Προς το περιεχόμενο

Golf 5 1.4 tsi ή fiesta 1.2-4 astra gtc 1.4-6

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι στην φάση που ψάχνω αυτοκίνητο μιας και πούλησα το πανέμορφο μου astra gtc 1.3 diesel μιας και θα μετακομίσω Αθήνα ,δεν είχα σκοπό να το δώσω αλλά αναγκάστηκα εξαιτίας του νόμου με τα euro4 .Με βάση λοιπόν ότι έχω δει στις αγγελίες και το budget που διαθέτω βαριά μέχρι 6000 έχω ξεχωρίσει αυτά τα 3 αυτοκινητα είτε από μαντρα είτε από ιδιώτη να συμπληρώσω πως θέλω να πάρω μόνο βενζίνη ούτε πετρέλαιο ούτε αέριο .. οπότε είμαι ανάμεσα στο golf 5  1.400cc tsi 140hp 

Στο ford fiesta 2008-2011 1.200cc-1400cc

Και στην ομορφιά astra gtc 1400cc-1600c(Όχι το turbo) 2007-2009

Γράφω εδώ απλά για να ακούσω γνώμες από προηγούμενους ή νυν κατόχους των παραπάνω οχημάτων .Αν είναι προβληματικά οικονομικά κλπ

Δημοσ.

Μην μπλέξεις με το γκολφακι.. ειδικά σε αυτά τα χρήματα θα πάρεις σίγουρα κάποιο κυνηγημένο ή με πολλά χιλιόμετρα. Εγώ θα πρότεινα το φιέστας μιας και ακούγονται καλά λόγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Μην μπλέξεις με το γκολφακι.. ειδικά σε αυτά τα χρήματα θα πάρεις σίγουρα κάποιο κυνηγημένο ή με πολλά χιλιόμετρα. Εγώ θα πρότεινα το φιέστας μιας και ακούγονται καλά λόγια.

Έχω ένα golf από γνωστό όμως α χέρι σε άριστη κατάσταση οπότε γι αυτό το σκέφτομαι. Μόνο για το συγκεκριμενο το μόνο που με προβληματίζει είναι η κατανάλωση 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, kostamhl είπε

Έχω ένα golf από γνωστό όμως α χέρι σε άριστη κατάσταση οπότε γι αυτό το σκέφτομαι. Μόνο για το συγκεκριμενο το μόνο που με προβληματίζει είναι η κατανάλωση 

Δεν καιει πολύ αν δεν το ζοριζεις.. αν το αμάξι είναι από γνωστό όπως λες και το ξέρεις προχώρα.. έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις καλό αμάξι. Δυστυχώς η αγορά μεταχειρισμένου είναι λαχείο..

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι η αλήθεια είναι πως μόνο η κατανάλωση με προβληματίζει καθώς το θέλω για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη κυρίως ,σαφώς και παίζει ρόλο η οδήγηση και σε αυτό το κομμάτι είμαι πολύ συντηρητικός.αλλα και το fiesta με ψήνει γιατί είχα ένα παλαιότερα και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος,απίστευτο αυτοκίνητο για τα λεφτά του .βεβαια θα ηθελα να μαθω τι παιζει και με το fiesta lpg-βενζινη βλεπω πωλουνται πολλα και ειναι με εργοστασιακο συστημα εχετε ακουσει τιποτα ? εχουν προβληματα γενικα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε συγκρινεται το Golf με τα 140 αλογα με το 1.25 Fiesta που βγαζει καπου 85. Ο κινητηρας αυτος ειναι απαρχαιωμενος και εχει υψηλη καταναλωση επειδη συνεχεια το ζοριζεις για να κινηθεις με αξιοπρεπη ταχυτητα. 

Αμα το Golf παιρνει LPG, παρ'το και κανε μετατροπη μονος σου. Σε δικο σου μαστορα. Και καλυτερο αυτοκινητο θα εχεις κι οικονομια 40% τουλαχιστον. Κανεις πολυ γρηγορα αποσβεση

Δημοσ.

δηλαδη το golf σε θεμα καταναλωσης αμα το αφησω βενζινη θα αξιζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα έβαζα υγραέριο σε tsi κινητήρα. Πρώτον θα χάσει τον χαρακτήρα του το αυτοκίνητο και δεύτερον είναι επιφοβος κινητήρας για υγραέριο. Άμα θες οικονομία μόνο δεν κοιτάς tsi.

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ.

κοιταξε να δεις δεν το σκεφτομαι καν για  aftermarket υγραεριο αλλα δεν θελω να παρω και ενα αμαξι και μερα παρα μερα να βαζω 20 ευρω βενζινη,οπως ειπα και ποιο πανω η οδηγηση μου ειναι εντελως συντηρητικη μεσα στην πολη καθαρα για θεμα οικονομιας και δεν κανω πολλα χιλιομετρα γενικως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε το golf με 6000€ πουλα το για 10000€ και πάρε ένα με υγραεριο😅

Επεξ/σία από dimos15
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Δεν θα έβαζα υγραέριο σε tsi κινητήρα. Πρώτον θα χάσει τον χαρακτήρα του το αυτοκίνητο και δεύτερον είναι επιφοβος κινητήρας για υγραέριο. Άμα θες οικονομία μόνο δεν κοιτάς tsi.

εχεις δικιο οσον αφορα το υγραεριο οτι ειναι δυσκολος κινητηρας αλλα πλεον υπαρχουν δοκιμασμενα συστηματα ειδικα για tsi. Με τον σωστο μαστορα μπορει να προχωρησει σε τετοια μετατροπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...