο μπροστά στην πολυκατοικία οπότε με μία μπαλαντέζα είμαι κομπλέ (δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να καθαρίζω το αυτοκίνητο στην παραλία, μετά το μπάνιο ). Σαφώς και κάτι πιο μαζεμένο, αν κάνει δουλειά, είναι προτιμότερο αλλά ρε παιδιά (γενικά μιλώντας) δε χρειαζόμαστε τόσα πολλά "ειδικά" εργαλεία για την κάθε δουλειά. Καλά εννοείται πως αν είχα τη δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο απ' το σπίτι θα ήταν το τέλειο. Ρίσκο το φθηνό σκουπακι απ' ότι κατάλαβα. Σας ευχαριστώ.
tzampatzis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Το σκουπάκι θες να το έχεις μόνιμα στο αμάξι? Εμένα δε θα με βόλευε κάτι τέτοιο πάντως. Νομίζω ένα δυνατό σκουπάκι επαναφορτιζόμενο είναι καλύτερη επιλογή. Έχω ένα 18V της Black & Decker (αν μπεις skroutz θα το δεις πρώτο σε προτιμήσεις) και το οποίο είναι πολύ δυνατό και επίσης η μπαταρία του κρατάει πολύ καλά. Άνετα καθαρίζεις αμάξι με αυτό.
thant Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Το σκουπάκι θες να το έχεις μόνιμα στο αμάξι? Εμένα δε θα με βόλευε κάτι τέτοιο πάντως. Νομίζω ένα δυνατό σκουπάκι επαναφορτιζόμενο είναι καλύτερη επιλογή. Έχω ένα 18V της Black & Decker (αν μπεις skroutz θα το δεις πρώτο σε προτιμήσεις) και το οποίο είναι πολύ δυνατό και επίσης η μπαταρία του κρατάει πολύ καλά. Άνετα καθαρίζεις αμάξι με αυτό. Ας μην είναι και μόνιμα μέσα στο αμάξι. Λες αυτό με τα 83€;
tzampatzis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, thant είπε Ας μην είναι και μόνιμα μέσα στο αμάξι. Λες αυτό με τα 83€; Ναι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα