lymbe331 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Kαλησπέρα παιδια Έχω ένα προβλημα με το Speedport Entry 2i. Συγκεκριμένα το router ειναι στο 2 όροφο και εχω συνδέσει ενα extender στο ισόγειο ώστε να εχω σήμα άλλα η ταχύτητα μου είναι γενικά αργή ! Παρακάτω είναι και οι ταχύτητες μου. DSL/Internet status Up/Up Transmission mode ADSL_2plus Downstream 6418 kbps Upstream 785 kbps SNR(Down/Up) 8.8/10.5 dB Attenuation(Down/Up) 38.5/22.9 dB CRC Errors(Down/Up) 148/0 FEC Errors(Down/Up) 1/16726 Device Serial No. 268EG8JFCT06726 Software Version V1.0.0_OTET10lw4o6P7A
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 8 hours ago, lymbe331 said: Kαλησπέρα παιδια Έχω ένα προβλημα με το Speedport Entry 2i. Συγκεκριμένα το router ειναι στο 2 όροφο και εχω συνδέσει ενα extender στο ισόγειο ώστε να εχω σήμα άλλα η ταχύτητα μου είναι γενικά αργή ! Παρακάτω είναι και οι ταχύτητες μου. DSL/Internet status Up/Up Transmission mode ADSL_2plus Downstream 6418 kbps Upstream 785 kbps SNR(Down/Up) 8.8/10.5 dB Attenuation(Down/Up) 38.5/22.9 dB CRC Errors(Down/Up) 148/0 FEC Errors(Down/Up) 1/16726 Device Serial No. 268EG8JFCT06726 Software Version V1.0.0_OTET10lw4o6P7A με repeater ειδικα single band μην περιμενεις να παιξεις και γρηγορα.χανεις αρκετα σε ταχυτητα αλλο τοσο αν το repeater δεν εχει καλο σημα απο το speedport
lymbe331 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 4/12/2018 στις 4:46 ΠΜ, poulinos είπε με repeater ειδικα single band μην περιμενεις να παιξεις και γρηγορα.χανεις αρκετα σε ταχυτητα αλλο τοσο αν το repeater δεν εχει καλο σημα απο το speedport Έχουμε κανένα καλό dual band repeater σε μαι εύλογη τιμη😅
M@dB0x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Ειπε ο απο πανω μια λαθος ορολογια......................... την πηρες εσυ και τη τερματισες. Τεσπα για την ιστορια χρειαζεσαι repeater με 2 ασυρματες καρτες, το οποιο παλι δε θα σε βοηθησει αρκετα. Το σωστο ειναι να περασεις καλωδιο μεχρι το υπαρχων μηχανημα και να το κανεις AP.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 On 20/12/2018 at 21:40, lymbe331 said: Έχουμε κανένα καλό dual band repeater σε μαι εύλογη τιμη😅 3 λυσεις. α.ριχνεις καλωδιο και βαζεις ενα access point ή ενα παλιο adsl router ως access point. β.αν μιλαμε για ιδια παροχη ρευματος αν και δυσκολο γιατι απο οτι καταλαβα μιλαμε για διαμερισματα μπορεις να βαλεις Powerline. γ.σε dual band repeater εχω δοκιμασει της fritz to 1750e.προυποθετει οτι υπαρχει ικανοποιητικο σημα απο το ενα σημειο στο αλλο.αν το σημα ειναι οριακα τοτε θα εχεις παλι θεμα οχι λογω Hardware αλλα λογω αδυναμου Link. το λεω επειδη γραφεις για δυο οροφυς διαφορα που με ανησυχει λιγο. και τα 5ghz δεν περνανε τοσο ευκολα τα εμποδια. On 21/12/2018 at 11:20, M@dB0x said: Ειπε ο απο πανω μια λαθος ορολογια......................... την πηρες εσυ και τη τερματισες. Τεσπα για την ιστορια χρειαζεσαι repeater με 2 ασυρματες καρτες, το οποιο παλι δε θα σε βοηθησει αρκετα. Το σωστο ειναι να περασεις καλωδιο μεχρι το υπαρχων μηχανημα και να το κανεις AP. ποια ειναι η λαθος ορολογια? επειδη προτεινα dual band repeater και οχι με δυο καρτακια dual band τα οποια δεν εχουν νοημα για την χρηση που το θελει και για το κοστος που θελει. αν εννοεις λαθος ορολογια το dual band repeater τοτε το 1750e ειναι ενα απο αυτα της fritz. https://en.avm.de/products/fritzwlan/fritzwlan-repeater-1750e/ Dual-band Wireless AC+N και μπορεις να διαλεξεις πως θα παιζει το Link και πως θα παιζει σαν access point.(εχει διαφορες επιλογες). σε καθε περιπτωση τα 50 mbit της vdsl τα τερματισα ανετα απο το Repeater (στα 5ghz) Αν εσυ λες για κατι σαν αυτο http://fs.airlive.com/manual/AirLive_G.DUO_Manual.pdf που ειχε 2 x 2.4 ghz σε ξεχωριστα καρτακια το οποιο δεν εχει νοημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα