saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Θα χρησιμοποιήσεις το YouTube vanced χωρίς να ρουτάρεις το κινητό. Παίζει τέλεια. Ωραίος αυτό το είχα ξεχάσει. Πρέπει να κατεβάσει και τα δυο(MicroG Vanced & YouTube Vanced ) Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
nickvas19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δεν μου απαντησες για το block this....
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, nickvas19 είπε Δεν μου απαντησες για το block this.... Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα.
nickvas19 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαινω γτ σε εσενα δουλευει κ σε εμενα οχι. Αποκλειεται να σου δουλευει το εβαλα κ σε εναν φιλο τα ιδια.και μιλαω για τις διαφημισεις που ειναι σε μεγαλα βιντεο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από nickvas19
saruman123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν είσαι ικανοποιημένος τότε βάλε αυτό που είπε ο @Bourdoulas Αυτό είναι εγγυημένο 100% χωρίς διαφημίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις και τις δύο εφαρμογές. Η μία είναι για τον λογαριασμό σου και η άλλη για το YouTube. Μπορείς να δεις εδώ https://www.google.com/amp/s/www.angroid.gr/android-efarmoges/youtube-vanced-edition-ola-ta-kala-toy-youtube-red-tsampa/amp Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από saruman123
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, nickvas19 είπε Απλη ερωτηση....γινεται ; στον υπολογιστη με το adblocker σωθηκα...στο κινητο ομως με το youtube app δεν ξερω.εψαξα λιγο δεν ειδα κατι....κανουν κατι παλαβα που δεν προκειται να τα κανω. καποια γνωμη; filelinked
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα