Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας.

Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας για την αγορά ενός νέου PC με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παρακάτω. Δεν έχω ιδέα για το τι χρειάζεται για να στηθεί ένα ολοκληρωμένο PC, ούτε για το ποιά είναι τα απαραίτητα και σημαντικά κομμάτια για το στήσιμό του, οπότε απλά θα ακολουθήσω τις προτάσεις σας.

Ποσό που διαθέτουμε : 750€

Χρήση υπολογιστή : Χρήση προγραμμάτων Office (Word, Excell, Powerpoint), Ιnternet (σερφάρισμα με πολλά ανοιχτά tabs), YouTube, Ταινίες, Επεξεργασία φωτογραφιών.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ACDSEE Photo Studio (πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, σαν το Lightroom της ADOBE)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη  Όχι οθόνη. Θα χρησιμοποιήσω ένα υπάρχον monitor SAMSUNG το οποίο θα αντικατασταθεί αργότερα.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι, κατά προτίμηση ασύρματα.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ να αγοραστούν από το ίδιο κατάστημα, για να συναρμολογηθεί και να σταλεί έτοιμο.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση από το κατάστημα, καθώς δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιό ? Ναι, τα Windows 10.

Επίσης θα ήθελα - εκτός και αν δεν το θεωρείτε απαραίτητο- το σύστημα να περιέχει και έναν μικρό SSD για να φορτώσω σε αυτόν τα Windows και το πρόγραμμα επεξεργασίας των φωτογραφιών.

Τέλος να αναφέρω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να ξεφύγουμε από το budget κατά 30€ - 50€.

Αναμένω τις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλησπερα. Αν αγοράσεις από vision studio θα τους ζητήσεις να σου περάσουν δωρεάν τα windows. Διαφορετικα θες 130 ευρώ μόνο για το λειτουργικό. Υπάρχει πιθανότητα να περαστούν από δικό σου γνωστό η από σένα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Με 2600Χ

και NVME δίσκο.

Στιγμιότυπο οθόνης_2018-12-03_19-51-39.png

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Από ποιο κατάστημα είναι τα παραπάνω?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Σχετικά με τα windows δεν ξέρω τι να κάνω.

Δηλαδή να ρίξω το κόστος για να τα πάρω αυθεντικά ή να κρατήσω την παραπάνω πρόταση και να ζητήσω να μου τα περάσουν δωρεάν...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aspromavros είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Από ποιο κατάστημα είναι τα παραπάνω?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Σχετικά με τα windows δεν ξέρω τι να κάνω.

Δηλαδή να ρίξω το κόστος για να τα πάρω αυθεντικά ή να κρατήσω την παραπάνω πρόταση και να ζητήσω να μου τα περάσουν δωρεάν...

το δεύτερο

Δημοσ.

Δεν πειράζει. Να μην σε ταλαιπωρώ. Θα τα ψάξω εγώ για τιμές.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και την αμεσότητά σας!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 3/12/2018 στις 7:49 ΜΜ, adtakhs είπε

Με 2600Χ

και NVME δίσκο.

Στιγμιότυπο οθόνης_2018-12-03_19-51-39.png

Καλησπέρα και πάλι και Καλή Χρονιά !!

Επειδή το budget για την αγορά έχει πέσει στα 600€, εάν βγάλω εντελώς την κάρτα γραφικών (εφόσον δεν κάνω επεξεργασία φωτογραφιών)

και εάν αλλάξουμε 1 - 2 κομμάτια με πιο φθηνά, θα γίνει η δουλειά μου??

Ή μήπως να ανοίξω νέο θέμα για να μου κάνετε προτάσεις για υπολογιστή με budget τα 600€ ??

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Επεξ/σία από aspromavros
Δημοσ.

Στην πρόταση του adtakis βγάλε τον nvme και βάλε sata ssd, cpu πέσε στον R5 2600 και gpu στην GT1030 GDDR5. Χοντρικά πέφτεις 150€ κάτω με αυτές τις αλλαγές. Προσπάθησε να μαζέψεις άλλα 50€.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Στην πρόταση του adtakis βγάλε τον nvme και βάλε sata ssd, cpu πέσε στον R5 2600 και gpu στην GT1030 GDDR5. Χοντρικά πέφτεις 150€ κάτω με αυτές τις αλλαγές. Προσπάθησε να μαζέψεις άλλα 50€.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2018 στις 5:48 ΜΜ, radiohead είπε

Καλησπερα. Αν αγοράσεις από vision studio θα τους ζητήσεις να σου περάσουν δωρεάν τα windows. Διαφορετικα θες 130 ευρώ μόνο για το λειτουργικό. Υπάρχει πιθανότητα να περαστούν από δικό σου γνωστό η από σένα; 

Παιδιά εγώ αγόρασα πριν 15 μέρες απο γνωστό κλειδάδικο 6.50 ευρώ την άδεια για τα windows 10 pro

για το νεο pc του ανηψιού μου και ολα ΟΚ

https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professional-oem-pc-cd-key/

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
19 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Παιδιά εγώ αγόρασα πριν 15 μέρες απο γνωστό κλειδάδικο 6.50 ευρώ την άδεια για τα windows 10 pro

για το νεο pc του ανηψιού μου και ολα ΟΚ

https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professional-oem-pc-cd-key/

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά?? Χρειάζεται να προσέξουμε κάτι???

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aspromavros είπε

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά?? Χρειάζεται να προσέξουμε κάτι???

Δεν είναι παράνομα τα site αυτά οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

είναι σίγουρα ποιό ''ασφαλή'' απο τα '''σπασμένα'' activations.

Δημοσ.

Αυθεντικά ΟΕΜ κλειδιά είναι, δεν έχουν κανένα θέμα. Απλά είναι για ένα μόνο σύστημα και αν αλλάξεις μητρική θα χρειαστείς καινούριο κλειδί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...