kalampakas. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, giannisag17 είπε Τον Έκανα αλλά τίποτα.. Δεν βρίσκω και τίποτα drivers.. εμενα με fn+f2 και fn+f3 σε windows 7 δουλευει οκ.απλα θελει να ειναι κρατημενα τα πληκτρα για να ανεβοκατεβει η ενταση
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, giannisag17 είπε Δεν μου λειτουργουν τα πληκτρα f2+f3 για αυξομειωση της εντασης..καποια βοηθεια? Εμένα κανονικά παίζουν σε Win 10... Ότι έλεγα να πάρω και δεύτερο... αλλά εξαντλήθηκε...
giannisag17 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kalampakas. είπε εμενα με fn+f2 και fn+f3 σε windows 7 δουλευει οκ.απλα θελει να ειναι κρατημενα τα πληκτρα για να ανεβοκατεβει η ενταση Οκ θα το δοκιμάσω
s2117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, giannisag17 είπε Τον Έκανα αλλά τίποτα.. Δεν βρίσκω και τίποτα drivers.. Αυτά παίζουν με το fn πατημένο, το δοκίμασες και ούτε έτσι παίζει?
giannisag17 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, s2117 είπε Αυτά παίζουν με το fn πατημένο, το δοκίμασες και ούτε έτσι παίζει? Τωρα το δοκιμασα και λειτουργουν με αυτον τον τροπο!
AntiCambeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Το συγκεκριμένο κάνει θόρυβο στο typing;Εχω το Microsoft keyboard 800 και έχουν ξεβάψει κάποια πλήκτρα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι στο γράψιμο,θα ήθελα τουλάχιστον να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα γιατί είναι πρόβλημα όταν δεν υπάρχει φωτισμός στο δωμάτιο.Υπάρχει κάτι τέτοιο φθηνό ασύρματο;Αλλά μετά θα λειτουργεί το ασύρματο mouse που είναι σετ με το keyboard η θα πρέπει να πάρω καινούριο σετ;
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Το συγκεκριμένο κάνει θόρυβο στο typing;Εχω το Microsoft keyboard 800 και έχουν ξεβάψει κάποια πλήκτρα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι στο γράψιμο,θα ήθελα τουλάχιστον να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα γιατί είναι πρόβλημα όταν δεν υπάρχει φωτισμός στο δωμάτιο.Υπάρχει κάτι τέτοιο φθηνό ασύρματο;Αλλά μετά θα λειτουργεί το ασύρματο mouse που είναι σετ με το keyboard η θα πρέπει να πάρω καινούριο σετ; Θα σου πρότεινα να δεις το Motospeed K70... Έχω και τα δύο... Για typing με μικρότερο θορυβο δες το Motospeed ... 1
TitanX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Μωλις το παρήγγειλα, από 13/12 θα έχουν απόθεμα. Αναμονή! Πάντως για 10 EUR καλό φαίνεται
kgliat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Σε οποιοδήποτε browser, λειτουργεί το backspace button αν θέλετε να πάτε στην προηγούμενη σελίδα; Σε εμένα όχι πάντως..
kalampakas. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, kgliat είπε Σε οποιοδήποτε browser, λειτουργεί το backspace button αν θέλετε να πάτε στην προηγούμενη σελίδα; Σε εμένα όχι πάντως.. λειτουργει μια χαρα σε firefox windows 7
kgliat Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, kalampakas. είπε λειτουργει μια χαρα σε firefox windows 7 Windows 10 κάποιος guys? Σε chrome ή edge; ;
chocorello Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kgliat είπε Σε οποιοδήποτε browser, λειτουργεί το backspace button αν θέλετε να πάτε στην προηγούμενη σελίδα; Σε εμένα όχι πάντως.. Είναι θέμα του εκάστοτε browser και όχι του keyboard
JamesDelaney Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 9 hours ago, kgliat said: Windows 10 κάποιος guys? Σε chrome ή edge; ; μπορείς να βάλεις αυτό το πρόσθετο στον chrome και είσαι οκ. https://chrome.google.com/webstore/detail/backspace-to-go-back/nlffgllnjjkheddehpolbanogdeaogbc
ThodorisFel Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 TS Ευχαριστω παρα πολυ φιλε να εισαι καλα. Μολις παρελαβα και ειναι απιθανα και τα 2 πραγματικα.. Υπεροχη ποιοτητα για αυτα τα λεφτα. Και τα προηγουμενα που ειχα της ιδιας μαρκας ηταν και τα κρατησα 5ετια. Στο ποντικι κατεβασα το software με το οποιο μετα κανεις οτι ρυθμισεις θελεις. http://genesis-zone.com/en/product/krypton-400-professional-gaming-mouse/ μεχρι και ρυθμιση macro εχει.! 😍🎄🎄🎄
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξανά στα 11,70€... https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0873-rhod-400-backlight-gaming-p-PER.573417 Για τα λεφτά του αξίζει... vfm... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από IcemanGr71 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα