Προς το περιεχόμενο

AirPods vs i10 tws

Donfear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

39 λεπτά πριν, coyote2 είπε

είναι προφανές ότι με τα γνήσια θα μείνεις ικανοποιημένος

Απλά τώρα ψάχνουμε κάτι στα 30-40 ευρω να βρούμε από Ευρώπη

Νομίζω έχει ακόμα στο eba

2 ώρες πριν, coyote2 είπε

Οκ, αν τα βρήκες 50 ευρώ πάσο

70 τα βρήκα αλλά ήταν αψογα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Λιγο καθυστερημενα απαντω αλλα εχω τα i10tws. 30 ευρω απο ali.

Δεν εχω airpods και δεν εχω και τρελλες απαιτησεις σε ηχο καθως ακουω μονο ραδιφωνο και podcasts και με ικανοποιήουν.

Δεν εχουν noise reduction κατα τις κλησεις ακουγεται αρκετα οι εξωτερικοι θορυβοι αλλα σε σχεση με αλλα tws η ποιοτητα κλησης ειναι αναβαθμισμενη.

Τρελλη ευκολια το wireless charging. Γυρναω σπιτι τα πετα πανω και εχω το κεφαλι μου ησυχο οπως και το αυτοματο pairing. Ακομη και να μην τα φοραω οταν δεχομαι κληση τα βγαζω τα φοραω και εχω ηδη απαντησει στην κληση

Οτι αλλη ερωτηση εχετε εδω ειμαι

1 ώρα πριν, kotlid είπε

Λιγο καθυστερημενα απαντω αλλα εχω τα i10tws. 30 ευρω απο ali.

Δεν εχω airpods και δεν εχω και τρελλες απαιτησεις σε ηχο καθως ακουω μονο ραδιφωνο και podcasts και με ικανοποιήουν.

Δεν εχουν noise reduction κατα τις κλησεις ακουγεται αρκετα οι εξωτερικοι θορυβοι αλλα σε σχεση με αλλα tws η ποιοτητα κλησης ειναι αναβαθμισμενη.

Τρελλη ευκολια το wireless charging. Γυρναω σπιτι τα πετα πανω και εχω το κεφαλι μου ησυχο οπως και το αυτοματο pairing. Ακομη και να μην τα φοραω οταν δεχομαι κληση τα βγαζω τα φοραω και εχω ηδη απαντησει στην κληση

Οτι αλλη ερωτηση εχετε εδω ειμαι

Τελικά ισχύει ότι το αριστερό νομίζω είναι αναγκαστικό να το φοράς γιατί αυτό είναι το κεντρικό και να μην μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλάξ η το ένα η το άλλο;από εφαρμογή στο αυτί πως είναι;

2 ώρες πριν, Donfear είπε

Τελικά ισχύει ότι το αριστερό νομίζω είναι αναγκαστικό να το φοράς γιατί αυτό είναι το κεντρικό και να μην μπορείς να χρησιμοποιείς εναλλάξ η το ένα η το άλλο;από εφαρμογή στο αυτί πως είναι;

Ναι ισχυει αλλα εχουν βγει τα i12 tws που μπορεις να τα χρησιμοποιεισεις ξεχωριστα το καθενα και απο οτι διαβαζω εχουν καλυτερη ποιοτητα κλησεων. Δεν εχουν wireless charging

Στις 13/2/2019 στις 3:34 ΜΜ, Fulgore είπε

Μιλαμε για αυτου του τυπου ακουστικα αλλα διαφορετικα μοντελα πιο πανω?https://www.skroutz.gr/c/435/hands-free-bluetooth.html?keyphrase=tws+i

Αυτά είναι πιο παλια.  Τα i10 και τα i12 είναι ακριβή αντίγραφα των airpods. Μπορείς να τα βρεις Κίνα μεριά ( Alliexpress, eBay κτλ)

9 λεπτά πριν, kotlid είπε

Αυτά είναι πιο παλια.  Τα i10 και τα i12 είναι ακριβή αντίγραφα των airpods. Μπορείς να τα βρεις Κίνα μεριά ( Alliexpress, eBay κτλ)

Οχι ευχαριστω,δεν προκειται να αγορασω ψιλο ακριβα ακουστικα απο Κινα μερια με εγγυηση κουκουρουκου :)

• Confused 1

22 ώρες πριν, dimitris.v είπε

Έχει δοκιμάσει κάποιος τα tws i12; Τα σκέφτομαι αντί των airpods, αλλά δεν βρίσκω κάπου σύγκριση του ήχου τους με τα airpods. 

Από τα βίντεο reviews που έχω δει λένε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εδώ που τα λέμε και τα airpods δεν είναι και τίποτα αξιόλογο σε ποιότητα ήχου. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 16/2/2019 στις 2:26 ΜΜ, dimitris.v είπε

Όντως τα airpods δεν είναι τίποτα το εντυπωσιακό, αλλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε Bluetooth earbuds. 

Αναλογα πως θεωρει καποιος το πιο εντυπωσιακο.

Για iphone κινητα δεν υπαρχει κατι καλυτερο και απο πλευρας overall ποιοτητας κατασκευης,και απο πλευρας ομιλιας,και απο πλευρας συγχρονισμου αλλα και φυσικα μπαταριας.

Αυτο απο μονο του τα κανει εντυπωσιακα,μιας και ουτως ή αλλως για bluetooth earbuds για κινητα μιλαμε.

Υπαρχουν φθηνοτερες επιλογες προφανως,αλλα αν καποιος ψαχνει οτι το καλυτερο

Ακομα και τα νεα Samsung buds ολως τυχαιως ζητανε τα ιδια χρηματα με τα Airpods.

Στις 2/3/2019 στις 10:08 ΠΜ, Romanzo Criminale είπε

είχα και τα 2. τώρα έχω τα i10 tws. αν έχεις να τα σκάσεις πάρε τα airpods, τα άλλα έχουν μερικά θεματάκια που θα σε εκνευρίσουν

Πόση μπαταρία έχουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...