Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Θα σας δώσω το παρακάτω hardware που διαθέτει ο υπολογιστής μου και επιθυμώ να με ενημερώσετε ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά του στοιχεία για να μπορέσει να σηκώσει τα παιχνίδια νέας γενιάς όπως Π.ΧFAR CRY 5. και σε ποιο υλικό να προχωρήσω υποχρεωτικά σε αναβάθμιση. Διαθέτω λοιπόν το εξής υλικό: Επεξεργαστής: Intel Pentium G3258 3.2 GHZ, Μνήμη Ram 8 GB DDR3, Κάρτα γραφικών Sapphire Radeon RX 550 4 GB, Οθόνη Samsung XL 2370 HD 23 ιντσών. Αυτό είναι το υλικό μου .Θέλω σας παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε
Sheogorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dam2ole5 είπε Καλησπέρα σας. Θα σας δώσω το παρακάτω hardware που διαθέτει ο υπολογιστής μου και επιθυμώ να με ενημερώσετε ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά του στοιχεία για να μπορέσει να σηκώσει τα παιχνίδια νέας γενιάς όπως Π.ΧFAR CRY 5. και σε ποιο υλικό να προχωρήσω υποχρεωτικά σε αναβάθμιση. Διαθέτω λοιπόν το εξής υλικό: Επεξεργαστής: Intel Pentium G3258 3.2 GHZ, Μνήμη Ram 8 GB DDR3, Κάρτα γραφικών Sapphire Radeon RX 550 4 GB, Οθόνη Samsung XL 2370 HD 23 ιντσών. Αυτό είναι το υλικό μου .Θέλω σας παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε Καλησπέρα, Short answer, αλλαγή όλα. Long answer, εξαρτάται τι παίζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Αλλαγη και η καρτα Καλησπέρα, Short answer, αλλαγή όλα. Long answer, εξαρτάται τι παίζεις. 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, Short answer, αλλαγή όλα. Long answer, εξαρτάται τι παίζεις.
adtakhs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, dam2ole5 είπε Καλησπέρα σας. Θα σας δώσω το παρακάτω hardware που διαθέτει ο υπολογιστής μου και επιθυμώ να με ενημερώσετε ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά του στοιχεία για να μπορέσει να σηκώσει τα παιχνίδια νέας γενιάς όπως Π.ΧFAR CRY 5. και σε ποιο υλικό να προχωρήσω υποχρεωτικά σε αναβάθμιση. Διαθέτω λοιπόν το εξής υλικό: Επεξεργαστής: Intel Pentium G3258 3.2 GHZ, Μνήμη Ram 8 GB DDR3, Κάρτα γραφικών Sapphire Radeon RX 550 4 GB, Οθόνη Samsung XL 2370 HD 23 ιντσών. Αυτό είναι το υλικό μου .Θέλω σας παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε Intel Pentium G3258 3.2 GHZ (Καλός για πασιένζα ...) Sapphire Radeon RX 550 4 GB (Καλή για κανένα PES ...)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Συμφώνω ότι ο επεξεργαστης είναι διπύρηνος και απαιτείται αντγκατασταση του με έναν νεοτερο τετραπυρηνο επεξεργαστη της intel η amd αλλα οσον αφορα την καρτα γραφικων εχω κατεβασει το pes 2019 και μου το παιζει τελεια. Ευχαριστω για την πληροφορια
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, dam2ole5 είπε Συμφώνω ότι ο επεξεργαστης είναι διπύρηνος και απαιτείται αντγκατασταση του με έναν νεοτερο τετραπυρηνο επεξεργαστη της intel η amd αλλα οσον αφορα την καρτα γραφικων εχω κατεβασει το pes 2019 και μου το παιζει τελεια. Ευχαριστω για την πληροφορια η καρτα γραφικων δεν ειναι δυνατη, αλλα μετραει και τι αναλυση και fps βολευεσαι. οποτε αμα θελει αναβαθμιση ή οχι το ξερεις μονο εσυ ο επεξεργαστης κανονικα θελει αλλαγη, διπυρηνος στο 2019 απλα δεν.. παρ αυτα, αμα ψαξεις για τα farcry υπαρχει νομιζω κολπο για να τα κανεις να τρεξουν σε διπυρηνο. οποτε ξανα ειναι το θεμα με τι επιδοσεις εισαι ευχαριστημενος. πας για ζεν αν αποφασισεις να αναβαθμισεις, καλα θα ηταν να περιμενεις μεχρι να βγουν οι ζεν2 τους επομενους μηνες και να τσιμπησεις φτηνα μεταχειρισμενους. αν δεν θες μεταχειρισμενο θα μπορουσες και τωρα να πας σε 2200g καθως δεν πιστευω να πεσει τοσο πολυ η τιμη του που να δικαιολογηση την αναμονη
3DJIN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 με λιγη βαζελινη και λιγη πετονια...παιζεις κανα παιχινιδι... δε σε συμβουλευω να κρατησεις τιποτα απο το συστημα ενας 2600 και 16GBram με μια 580/1060 θα σε καλυψουν
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 BAZELINH ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΧΑ. 16 GB ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΝΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΟΝΟ Ο ΙΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΠΙΖΗΤΩ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΕΑΣ ΕΣΤΩ ΣΤΟ MINIMUM. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ
Sheogorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, dam2ole5 είπε BAZELINH ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΧΑ. 16 GB ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΝΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΟΝΟ Ο ΙΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΠΙΖΗΤΩ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΕΑΣ ΕΣΤΩ ΣΤΟ MINIMUM. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ Πάρε και πληκτρολόγιο, μπας και εκεί ξεκολλήσει το caps lock. 1 1 1
mastoras007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/12/2018 στις 10:55 ΜΜ, Sheogorath είπε Πάρε και πληκτρολόγιο, μπας και εκεί ξεκολλήσει το caps lock. Εχω κλάψει... sheogorath Πάντα τα καλυτερα σχόλια Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από mastoras007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα