SB_1957 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, fotodv7 είπε Κοίτα, δεν είμαι ο τύπος που τον βλέπεις και λες ωχ παναγία μου τι δόντια είναι αυτά. Αλλά ένα κόμπλεξ το έχω με το χαμόγελο μου. Δε χαμογελάω ποτέ με τα δόντια έξω και γενικά ντρέπομαι. Οπότε θέλω να απαλλαγώ από αυτό το θέμα. ok Σεβαστή και κατανοητή η επιθυμία σου να θέλεις να κάνεις κάτι που αισθάνεσαι ότι θα σε βοηθήσει ψυχολογικά. Εύχομαι να βρεις έναν καλό ορθοδοντικό που νοιάζεται για τους πελάτες του περισσότερο από όσο νοιάζεται για τα λεφτά.
kolumvitis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Πολλες φορές μπορεί να χρειαστεί η εξαγωγή των πρώτων προγόμφιων (το δόντι πίσω από τον κυνόδοντα που λες) σε περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος. Αυτό που λένε κάποιοι οτι το είπε για να τα "κονομήσει" δεν έχει νόημα γιατί αυτά τα δόντια δεν θα αποκατασταθούν (δεν θα βάλεις δόντια εκεί). Μπορείς βέβαια να ρωτήσεις και άλλους ορθοδοντικούς αν έχεις αμφιβολίες αλλά η εξαγωγή είναι κάτι που αρκετές φορές ζητάνε οι ορθοδοντικοί.
fotodv7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ο πρώτος μου είπε ότι από εκεί που θα βγάλει τα δύο δόντια θα βάλει στο "ψεύτικα" μέχρι να κλείσει το κενό από τα υπόλοιπα δόντια. Βέβαια σε όποιον έχω πει ότι θα βάλω σιδεράκια στα 24 γελάει και νομίζει κάνω πλάκα. Είμαι θύμα bullying
SB_1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, fotodv7 είπε Ο πρώτος μου είπε ότι από εκεί που θα βγάλει τα δύο δόντια θα βάλει στο "ψεύτικα" μέχρι να κλείσει το κενό από τα υπόλοιπα δόντια. Βέβαια σε όποιον έχω πει ότι θα βάλω σιδεράκια στα 24 γελάει και νομίζει κάνω πλάκα. Είμαι θύμα bullying Δηλαδη οι προτεινομενες λυσεις απαιτουν αφαιρεση 4 δοντιων -φρονιμιτες η προγομφιους. Τα ψευτικα δεν θα εμποδιζουν τη μετακινηση των δοντιων; Η θα χρειαζεται να πηγαινεις για να τα αλλαζεις καθε λιγο; Προσωπικα θα προτιμουσα να βγαλω τους φρονιμιτες για να μη χρειαστουν ψευτικα. Σχετικά με το bulling, επειδή παρόμοιο πρόβλημα είχε και ο αδελφός μου, το αντιμετώπισε χωρίς ορθοδοντικό! Όποιος του έλεγε κάτι για τα δόντια του, του απαντούσε γελώντας: "Δεν τα αλλάζω για να τρομάζω όποιον με ενοχλεί"!😁 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από SB_1957 1
fotodv7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ο πρώτος γιατρός μου είπε αφαίρεση των άνω προγομφιων και τοποθέτηση ψεύτικων τα οποία θα μικραίνει-ξύνει κάθε μήνα ώστε να μικραίνουν. Ο δεύτερος μου είπε αφαίρεση άνω-κάτω φρονιμητων. Μου είπε ότι θα είναι λίγο ζόρι οι κάτω. Σημερα θα πάω και σε τρίτο να ακούσω τι θα μου πει κι αυτός. Το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής κανείς δε μου έχει χρεώσει επίσκεψη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα