funky_cobra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Το build έχει ως εξής: ----- ----- ----- ----- ----- Box: Panteks P350X Mobo: Asus TUF Z390 Gaming Plus (αγοράστηκε ήδη) CPU: i5 8600k RAM: G.Skill Tridentz RGB 16GB DDR4 3000MHz M.2: Samsung Evo 970 250GB SSD: Crucial MX500 / Samsung Evo 860 / SanDisk 3D 1TB (όποιος είναι σε προσφορά βασικά σε αυτές τις ταχύτητες) GPU: GTX 1070Ti (μάλλον την Zotac mini) AIO: Antec Kuhler 240 PSU: Seasonic Focus Plus 750 Platinum ----- ----- ----- ----- ----- Fans: θα ήθελα κάτι σε Enermax T.B. RGB 120mm / Thermaltake Riing 12 LED RGB sync edition (3 pack) Η θα έκανα και πατέντα Phanteks Halo με Arctic 120mm αλλά δεν γλιτώνω ουσιαστικά λεφτά. Το θέλω και λίγο το LEDακι μου 😜 ----- ----- ----- ----- ----- Προσπαθώ να ρίξω budget όσο γίνεται χωρίς να χάσω πράγματα και νομίζω μέχρις στιγμής το έχω καταφέρει καλά. Από περιφερειακά είμαστε οκ. ( Logitech 502G, Corsair K55 RGB, AOC Q3279VWFD8 ) Επισης θέλουμε oc γι'αυτό και Κ. Χρήση κατά βάση Competitive και μη Gaming, Photoshop, Illustrator, Μουσική παραγωγή, Media, γενικά διασκέδαση Ακούω προτάσεις. Κυρίως καταστήματα και ευρωπαϊκά που θα μου γλιτώσουν από εδώ και από εκεί μερικά χρήματα. Από Αθήνα κέντρο μπορώ να παραλάβω και από καταστήματα εύκολα. Από άλλες περιοχές εξαρτάται.
leros2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, funky_cobra είπε Το build έχει ως εξής: ----- ----- ----- ----- ----- Box: Panteks P350X Mobo: Asus TUF Z390 Gaming Plus (αγοράστηκε ήδη) CPU: i5 8600k RAM: G.Skill Tridentz RGB 16GB DDR4 3000MHz M.2: Samsung Evo 970 250GB SSD: Crucial MX500 / Samsung Evo 860 / SanDisk 3D 1TB (όποιος είναι σε προσφορά βασικά σε αυτές τις ταχύτητες) GPU: GTX 1070Ti (μάλλον την Zotac mini) AIO: Antec Kuhler 240 PSU: Seasonic Focus Plus 750 Platinum ----- ----- ----- ----- ----- Fans: θα ήθελα κάτι σε Enermax T.B. RGB 120mm / Thermaltake Riing 12 LED RGB sync edition (3 pack) Η θα έκανα και πατέντα Phanteks Halo με Arctic 120mm αλλά δεν γλιτώνω ουσιαστικά λεφτά. Το θέλω και λίγο το LEDακι μου 😜 ----- ----- ----- ----- ----- Προσπαθώ να ρίξω budget όσο γίνεται χωρίς να χάσω πράγματα και νομίζω μέχρις στιγμής το έχω καταφέρει καλά. Από περιφερειακά είμαστε οκ. ( Logitech 502G, Corsair K55 RGB, AOC Q3279VWFD8 ) Επισης θέλουμε oc γι'αυτό και Κ. Χρήση κατά βάση Competitive και μη Gaming, Photoshop, Illustrator, Μουσική παραγωγή, Media, γενικά διασκέδαση Ακούω προτάσεις. Κυρίως καταστήματα και ευρωπαϊκά που θα μου γλιτώσουν από εδώ και από εκεί μερικά χρήματα. Από Αθήνα κέντρο μπορώ να παραλάβω και από καταστήματα εύκολα. Από άλλες περιοχές εξαρτάται. α) Δεν έχε νόημα να πας σε intel με το μόνιτορ που διαθέτεις (75hz) ακόμα και ο r5 2600 είναι too much για under 144hz μόνιτορ.
funky_cobra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Θα αλλαξω μόνιτορ μελλοντικά και αυτό θα φύγει μάλλον κρεβατοκαμαρα για ταινιούλα. Το όλο build το σκέφτομαι και πως θα διατηρηθεί στο εγγύς μέλλον.
tanasen01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην πας σε 6c/6t cpu. Καλά τα 5GHz αλλά πλέον υπάρχουν παιχνίδια που απαιτούν 8 threads και πάνω. Καλύτερα να πας σε 8700. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από tanasen01
leros2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, funky_cobra είπε Θα αλλαξω μόνιτορ μελλοντικά και αυτό θα φύγει μάλλον κρεβατοκαμαρα για ταινιούλα. Το όλο build το σκέφτομαι και πως θα διατηρηθεί στο εγγύς μέλλον. 8700/9700 τότε, αφου έχεις τη μητρική. Προσωπικά θα έπαιρνα 2600 και με τη διαφορά τιμής θα έπαιρνα καλύτερη κάρτα γραφικών Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από leros2004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα