Fortistis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Έχω διαβάσει 1-2 άρθρα στα γρήγορα και υποστηρίζουν ότι το 5g θα είναι υπερβολικά βλαβερό για το οικοσύστημα και για τον άνθρωπο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αν ξέρει κάποιος ας αναφέρει κάτι... ΟΚ. Ποια είναι αυτά τα άρθρα; Links;
kaliakman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Έχω διαβάσει 1-2 άρθρα στα γρήγορα και υποστηρίζουν ότι το 5g θα είναι υπερβολικά βλαβερό για το οικοσύστημα και για τον άνθρωπο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αν ξέρει κάποιος ας αναφέρει κάτι... Όπως και ειπώθηκε και πριν. Πηγή έχουμε ή μόνο "διάβασα","άκουσα","μου είπε ο μπατζανάκης του 3ου ξαδέρφου της θείας μου" ?? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από kaliakman Με πρόλαβαν
Phantomas23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, VChris είπε Στο μεταξύ, εχθές ήμουν στο Κιλκίς και μου ήρθε μήνυμα ότι για roaming στο δίκτυο των Σκοπίων θα χρεωθώ μπλα μπλα... 'Αρχισες να απαντάς και στον εαυτό σου φίλε? Λογικά θα ήσουν στα βορειοδυτικά
Tilemaxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, randomcat είπε Γιατί Viber & Messenger δεν χρησιμοποιούν data παρόχου...; Χωρίς χρέωση όμως.
Choutas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Ευτυχώς που υπάρχει και ο ΟΤΕ που δίνει 600 mb με 6 ευρώ για άπειρο 5G για ένα μήνα. 1
Istros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Έχω διαβάσει 1-2 άρθρα στα γρήγορα και υποστηρίζουν ότι το 5g θα είναι υπερβολικά βλαβερό για το οικοσύστημα και για τον άνθρωπο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αν ξέρει κάποιος ας αναφέρει κάτι... https://www.androidauthority.com/5g-dangers-895776/amp/ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Istros 1
Arkin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Istros είπε η Apple αναμένεται να δώσει τη σχετική υποστήριξη στο iPhone το Φθινόπωρο του 2020😂😅😂 Μία Ζωή πισω η συγκεκριμένη εταιρεία δεν περίμενε κανείς να αλλάξει κάτι. Πολλά μπράβο στη Samsung. 1
mader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 5G στη Κορεα, 3.5G στην Ελλαδα..~! και συγκεκριμένα μονο στις μεγαλουπόλεις!! ολοι οι αλλοι... 2G και εαν εισαι τυχερος!! το καλοκαιρι που ειχα παει διακοπες Κεφαλλονια ηταν δραματικο!! με speedtest έβγαζε 8-10Mbps σε φουλ σημα τα ακουσανε για τα καλα στη vodafone!! 😡 🤬
AtiX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Να κάνω μια χαζή ερώτηση... το 5g ως standards, έχουν αποφασίσει τι χαρακτηριστικά θα έχει ή ακόμα το σκέφτονται???
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, mader είπε 5G στη Κορεα, 3.5G στην Ελλαδα..~! και συγκεκριμένα μονο στις μεγαλουπόλεις!! ολοι οι αλλοι... 2G και εαν εισαι τυχερος!! το καλοκαιρι που ειχα παει διακοπες Κεφαλλονια ηταν δραματικο!! με speedtest έβγαζε 8-10Mbps σε φουλ σημα τα ακουσανε για τα καλα στη vodafone!! 😡 🤬 Με το 5G θα είναι πολύ χειρότερη η κάλυψη .... 1
mader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, coffeex είπε Με το 5G θα είναι πολύ χειρότερη η κάλυψη .... τελεια! Εμπρος-προς-τα-πισω που λενε!!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 @AtiX αν δεις στο link προς 3gpp θα δεις πως κάποια είναι under development, πχ σε release 15 (5g phase 1) είναι κάποια αρχικά standards, ενώ σε phase 2 και release 16 πάμε σε ολοκλήρωση των 5g standards.
coffeex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mader είπε τελεια! Εμπρος-προς-τα-πισω που λενε!! Είναι θέμα κόστους, για το 5G θα πρέπει να μπούνε πολλές κεραίες οπότε σίγουρη κάλυψη θα έχουν πυκνοκατοικημένες περιοχές με εμπορικά καταστήματα, πλατείες κτλ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από coffeex
Tsoukos87 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, Fortistis είπε ΟΚ. Ποια είναι αυτά τα άρθρα; Links; http://www.kathimerini.gr/993030/article/ygeia/ygeia-epikairothta/ereyna-karkino-prokalese-h-aktinovolia-twn-kinhtwn https://texnologia.net/ta-austhra-protupa-aktinovolias-endexetai-na-kathisterisoun-thn-uiothetisi-tou-5g-stis-vruxelles/2018/02 https://techmaniacs.gr/mia-endelechis-ereyna-oson-afora-tin-aktinovolia-isos-allaxei-ti-stasi-mas-gia-to-5g/ https://techblog.gr/b2b/nea-zilandia-apagoreyei-chrisi-5g-exoplismoy-apo-tin-huawei/?amp_markup=1 1 ώρα πριν, kaliakman είπε Όπως και ειπώθηκε και πριν. Πηγή έχουμε ή μόνο "διάβασα","άκουσα","μου είπε ο μπατζανάκης του 3ου ξαδέρφου της θείας μου" ?? Παιδιά ερώτηση έκανα γιατί δεν γνωρίζω πολλά επί του θέματος, ούτε είχα πρόθεση να το παίξω έξυπνος ή φωστήρας κτλ. Απλά δεν γνωρίζω πολλά και έκανα κάποια ερώτηση αυτό.
randomcat Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Tilemaxx είπε Χωρίς χρέωση όμως. Ποιος το λέει αυτό; Έχεις κάποιο λινκ από Vodafone ή Cosmote που να λέει ότι τα data για Viber ή Messenger δεν χρεώνονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα