Phoenix7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από το Newsletter του e-shop Από 259€ στα 149€ https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-181128_85632.html?&utm_campaign=newsletter181128&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other Τιμή Skroutz 229.90€ https://www.skroutz.gr/c/2956/karekles-gaming.html?keyphrase=SHARKOON+SKILLER+SGS2 Χαμηλότερη τιμή Skroutz: 198€ Χαμηλότερη τιμή e-shop: 149€ Update: Τώρα είδα έχει ενημερωθεί το συγκεκριμένο νήμα, αν μπορεί ας συγχωνευτεί με το άλλο αν υπάρχει πρόβλημα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Phoenix7 2
manolis940 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει κανένας την καρέκλα; Αξίζει ή θα ξεκινήσει μετά από δυο μήνες να τρίζει ολόκληρη ; Είναι κατάλληλη για ύψος 185 και περίπου 80 κιλά; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από manolis940
DioSemi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Έχει κανένας την καρέκλα; Αξίζει ή θα ξεκινήσει μετά από δυο μήνες να τρίζει ολόκληρη ; Το λάδι σώζει την κατάσταση!
manolis940 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, DioSemi είπε Το λάδι σώζει την κατάσταση! Έχω γενικά προβληματάκια με αυτήν που έχω τώρα. Τι λάδι χρησιμοποιείς για τις δικές σου ; Γενικά έχω τρεις καρέκλες. Η μία στο σπίτι και άλλες δύο του γραφείου. Στο γραφείο για να ξεκινήσει η μία τα τριξίματα πέρασαν 5+ χρόνια. Σε αυτήν στο σπίτι μετά από 5 μήνες( και πολύ μπορεί να λέω) μου χει πάρει τα αφτιά! Γι αυτό με νοιάζει και το τρίξιμο. Αν είναι να την "ποτίζω" κάθε φορά πριν κάτσω το χω καλύτερα να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό Γενικά και άλλα σημεία θα με ενδιέφεραν από κάποιον που την έχει Οι τροχοί; Θα βγάλουν την 5ετία; Το ύφασμα θα ξεφτίσει γρήγορα; Ο μηχανισμός του ξαπλώματος της πλάτης αντέχει να ανοιγοκλείνει κάθε μέρα μέχρι και 10 φορές; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από manolis940 1
DioSemi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, manolis940 είπε Έχω γενικά προβληματάκια με αυτήν που έχω τώρα. Τι λάδι χρησιμοποιείς για τις δικές σου ; Γενικά έχω τρεις καρέκλες. Η μία στο σπίτι και άλλες δύο του γραφείου. Στο γραφείο για να ξεκινήσει η μία τα τριξίματα πέρασαν 5+ χρόνια. Σε αυτήν στο σπίτι μετά από 5 μήνες( και πολύ μπορεί να λέω) μου χει πάρει τα αφτιά! Γι αυτό με νοιάζει και το τρίξιμο. Αν είναι να την "ποτίζω" κάθε φορά πριν κάτσω το χω καλύτερα να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό Γενικά και άλλα σημεία θα με ενδιέφεραν από κάποιον που την έχει Οι τροχοί; Θα βγάλουν την 5ετία; Το ύφασμα θα ξεφτίσει γρήγορα; Ο μηχανισμός του ξαπλώματος της πλάτης αντέχει να ανοιγοκλείνει κάθε μέρα μέχρι και 10 φορές; Δεν έχω την συγκεκριμένη καρέκλα, αλλά όντας κάτοχος 2 καρεκλων μπορώ να πω πως μετά από λίγο λάδωμα στο μηχανισμό το τρίξιμο σταματά! Δοκίμασε το μπορείς να σε σώσει όπως εσωσε εμενα και στις 2 περιπτωσεις. Λάδι που έχω στο ντουλάπι χρησιμοποιώ ( λαϊκιστή ελαιόλαδο 😛 ) 1
Tasosp22 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Έχω γενικά προβληματάκια με αυτήν που έχω τώρα. Τι λάδι χρησιμοποιείς για τις δικές σου ; Γενικά έχω τρεις καρέκλες. Η μία στο σπίτι και άλλες δύο του γραφείου. Στο γραφείο για να ξεκινήσει η μία τα τριξίματα πέρασαν 5+ χρόνια. Σε αυτήν στο σπίτι μετά από 5 μήνες( και πολύ μπορεί να λέω) μου χει πάρει τα αφτιά! Γι αυτό με νοιάζει και το τρίξιμο. Αν είναι να την "ποτίζω" κάθε φορά πριν κάτσω το χω καλύτερα να πάω σε κάτι πιο ποιοτικό Γενικά και άλλα σημεία θα με ενδιέφεραν από κάποιον που την έχει Οι τροχοί; Θα βγάλουν την 5ετία; Το ύφασμα θα ξεφτίσει γρήγορα; Ο μηχανισμός του ξαπλώματος της πλάτης αντέχει να ανοιγοκλείνει κάθε μέρα μέχρι και 10 φορές; Αυτά που ρωτάς δεν μπορεί να στα απαντήσει κανένας σχετικά με την αντοχή γιατί είναι καινούργια καρέκλα. Δεν κανει ο καθένας μας την ίδια χρήση απλά αν δεις και στο άλλο θέμα που είναι ποσταρισμένο λίγο πιο πάνω γράψαμε κάποιοι που την πήραμε 2 λόγια και έχω ποσταρει και 2 review . Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Tasosp22 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα