tu-luba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Ειχα παρει τα i10 και στην εβδομαδα σταματησε να δουλευει - φορτιζει το ακουστικο που συνδεεται με το bluetooth Συνεπως πεταξα 35€ και πηρα μεταχειρισμενα airpods για τα οποια ειμαι καταευχαριστημενος εχουν αρκετα ποιοτικο ηχο και αν εχεις iphone δεν υπαρχει κατι καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Σοβαρά τώρα προσπαθείτε να συγκρίνετε έναν κινεζικο κλώνο με τα original??? 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδιά έχουν βγει και τα i12 tws. Έχει κανείς εικόνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 On 28/03/2019 at 10:24, billdanos said: Σοβαρά τώρα προσπαθείτε να συγκρίνετε έναν κινεζικο κλώνο με τα original??? Σκέφτηκα να το σχολιάσω και εγώ αλλά πολύ κράξιμο έχω φάει τελευταία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ενοειται οτι δεν θα εχουν ποιοτικα κατασκευαστηκα και απο θεμα ηχου καμια σχεση με τα γνησια, να βολευτουμε κοιταμε αμα δεν παιζει σαλιο.... ειναι δυνατον να κοστιζουν τα tws τοσο μονο? ουτε το κουτι μονο να βρεις απο αγγελια απο τα γνησια τοσο δεν θα εχει Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από navouxodonosoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekaravel Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Ίσως η πληροφορία που θα γράψω να σας είναι πια γνωστή, αλλά με τα i10 που έχω, ο συνομιλητής μου με ακούει χαμηλά και με έντονο εξωτερικό θόρυβο. Εγώ ακούω επίσης χαμηλά. Άρα για συνομιλία τα θεωρώ ακατάλληλα. Η μουσική όμως παίζει δυνατά και με γεμάτες συχνότητες, πρίμα-μπάσα, κανένα πρόβλημα. Άρα συμπερασματικά, για τα 25€ που πλήρωσα ακούω ασύρματα μουσική αλλά δεν συνομιλώ. Αξίζει; Ίσως. Ίσως και όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δεν ειναι ομως μονο η μουσικη το θεμα. Ειναι και η ποιοτητα κατασκευης,ειναι η εγγυηση αν παθουν κατι και παει λεγοντας. Επισης αν μου επιτρεπεται η εκφραση,αν εχεις νεωτερο Iphone απο 8plus και μετα,ειναι και λιγο ας το πουμε γυφτια γιατι εν μερη μιλαμε για ψιλο κλωνο με οτι αυτο συνεπαγεται. Με λιγα λογια περαν των Airpods,υπαρχουν και φθηνες επωνυμες λυσεις που κοστιζουν λιγοτερα χρηματα οπως απο Anker μερια πχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charlymp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Τώρα εγώ που πήρα τα TWS i11 και δε μπορώ με τίποτα να συνδέσω και τα 2 αλλά δουλευει μόνο το 1 κάθε φορά (δλδ μόλις λειτουργήσει τ αριστερό σταματάει το δεξί κοκ). ΤΙ στην ευχή κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, charlymp είπε Τώρα εγώ που πήρα τα TWS i11 και δε μπορώ με τίποτα να συνδέσω και τα 2 αλλά δουλευει μόνο το 1 κάθε φορά (δλδ μόλις λειτουργήσει τ αριστερό σταματάει το δεξί κοκ). ΤΙ στην ευχή κάνω λάθος; Μπηκες στον κοπο να διαβασεις τις αξιολογησεις τους πριν τα αγορασεις? https://www.skroutz.gr/s/17734011/TWS-i11-Λευκό.html#reviews Οταν δεν θελετε να πληρωσετε για κατι επωνυμο,αυτα τραβατε. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπηκες στον κοπο να διαβασεις τις αξιολογησεις τους πριν τα αγορασεις? https://www.skroutz.gr/s/17734011/TWS-i11-Λευκό.html#reviews Οταν δεν θελετε να πληρωσετε για κατι επωνυμο,αυτα τραβατε. μα πραγματικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα