coyote2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Οκ, αν τα βρήκες 50 ευρώ πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donfear Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, coyote2 είπε είναι προφανές ότι με τα γνήσια θα μείνεις ικανοποιημένος Απλά τώρα ψάχνουμε κάτι στα 30-40 ευρω να βρούμε από Ευρώπη Νομίζω έχει ακόμα στο eba 2 ώρες πριν, coyote2 είπε Οκ, αν τα βρήκες 50 ευρώ πάσο 70 τα βρήκα αλλά ήταν αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2018 λόγ(ω)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Λιγο καθυστερημενα απαντω αλλα εχω τα i10tws. 30 ευρω απο ali. Δεν εχω airpods και δεν εχω και τρελλες απαιτησεις σε ηχο καθως ακουω μονο ραδιφωνο και podcasts και με ικανοποιήουν. Δεν εχουν noise reduction κατα τις κλησεις ακουγεται αρκετα οι εξωτερικοι θορυβοι αλλα σε σχεση με αλλα tws η ποιοτητα κλησης ειναι αναβαθμισμενη. Τρελλη ευκολια το wireless charging. Γυρναω σπιτι τα πετα πανω και εχω το κεφαλι μου ησυχο οπως και το αυτοματο pairing. Ακομη και να μην τα φοραω οταν δεχομαι κληση τα βγαζω τα φοραω και εχω ηδη απαντησει στην κληση Οτι αλλη ερωτηση εχετε εδω ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donfear Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kotlid είπε Λιγο καθυστερημενα απαντω αλλα εχω τα i10tws. 30 ευρω απο ali. Δεν εχω airpods και δεν εχω και τρελλες απαιτησεις σε ηχο καθως ακουω μονο ραδιφωνο και podcasts και με ικανοποιήουν. Δεν εχουν noise reduction κατα τις κλησεις ακουγεται αρκετα οι εξωτερικοι θορυβοι αλλα σε σχεση με αλλα tws η ποιοτητα κλησης ειναι αναβαθμισμενη. Τρελλη ευκολια το wireless charging. Γυρναω σπιτι τα πετα πανω και εχω το κεφαλι μου ησυχο οπως και το αυτοματο pairing. Ακομη και να μην τα φοραω οταν δεχομαι κληση τα βγαζω τα φοραω και εχω ηδη απαντησει στην κληση Οτι αλλη ερωτηση εχετε εδω ειμαι Τελικά ισχύει ότι το αριστερό νομίζω είναι αναγκαστικό να το φοράς γιατί αυτό είναι το κεντρικό και να μην μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλάξ η το ένα η το άλλο;από εφαρμογή στο αυτί πως είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Donfear είπε Τελικά ισχύει ότι το αριστερό νομίζω είναι αναγκαστικό να το φοράς γιατί αυτό είναι το κεντρικό και να μην μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλάξ η το ένα η το άλλο;από εφαρμογή στο αυτί πως είναι; Ναι ισχυει αλλα εχουν βγει τα i12 tws που μπορεις να τα χρησιμοποιεισεις ξεχωριστα το καθενα και απο οτι διαβαζω εχουν καλυτερη ποιοτητα κλησεων. Δεν εχουν wireless charging Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μιλαμε για αυτου του τυπου ακουστικα αλλα διαφορετικα μοντελα πιο πανω?https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth.html?keyphrase=tws+i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 3:34 ΜΜ, Fulgore είπε Μιλαμε για αυτου του τυπου ακουστικα αλλα διαφορετικα μοντελα πιο πανω?https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth.html?keyphrase=tws+i Αυτά είναι πιο παλια. Τα i10 και τα i12 είναι ακριβή αντίγραφα των airpods. Μπορείς να τα βρεις Κίνα μεριά ( Alliexpress, eBay κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, kotlid είπε Αυτά είναι πιο παλια. Τα i10 και τα i12 είναι ακριβή αντίγραφα των airpods. Μπορείς να τα βρεις Κίνα μεριά ( Alliexpress, eBay κτλ) Οχι ευχαριστω,δεν προκειται να αγορασω ψιλο ακριβα ακουστικα απο Κινα μερια με εγγυηση κουκουρουκου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris.v Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Έχει δοκιμάσει κάποιος τα tws i12; Τα σκέφτομαι αντί των airpods, αλλά δεν βρίσκω κάπου σύγκριση του ήχου τους με τα airpods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, dimitris.v είπε Έχει δοκιμάσει κάποιος τα tws i12; Τα σκέφτομαι αντί των airpods, αλλά δεν βρίσκω κάπου σύγκριση του ήχου τους με τα airpods. Από τα βίντεο reviews που έχω δει λένε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εδώ που τα λέμε και τα airpods δεν είναι και τίποτα αξιόλογο σε ποιότητα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris.v Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Όντως τα airpods δεν είναι τίποτα το εντυπωσιακό, αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε Bluetooth earbuds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 16/2/2019 στις 2:26 ΜΜ, dimitris.v είπε Όντως τα airpods δεν είναι τίποτα το εντυπωσιακό, αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε Bluetooth earbuds. Αναλογα πως θεωρει καποιος το πιο εντυπωσιακο. Για iphone κινητα δεν υπαρχει κατι καλυτερο και απο πλευρας overall ποιοτητας κατασκευης,και απο πλευρας ομιλιας,και απο πλευρας συγχρονισμου αλλα και φυσικα μπαταριας. Αυτο απο μονο του τα κανει εντυπωσιακα,μιας και ουτως ή αλλως για bluetooth earbuds για κινητα μιλαμε. Υπαρχουν φθηνοτερες επιλογες προφανως,αλλα αν καποιος ψαχνει οτι το καλυτερο Ακομα και τα νεα Samsung buds ολως τυχαιως ζητανε τα ιδια χρηματα με τα Airpods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 είχα και τα 2. τώρα έχω τα i10 tws. αν έχεις να τα σκάσεις πάρε τα airpods, τα άλλα έχουν μερικά θεματάκια που θα σε εκνευρίσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexxkidd31 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Στις 2/3/2019 στις 10:08 ΠΜ, Romanzo Criminale είπε είχα και τα 2. τώρα έχω τα i10 tws. αν έχεις να τα σκάσεις πάρε τα airpods, τα άλλα έχουν μερικά θεματάκια που θα σε εκνευρίσουν Πόση μπαταρία έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα