F1STangel37 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σε κανένα 2-3 χρονια αμα πέσει την παίρνω 😂😂
vidzelisTak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 ΩραΙΑα θα ΠαιζΖωω foRtNIte 8k !1!1!!1!!!1111!!
Fortistis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Το όνομα του συνεδρίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ NIPS πλέον. Είναι NeurIPS. 21 ώρες πριν, voltmod είπε Στο 32ο ετήσιο συνέδριο NIPS (Conference on Neural Information Processing Systems) και από το Palais des Congrès de Montréal Άλλαξε γιατί το ΝΙΡS θεωρήθηκε σεξιστικό. Εάν ένα τόσο σημαντικό συνέδριο είχε την ευαισθησία να αλλάξει το όνομα, φαντάζομαι ότι ένας συντάκτης άρθρου σε ένα forum κάπου στο internet, μπορεί να προσέχει λίγο παραπάνω το τι γράφει.
nero62 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Seaside είπε Ποιο αμάξι ειναι αυτό. Το θέλω κι εγώ. seat ibiza 1997 1400 8βάλβιδο (αμέσως μετά το μοντέλο με το ντισριμπιτέρ... )... ανοίγεις το καπό και παντού γράφει audi WV. Αλλά φαντάζομαι και πιστεύω ότι όλα τα μετέπειτα μοντέλα είναι τόσο καλά και αξιόπιστα.. αλλάζω λάδια κάθε 5-6κ χιλιόμετρα και πάντα βγαίνουν στην τέλεια ποσότητα (δεν έχει κάψει ποτέ ένα γραμμάριο λάδι ΠΟΤΕ) και πάντα φρέσκα και άνετα βγάζει άλλα τόσα χιλιόμετρα... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από nero62
Plig88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Πραγματικά δεν ξέρω ποιος gamer θα πάει να την πάρει ,,,,,,είναι σα να έχω μέσα στο γκαράζ μου μια Φεράρι και να μην μπορώ να την βγάλω έξω ,,,,,, Μόλις τώρα, Plig88 είπε Πραγματικά δεν ξέρω ποιος gamer θα πάει να την πάρει ,,,,,,είναι σα να έχω μέσα στο γκαράζ μου μια Φεράρι και να μην μπορώ να την βγάλω έξω ,,,,,, Ή εκτός αν ο ενδεχόμενος gamer θα τα σκάσει μια και καλή και θα την έχει κι το εγγόνι του για να παίζει half life 3 ( άντε να δούμε ποτε !!!!!!!) 2 ώρες πριν, nero62 είπε seat ibiza 1997 1400 8βάλβιδο (αμέσως μετά το μοντέλο με το ντισριμπιτέρ... )... ανοίγεις το καπό και παντού γράφει audi WV. Αλλά φαντάζομαι και πιστεύω ότι όλα τα μετέπειτα μοντέλα είναι τόσο καλά και αξιόπιστα.. αλλάζω λάδια κάθε 5-6κ χιλιόμετρα και πάντα βγαίνουν στην τέλεια ποσότητα (δεν έχει κάψει ποτέ ένα γραμμάριο λάδι ΠΟΤΕ) και πάντα φρέσκα και άνετα βγάζει άλλα τόσα χιλιόμετρα... Ειδικά ο 8βαλβιδος κινητήρας της Volkswagen , τι να πω ,,, ούτε γραμμάριο ,,, Χαχαχαχαχαχα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ χ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, gregory22 είπε Το έχουν πιάσει το νόημα και οι κάρτες γραφικών θα γίνουν πλέον mining hardware. παίρνεις ακόμη δώρο? Ναι απο τον ΟΑΕΔ
Fortistis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Σημερινή φωτό. Εάν δεν είχε και αυτός τα τυχερά του, τότε ποιος;
nero62 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Plig88 είπε Πραγματικά δεν ξέρω ποιος gamer θα πάει να την πάρει ,,,,,,είναι σα να έχω μέσα στο γκαράζ μου μια Φεράρι και να μην μπορώ να την βγάλω έξω ,,,,,, Ή εκτός αν ο ενδεχόμενος gamer θα τα σκάσει μια και καλή και θα την έχει κι το εγγόνι του για να παίζει half life 3 ( άντε να δούμε ποτε !!!!!!!) Ειδικά ο 8βαλβιδος κινητήρας της Volkswagen , τι να πω ,,, ούτε γραμμάριο ,,, Χαχαχαχαχαχα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ χ Παίζει μεγάλο ρόλο και ο χρήστης του αυτοκινήτου να ξέρεις. Δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο. Πάντως μετά από κοντά 200000 χιλιόμετρα ακόμη δεν καίει ούτε γραμμάριο όπως ακριβώς είπες.
Arkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fortistis είπε Σημερινή φωτό. Εάν δεν είχε και αυτός τα τυχερά του, τότε ποιος; Ποιος ειναι αυτος
panoskatos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 4/12/2018 στις 6:38 ΠΜ, bromiaris είπε Συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο, αλλά με 2χιλιάρικα δεν παίρνεις αμάξι, αλλά χρέπι.... Νομίζεις .
Lerios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Όταν παίζεις μόνος σου μπάλα εδώ και χρόνια και βγάζεις ένα προϊόν για πολύ λίγους κυρίως γιατί μπορείς!!
bromiaris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, panoskatos είπε Νομίζεις . Εσύ νομίζεις..
tredenik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Για να καταλαβω εβγαλε καρτα 2500 $ η οποια κανει την ιδια δουλεια + games με καποια που εχει 6300 $ quandro , ποιος ο λογος να παρει καποιος την ακριβη εφοσον κανει την ιδια δουλεια + games με την φτηνη
panoskatos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, bromiaris είπε Εσύ νομίζεις.. Αν εισαι μάγκας πάμε για ψώνια μαζι , εσυ θα αγοράσεις την κάρτα κ εγω το αυτοκίνητο , θα χαλάσουμε τα ιδια λεφτά . Είσαι μέσα ή εισαι μόνο λόγια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα