Προς το περιεχόμενο

Ολοκληρωμένη Dos Boot Disk, που θα βρω?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις δικιο η δισκετα που εδινε η ms μαζι με τα 98 δεν ειναι το ιδιο με αυτην που μπορουν να σου φτιαξουν τα ιδια τα win98

οντως δεν εχει μεσα την format

αλλα αν φτιαξεις μια η κατευασεις αυτο http://www.24by7.ca/files/boot98se.exe θα σου παιξει σιγουρα

Δημοσ.

Παιδια, μαλλον επειδη ήταν ntfs ο δίσκος οι αποπειρες με δισκετα ήταν αχρηστες?

Οk, θα παω με cd των xp.

Τα περι γραμματων για επιβεβαιωση τα ξερω.

Εκανα εγκατασταση τα win xp, 4 φορές, ξανα και ξανα. (πατα L, Πατα enter, πατα Break κλπ). Tα ξερω αυτα, δεν ειμαι πρωταρης.

Επελεξα να φορμαριστει το Partition. Να γινει delete. Αλλα ...σας τα είπα. Ολα τα data+programs παρέμειναν. Απλα βρηκα τα windows στην αρχικη μορφη.

Πιστεψτε με, εκανα clean install, επελεξα αυτες τις επιλογες. Οχι upgrade.

Θυμαμαι ειχε κρατημενα 8 mb, δεν τα εσβηνε με τιποτα. Ελεγε τα θέλει για την εγκατασταση. Κατα τα άλλα, σε 6mb δισκο, δεν είχα ποτε μου partition. Ενας ενιαιος δίσκος ntfs.

Δημοσ.

Οk, θα παω με cd των xp.

Εκανα εγκατασταση τα win xp, 4 φορές, ξανα και ξανα. (πατα L, Πατα enter, πατα Break κλπ). Tα ξερω αυτα, δεν ειμαι πρωταρης.

Επελεξα να φορμαριστει το Partition. Να γινει delete. Αλλα ...σας τα είπα. Ολα τα data+programs παρέμειναν. Απλα βρηκα τα windows στην αρχικη μορφη.

Θυμαμαι ειχε κρατημενα 8 mb, δεν τα εσβηνε με τιποτα. Ελεγε τα θέλει για την εγκατασταση. Κατα τα άλλα, σε 6mb δισκο, δεν είχα ποτε μου partition. Ενας ενιαιος δίσκος ntfs.

Δημοσ.

Οk, θα παω με cd των xp.

Δημοσ.

ελεος ρε gv διαβαζε την ερωτηση και την απαντηση μου

δεν ειπα να χρησιμοποιησει την δισκετα για να κανει το φορματ αλλα αναφερα μια παρατηρηση μου σχετικα με την δισκετα που δινει η ms

ο αρχικος αποστολες ζητησε δισκετα να κανει φορματ

και μπορεις και δισκο που ειναι φορμαρισμενο με ntfs να διαγραψεις το partition (Non Dos) και μετα να το ξαναδημιουργησεις

οποτε και η "ξεφτιλισμενη" δισκετα κανει μια χαρα την δουλεια της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...