BeAfraid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας! Έχω αγοράσει την Z370 AORUS ULTRA GAMING 2.0 (1.0) η οποία είναι για Intel 8 series.. Έγινε ένα μπέρδεμα με την αγορά του επεξεργαστή και πήγε 2 μήνες πίσω.. στο μεταξύ βγήκαν οι 9ης γενιάς και είδα ότι αφού είναι συμβατή η mobo (socket + chipset) πήρα τον καινούριο. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να κάνω BIOS Update με το υπάρχον set up. πχ Μπορώ να βάλω την CPU στο socket και αφού συνδέσω το PC, να μπω BIOS και να κάνω το update (με flask drive)? Μπορώ να μπω bios χωρίς να βάλω καθόλου CPU?
odystam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είμαι 100% σίγουρος για πλατφόρμα intel πάντως σε amd δε μπορείς να μπεις bios με καινούργια cpu+παλιό bios. Επίσης σε καμία περίπτωση δε μπορείς να μπεις bios χωρίς cpu.
VasilisKvr22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Χρειαζεσαι συμβατο επεξεργαστη για να ενημερωσεις το BIOS δυστυχως.. Μπορω να προτεινω ομως 1) Να πας σε καποιο καταστημα με υπολογιστες και ζητα τους να στο κανουν αυτοι το update. 2) Επικοινωνησε με το καταστημα απο το οποιο αγορασες την μητρικη και να βρειτε μια λυση, π.χ να την στειλεις πισω και να σου κανουν το update ή να σου στειλουν μια νεα μητρικη με το τελευταιο BIOS version 3) Αν εχεις καποιον γνωστο με επεξεργαστη που να ειναι συμβατος με το τωρινο σου BIOS version για να μπορεσεις να το αναβαθμσεις.
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Υπαρχουν καποιες μητρικες που γινεται bios update χωρις cpu Gigabyte Qflash Plus Asus USB BIOS Flashback Δεν τα θυμαμαι ακριβως και γι αυτο μολις το ξανα εψαξα.. Και γινεται και χωρις μνημες τουλαχιστον το asus..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα