Donfear Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Κοιτάζω αρκετό καιρό τα airpods αλλά ακόμα δεν έχω κάνει κίνηση να τα πάρω και τωρα βγήκαν τα i10 Tws τα οποία έχουν μερικά συν αδιάβροχοποίηση,noise cancellation,ασύρματη φόρτιση αλλά δεν είναι .εχει κανείς εμπειρία ίσως και από τα δυο να εκφέρει άποψη εάν έχει και τα δυο...προορίζονται για χρήση σε Xs max...
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Αφού έχεις xs max πάρε τα airpods μόνο και μόνο λόγο της άμεσης σύνδεσης τους και λόγο καλύτερου ήχου σε σχέση με τα άλλα που λες!
Donfear Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε Αφού έχεις xs max πάρε τα airpods μόνο και μόνο λόγο της άμεσης σύνδεσης τους και λόγο καλύτερου ήχου σε σχέση με τα άλλα που λες! Και εγώ αυτό σκέφτομαι ότι θα συνεργαζεται άψογα λόγω ίδιου οικοσυστήματος απλά θέλω να τα έχω μαζί μου στην μηχανή και δεν ξέρω επειδή δεν έχουν noise canceling τα εάν θα μπορέσω να ακούγομαι καθαρά στον συνομιλητή μου(κάποιος με airpods που τα χρησιμοποιεί σε μηχανή θα με διαφωτίζε)αυτό είναι τώρα που με έχει φρενάρει για τα airpods
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σίγουρα θα έχεις θέμα λόγο αέρα, από εκεί και πέρα πρέπει να δεις αν σου πάνε καλά γιατί είναι κρίμα να κυνηγάς ακουστικά στον δρόμο!
Donfear Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Σίγουρα θα έχεις θέμα λόγο αέρα, από εκεί και πέρα πρέπει να δεις αν σου πάνε καλά γιατί είναι κρίμα να κυνηγάς ακουστικά στον δρόμο! Τα EarPods μου κάθονται καλά το ίδιο ελπίζω θα κάθονται και τα airpods...όσο για τα i10 tws δεν ξέρω εάν παρότι μοιάζουν με τα αυθεντικά airpods έχουν το ίδιο κράτημα στο αυτιαυτί
Duck Dodgers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Θεωρητικά θα πρέπει να είναι ίδια και καλύτερα το πως κάθονται τα airpods! Από εκεί και πέρα εγώ θα έπαιρνα αυτά για τους λόγους που σου είπα και πριν!
SaFiS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Για μένα, αφού έχεις iPhone, πάρε τα AirPods. Μόνο για το καταπληκτικό integration που έχουν με το iOS, που δεν θα το βρεις πουθενά, αξίζουν και με το παραπάνω. Τα έχω από τον Αύγουστο και δεν έχω μετανειώσει. Είχα ενδοιασμούς για το αν μου κάθονται καλά, μιας και τα EarPods μου πέφτουν συνέχεια και τελικά έπαθα πλάκα με την εφαρμογή τους και το πόσο σωστά κάθονται... Τα i10 από την άλλη, έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα. Δεν είναι ανεξάρτητα και για να δουλεύει το αριστερό, πρέπει οπωσδήποτε να φοράς και το δεξί γιατί αυτό είναι που κάνει το pairing με το κινητό. Τα AirPods είναι εντελώς ανεξάρτητα. Για μηχανή, γενικά δεν ξέρω πως θα μπορείς να τα φορέσεις μιας και δεν θα είναι εφικτό το "Double-Tap" για να απαντήσεις. Εκτός αν δεν φοράς κράνος. Πάντως στο αυτοκίνητο που τα φοράω καθημερινά, ακόμη και με αέρα από ανοιχτό παράθυρο, με ακούν κανονικά και γενικά κανείς δεν μου παραπονέθηκε για θόρυβο...
Donfear Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, SaFiS είπε Για μένα, αφού έχεις iPhone, πάρε τα AirPods. Μόνο για το καταπληκτικό integration που έχουν με το iOS, που δεν θα το βρεις πουθενά, αξίζουν και με το παραπάνω. Τα έχω από τον Αύγουστο και δεν έχω μετανειώσει. Είχα ενδοιασμούς για το αν μου κάθονται καλά, μιας και τα EarPods μου πέφτουν συνέχεια και τελικά έπαθα πλάκα με την εφαρμογή τους και το πόσο σωστά κάθονται... Τα i10 από την άλλη, έχουν ένα σοβαρό μειονέκτημα. Δεν είναι ανεξάρτητα και για να δουλεύει το αριστερό, πρέπει οπωσδήποτε να φοράς και το δεξί γιατί αυτό είναι που κάνει το pairing με το κινητό. Τα AirPods είναι εντελώς ανεξάρτητα. Για μηχανή, γενικά δεν ξέρω πως θα μπορείς να τα φορέσεις μιας και δεν θα είναι εφικτό το "Double-Tap" για να απαντήσεις. Εκτός αν δεν φοράς κράνος. Πάντως στο αυτοκίνητο που τα φοράω καθημερινά, ακόμη και με αέρα από ανοιχτό παράθυρο, με ακούν κανονικά και γενικά κανείς δεν μου παραπονέθηκε για θόρυβο... Για τα airpods σκεφτόμουν έτσι και αλλιώς αλλά βγήκαν τα αλλά και με έβαλαν σε σκέψεις...για την μηχανή έχω μηχανάκι το οποίο δεν χρειάζεται κράνος(Bmw c1)άρα καλύτερα να ρώταγα άποψη από άτομα που οδηγούν αμάξι 😂...αποτι κατάλαβα τα i10 είναι καλή αντιγραφή αλλά μέχρι εκεί...
iCyd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Στις 5/12/2018 στις 8:29 ΠΜ, Donfear είπε Για τα airpods σκεφτόμουν έτσι και αλλιώς αλλά βγήκαν τα αλλά και με έβαλαν σε σκέψεις...για την μηχανή έχω μηχανάκι το οποίο δεν χρειάζεται κράνος(Bmw c1)άρα καλύτερα να ρώταγα άποψη από άτομα που οδηγούν αμάξι 😂...αποτι κατάλαβα τα i10 είναι καλή αντιγραφή αλλά μέχρι εκεί... Κρανος να φορας , μια χαρα χρειαζεται. Απο εκει και περα , πηρα τα airpods πριν μια βδομαδα και ημουν επιφοβος για το δεξι ακουστικο μιας και στα earpods μου επεφτε συνεχως. Ενθουσιαστηκα παρα πολυ με τον ηχο τους και κανουν καλυτερη εφαρμογη απο το earpods (τουλαχιστον σε μενα) γιατι δεν εχουν το βαρος του καλωδιου να τα τραβαει προς τα εξω/κατω. Θα σου ελεγα να πας με κλειστα ματια.
coyote2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 τα review που βλέπω στο youtube για τα i10s tws ειναι πολύ καλά Δεν έχω βρει κριτικές αληθινές από χρήστες ακόμη που να τα αγοράσανε... Οπότε θα περιμένω λίγο Τα βρίσκω Ολλανδία στα 40 ευρω με τα μεταφορικά
Donfear Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ τελικά πήρα τα AirPods και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα...θα ήθελα να δοκιμάσω και τα tws κάποια στιγμή αλλά όταν ξανά χρειαστώ αλλά σίγουρα θα τα πάρω έστω και για να τα συγκρίνω ...
coyote2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 είναι προφανές ότι με τα γνήσια θα μείνεις ικανοποιημένος Απλά τώρα ψάχνουμε κάτι στα 30-40 ευρω να βρούμε από Ευρώπη
Donfear Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, coyote2 είπε είναι προφανές ότι με τα γνήσια θα μείνεις ικανοποιημένος Απλά τώρα ψάχνουμε κάτι στα 30-40 ευρω να βρούμε από Ευρώπη Μονο από eBay έχω βρει μέχρι τώρα από κάποιον στην Ολλανδία οπωσ ανέφερες και εσυ δεν έχω βρει κάτι αλλο... 1
coyote2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 ναι έχεις δίκο απλά δεν έχουμε κάποιο review από regular user Φοβάμαι μήπως τα video που κυκλοφορούν να είναι στημένα ή υπερτιμημένα
Donfear Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Και εγώ τα ζύγισα και πήγα στα AirPods που είναι δοκιμασμένα από πολλούς και η τιμή που τα βρήκα μεταχειρισμένα αποκλίνε λίγο από την τιμή των i10tws και ήταν και ετοιμοπαράδοτα...εμένα με ενόχλησε στα i10 tws το ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει μονο του το αριστερό και ότι έχουν μικρότερη αυτονομία αποτι λένε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα