Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Τον Έκανα αλλά τίποτα.. Δεν βρίσκω και τίποτα drivers.. 

εμενα με fn+f2 και fn+f3 σε windows 7 δουλευει οκ.απλα θελει να ειναι κρατημενα τα πληκτρα για να ανεβοκατεβει η ενταση

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Δεν μου λειτουργουν τα πληκτρα f2+f3 για αυξομειωση της εντασης..καποια βοηθεια?

Εμένα κανονικά παίζουν σε Win 10...

Ότι έλεγα να πάρω και δεύτερο... αλλά εξαντλήθηκε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kalampakas. είπε

εμενα με fn+f2 και fn+f3 σε windows 7 δουλευει οκ.απλα θελει να ειναι κρατημενα τα πληκτρα για να ανεβοκατεβει η ενταση

Οκ θα το δοκιμάσω 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Τον Έκανα αλλά τίποτα.. Δεν βρίσκω και τίποτα drivers.. 

Αυτά παίζουν με το fn πατημένο, το δοκίμασες και ούτε έτσι παίζει?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, s2117 είπε

Αυτά παίζουν με το fn πατημένο, το δοκίμασες και ούτε έτσι παίζει?

Τωρα το δοκιμασα και λειτουργουν με αυτον τον τροπο!

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κάνει θόρυβο στο typing;Εχω το Microsoft keyboard 800 και έχουν ξεβάψει κάποια πλήκτρα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι στο γράψιμο,θα ήθελα τουλάχιστον να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα γιατί είναι πρόβλημα όταν δεν υπάρχει φωτισμός στο δωμάτιο.Υπάρχει κάτι τέτοιο φθηνό ασύρματο;Αλλά μετά θα λειτουργεί το ασύρματο mouse που είναι σετ με το keyboard η θα πρέπει να πάρω καινούριο σετ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Το συγκεκριμένο κάνει θόρυβο στο typing;Εχω το Microsoft keyboard 800 και έχουν ξεβάψει κάποια πλήκτρα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι στο γράψιμο,θα ήθελα τουλάχιστον να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα γιατί είναι πρόβλημα όταν δεν υπάρχει φωτισμός στο δωμάτιο.Υπάρχει κάτι τέτοιο φθηνό ασύρματο;Αλλά μετά θα λειτουργεί το ασύρματο mouse που είναι σετ με το keyboard η θα πρέπει να πάρω καινούριο σετ;

Θα σου πρότεινα να δεις το Motospeed K70... Έχω και τα δύο... Για typing με μικρότερο θορυβο δες το Motospeed ...

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε οποιοδήποτε browser, λειτουργεί το backspace button αν θέλετε να πάτε στην προηγούμενη σελίδα; Σε εμένα όχι πάντως.. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kgliat είπε

Σε οποιοδήποτε browser, λειτουργεί το backspace button αν θέλετε να πάτε στην προηγούμενη σελίδα; Σε εμένα όχι πάντως.. 

λειτουργει μια χαρα σε firefox windows 7

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kgliat είπε

Είναι θέμα του εκάστοτε browser και όχι του keyboard

Δημοσ.

TS Ευχαριστω παρα πολυ φιλε να εισαι καλα. Μολις παρελαβα και ειναι απιθανα και τα 2 πραγματικα.. Υπεροχη ποιοτητα για αυτα τα λεφτα. Και τα προηγουμενα που ειχα της ιδιας μαρκας ηταν και τα κρατησα 5ετια. Στο ποντικι κατεβασα το software με το οποιο μετα κανεις οτι ρυθμισεις θελεις. http://genesis-zone.com/en/product/krypton-400-professional-gaming-mouse/

μεχρι και ρυθμιση macro εχει.! 😍🎄🎄🎄

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...