Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά θα πάρω ένα Yaris μεταχειρισμένο ιταλικό και θα βγουν τώρα πινακίδες Ελλάδα πρώτη φορά. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως ο μάντρας ας πούμε μου είπε ότι θα πρέπει να δώσω ολόκληρα τα τελη κυκλοφορίας γιατί βγαίνουν τώρα οι πινακίδες και δεν ισχύει αυτό με τα 3/12 του συνολικού ποσού. Ισχύει η προσπαθεί να βγάλει και από εκεί; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από patsi
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ετσι κι αλλιως το σωστο ειναι να δωσεις λεφτα αφου παρεις αποδειξη στα χερια σου, οποτε εσυ θα πληρωσεις οτι γραφει επανω

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, patsi είπε

Καλησπέρα παιδιά θα πάρω ένα Yaris μεταχειρισμένο ιταλικό και θα βγουν τώρα πινακίδες Ελλάδα πρώτη φορά. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως ο μάντρας ας πούμε μου είπε ότι θα πρέπει να δώσω ολόκληρα τα τελη κυκλοφορίας γιατί βγαίνουν τώρα οι πινακίδες και δεν ισχύει αυτό με τα 3/12 του συνολικού ποσού. Ισχύει η προσπαθεί να βγάλει και από εκεί; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Σωστά σου είπε και θα το διαπιστώσεις και από την απόδειξη πληρωμής των τ. κυκλοφορίας που θα σου φέρει...  

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν μπορεις απεφυγε μεταχειρισμενα Ιταλικα εισαγωγης...

100% γυρισμενα χιλομετρα και δεν ξερω τι αλλο.

Ο μηχανικός που το βρηκε από γνωστό του και θα κάνει και όλες τις διαδικασίες για την έκδοση κλπ είναι πολύ γνωστός του πεθερού μου σε βαθμό φίλου. Είναι εξειδικευμένο Toyota και παλαιότερα πουλούσε κιόλας. Και το έψαξε εξονυχιστικά πριν το προτείνει στον πεθερό μου. Και μας είπε ότι είναι απ τις πολύ λίγες περιπτώσεις τόσο καλού από Ιταλία εγγυήθηκε κιόλας για ότι συμβεί. 137000 χλμ έχει. Τώρα αν ξεγελάσει άνθρωπο που κάνουν τόσο παρέα και που έχει πάρει και 3 αυτοκίνητα από αυτόν όσο πουλούσε τι να πω χάσαμε το λαχείο :).

• Like 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, patsi είπε

Ο μηχανικός που το βρηκε από γνωστό του και θα κάνει και όλες τις διαδικασίες για την έκδοση κλπ είναι πολύ γνωστός του πεθερού μου σε βαθμό φίλου. Είναι εξειδικευμένο Toyota και παλαιότερα πουλούσε κιόλας. Και το έψαξε εξονυχιστικά πριν το προτείνει στον πεθερό μου. Και μας είπε ότι είναι απ τις πολύ λίγες περιπτώσεις τόσο καλού από Ιταλία εγγυήθηκε κιόλας για ότι συμβεί. 137000 χλμ έχει. Τώρα αν ξεγελάσει άνθρωπο που κάνουν τόσο παρέα και που έχει πάρει και 3 αυτοκίνητα από αυτόν όσο πουλούσε τι να πω χάσαμε το λαχείο :).

Μακαρι να είναι ετσι φιλε μου.Πως γινεται όλα τα μεταχειρισμένα από Ιταλια να εχουν καπου στα 150.000 χλμ δεν ξερω.

Ελπιζω να μην σου ...κατσει το λαχειο.Ποιας  χρονολογια είναι και ποσα λεφτα ? Για χρονολογια να υποθεσω του 2007 περιπου ?

Το 1000αρακι ή το 1300?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μακαρι να είναι ετσι φιλε μου.Πως γινεται όλα τα μεταχειρισμένα από Ιταλια να εχουν καπου στα 150.000 χλμ δεν ξερω.

Ελπιζω να μην σου ...κατσει το λαχειο.Ποιας  χρονολογια είναι και ποσα λεφτα ? Για χρονολογια να υποθεσω του 2007 περιπου ?

Το 1000αρακι ή το 1300?

1300 είναι του 2009 και θα βγει συνολικά με πινακίδες ΚΤΕΟ ένα σέρβις που θα κάνει γενικά με το κλειδί στο χέρι 5600

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, patsi είπε

1300 είναι του 2009 και θα βγει συνολικά με πινακίδες ΚΤΕΟ ένα σέρβις που θα κάνει γενικά με το κλειδί στο χέρι 5600

Καλοταξιδο να είναι ...Είναι αμαξια "σκυλια" και με μια καλη συντηριση δεν θα εχεις πρόβλημα.

Αν εχει ιμαντα χρονισμου και όχι καδενα και μαλλον δεν μπορεις να ξερεις αν και ποτε εχει αλλαχτει αλλαξε τον αμμεσως.

• Thanks 2
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που εδώ στο Ελλαδιστάν όταν ακούμε για εισαγόμενο αμάξι ότι βγάζουμε άχρηστο ποτέ δεν το κατάλαβα ,Ναι δεν λέω τα περισσότερα που ΦΕΡΝΟΥΝ οι μαντραδες είναι σαβούρα γι αυτό άλλωστε τα παίρνουν και φθηνά Άλλα δεν νομίζω πως έχουν την παραμικρή διαφορά με τα δήθεν ΕΛΛΗΝΙΚΑ .πολύ απλά είναι τι θα σου κάτσει...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Το καλό μεταχειρισμένο θα μπορούσε να βρει αγοραστή και στη χώρα καταγωγής του. Για ποιό λόγο να ξενιτευτεί?

Λόγω ρύπων συνήθως τα ξεφορτώνονται σε χώρες «χαμηλότερου επιπέδου» αλλά πίστεψε με για χώρες όπως Ιταλία Γερμανία η δεκαετία είναι επίσης λόγος να το ξεφορτωθούν. Από την εμπειρία μου από το διάστημα που έζησα Ιταλία είδα ότι δεν κυκλοφορούν παλιά αμάξια παράνομο μόνο μετανάστες κλπ. Για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα λίγο που δεν έφερα και εγώ ένα τότε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, paylidis είπε

Λόγω ρύπων συνήθως τα ξεφορτώνονται σε χώρες «χαμηλότερου επιπέδου» αλλά πίστεψε με για χώρες όπως Ιταλία Γερμανία η δεκαετία είναι επίσης λόγος να το ξεφορτωθούν. Από την εμπειρία μου από το διάστημα που έζησα Ιταλία είδα ότι δεν κυκλοφορούν παλιά αμάξια παράνομο μόνο μετανάστες κλπ. Για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα λίγο που δεν έφερα και εγώ ένα τότε 

Ακριβώς. Το ότι ένα αμάξι είναι εισαγωγής λοιπόν δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει και 1000000 χιλιόμετρα ούτε ότι ο προηγούμενος θα του έχει βγάλει τα μάτια. Εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε απατεώνες.....λες και  δεν ξέρουμε να κατεβάζουμε τα χιλιόμετρα ή είμαστε φημισμένοι για το πώς προσέχουμε στους δρόμους και τα αυτοκινητα μας ..Όλα είναι θέμα παιδείας... Αυτό που θέλω να πω εν κατακλείδι είναι πως και τα εισαγωγής είναι πολύ καλή ευκαιρία αν το ψάξεις βέβαια λίγο και πως δεν έχουν καμία διαφορά με τα ελληνικά . Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να είναι και καλύτερα και για να ξεκαθαρίσω ούτε μαντρας είμαι ούτε ιταλικό η γερμανικό έχω απλά θεωρώ βλακώδες να κριτικάρουν μερικοί κάτι για το οποίο δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ..είναι σαν τα κρέατα 🤣 ακούς εισαγωγής και τρέχεις μακριά 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε εντάξει άμα κάποια τα ξεφορτώνονται λόγω ρύπων, προφανώς τα συγκεκριμένα δεν εμπίπτουν στην κατηγορία "καλό μεταχειρισμένο". 

Το θέμα είναι να μην πέσεις σε λαμόγιο και σαπάκι. Άμα είναι να γλιτώσεις το ελληνικό σαπάκι και να φορτωθείς το ξένο τί νόημα έχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...