Προς το περιεχόμενο

LG-v400 Blinking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε στην κατοχή μου ένα tablet LG-v400. Το οποιο έχει το εξής θέμα. Με το που πάω να το ανάψω μένει για 3-4 sec στο λόγο της LG και μετά σβήνει. Προσπάθησα να το πάω σε safe mode (power + down) τίποτα. Το βάζω στην φόρτιση και μου αναβοσβήνει ανά 3 sec δείχνοντας την μπαταρία 0%. Το δοκίμασα και χωρίς την μπαταρία (γιατί το μυαλό μου πάει στο ότι τα είχε παίξει η μπαταρία) και μου βγάζει ένα εικονίδιο, την μπαταρία κ ενα θαυμαστικό και αναβοσβήνει στους ιδιους ρυθμούς.

Δημοσ.

χωρίς μπαταρία σίγουρα δεν θα πάρει .

Μέτρα τάση στην μπαταρία (χωρίς να φορτίζει) και μετά μέτρα τάση και την ώρα που φορτίζει με προσοχή και στις δυο περιπτώσεις μην βραχυκυκλώσει .

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ice25 είπε

χωρίς μπαταρία σίγουρα δεν θα πάρει .

Μέτρα τάση στην μπαταρία (χωρίς να φορτίζει) και μετά μέτρα τάση και την ώρα που φορτίζει με προσοχή και στις δυο περιπτώσεις μην βραχυκυκλώσει .

3,91 κά στις 2 περιπτώσεις. 

Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 10:40 ΜΜ, EmmanouilT είπε

Ήρθε στην κατοχή μου ένα tablet LG-v400. Το οποιο έχει το εξής θέμα. Με το που πάω να το ανάψω μένει για 3-4 sec στο λόγο της LG και μετά σβήνει. Προσπάθησα να το πάω σε safe mode (power + down) τίποτα. Το βάζω στην φόρτιση και μου αναβοσβήνει ανά 3 sec δείχνοντας την μπαταρία 0%. Το δοκίμασα και χωρίς την μπαταρία (γιατί το μυαλό μου πάει στο ότι τα είχε παίξει η μπαταρία) και μου βγάζει ένα εικονίδιο, την μπαταρία κ ενα θαυμαστικό και αναβοσβήνει στους ιδιους ρυθμούς.

Όταν λες "ήρθε στην κατοχή μου" ήταν λειτουργικό και χάλασε ή εξ αρχής είχε πρόβλημα; Το μοντέλο είναι παλιό (2015;) έχει γίνει ποτέ αντικατάσταση μπαταρίας;

Δημοσ.

Σε lg(h735)  είχα το ίδιο πρόβλημα(bootloop)..αλλαγή μπαταρίας original ,το πρόβλημα δεν λύθηκε..είχε πρόβλημα το board.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Όταν λες "ήρθε στην κατοχή μου" ήταν λειτουργικό και χάλασε ή εξ αρχής είχε πρόβλημα; Το μοντέλο είναι παλιό (2015;) έχει γίνει ποτέ αντικατάσταση μπαταρίας;

Ήταν έτσι εξαρχής. Αλλαγή μπαταρίας από όσο γνωρίζω όχι, δεν έχει αντικατασταθεί. Για το μοντέλο νομίζω είναι του 2014.

21 λεπτά πριν, coolerman είπε

Σε lg(h735)  είχα το ίδιο πρόβλημα(bootloop)..αλλαγή μπαταρίας original ,το πρόβλημα δεν λύθηκε..είχε πρόβλημα το board.

Πιστεύω από την στιγμή που Μ το κάνει και χωρίς μπαταρία (όταν το ειχα απευθείας στο ρεύμα) ότι δεν θα είναι η μπαταρία. Το επισκευασες η άλλαξες μποαρντ ?!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, EmmanouilT είπε

Πιστεύω από την στιγμή που Μ το κάνει και χωρίς μπαταρία (όταν το ειχα απευθείας στο ρεύμα) ότι δεν θα είναι η μπαταρία. Το επισκευασες η άλλαξες μποαρντ ?!

Δεν μπόρεσα να την επισκεύασω..πήγα σε άλλη motherboard.

Δημοσ.
Στις 6/12/2018 στις 11:26 ΜΜ, coolerman είπε

Δεν μπόρεσα να την επισκεύασω..πήγα σε άλλη motherboard.

Υπάρχει κάποιο σημείο που μπορώ να "πειράξω" ώστε να πω "δεν υπάρχει λύση πάμε για νέο mob" η δεν υπάρχει κάτι ώστε να "φτιάχνεται" ?

Δημοσ.
Στις 8/12/2018 στις 12:04 ΠΜ, EmmanouilT είπε

Υπάρχει κάποιο σημείο που μπορώ να "πειράξω" ώστε να πω "δεν υπάρχει λύση πάμε για νέο mob" η δεν υπάρχει κάτι ώστε να "φτιάχνεται" ?

sorry τωρα ειδα το μνμ

δεν ασχολήθηκα για επισκευη(δεν έγινε "εξονυχιστικός" έλενχος) 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jp77s είπε

Μπαίνει download mode αν το συνδέσεις στο pc? 

Όπως και να το κάνω δεν περνάει το λογο της LG. Το πατάω ανάβει για 10 sec και σβήνει. Αν το βάλω σε ρεύμα αναβοσβήνει μονο του αλλα κάποια δευτερόλεπτα

5 ώρες πριν, coolerman είπε

sorry τωρα ειδα το μνμ

δεν ασχολήθηκα για επισκευη(δεν έγινε "εξονυχιστικός" έλενχος) 

Χμμμ κρίμα τότε. Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.
7 ώρες πριν, EmmanouilT είπε
13 ώρες πριν, jp77s είπε

Όπως και να το κάνω δεν περνάει το λογο της LG. Το πατάω ανάβει για 10 sec και σβήνει. Αν το βάλω σε ρεύμα αναβοσβήνει μονο του αλλα κάποια δευτερόλεπτα

Αν το συνδέσεις στο pc πατώντας volume up, μπαίνει download Mode (λογικό να μην βγαίνει το λογότυπο σε αυτή την περίπτωση)? 

Μετά πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και στις Com PORTS και δες αν δεν το βλέπει καθόλου, αν το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή ή αν γράφει κάτι σαν LGE. 

Δημοσ.
Στις 15/12/2018 στις 11:00 ΠΜ, jp77s είπε

Αν το συνδέσεις στο pc πατώντας volume up, μπαίνει download Mode (λογικό να μην βγαίνει το λογότυπο σε αυτή την περίπτωση)? 

Μετά πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και στις Com PORTS και δες αν δεν το βλέπει καθόλου, αν το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή ή αν γράφει κάτι σαν LGE. 

το έκανα, το μονο που κάνει είναι να αναβοσβήνει. Στον "οπολογιστη" μου δείχνει ότι το βάζω και το βγάζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...