Phoenix7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από το Newsletter του e-shop από 24.90€ στα 10.50€ https://www.e-shop.gr/newsletter/mail-181128_85632.html?&utm_campaign=newsletter181128&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other Στο skroutz από 23.90€ (+μεταφορικά) σε ένα κατάστημα https://www.skroutz.gr/s/12251904/Genesis-Rhod-400.html Χαμηλότερη τιμή ιστορικό Skroutz: 21€ (έχει παίξει και στο e-shop στα 16,90€) Βίντεο στο YouTube Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Phoenix7 7 1
DigitalElf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Το PC1 αν δεν κάνω λάθος είναι το e-shop με άλλο όνομα . 2
Phoenix7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DigitalElf είπε Το PC1 αν δεν κάνω λάθος είναι το e-shop με άλλο όνομα . Δεν το γνωρίζω, όπως και να έχει έκανα μια παραγγελία. Ίδωμεν
Phoenix7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ziaba είπε έχει ελληνικούς χαρακτήρες ξέρει κανείς; Δεν έχει 1
ThodorisFel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Εχει και το ποντικι προσφορα και με ψηνεις τωρα να τα χτυπησω και τα 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 αυτα είναι με 10αρικο τσιμπάς τέτοιο keyboard VALUE ! ψηνομε να παρω ενα για δευτερο αμα ξεμείνω
ThodorisFel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Το ποντικι το εχει δοκιμασει κανεις ειναι καλο.?
spinemm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω TS, εκανα μια παραγγελια να υπαρχει...
kgliat Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Παραγγελία μαζί με το ποντίκι για τον μικρό μου. Ευχαριστούμε TS
kalampakas. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 λογικα θα παιζει και σε xbox one πλεον.thanks
lionheart75 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To δεύτερο βίντεο που έχει βάλει o ΤS δεν είναι το πληκτρολόγιο της προσφοράς αλλά η RGB έκδοση αυτού. Το της προσφοράς έχει 3 χρώματα μόνο. Το αναφέρω για να μην μπερδευτείτε και περιμένετε να πάρετε rgb (ο θεός να το κάνει) πληκτρολόγιο. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75 1
looneygeorge Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, lionheart75 είπε To δεύτερο βίντεο που έχει βάλει o ΤS δεν είναι το πληκτρολόγιο της προσφοράς αλλά η RGB έκδοση αυτού. Το της προσφοράς έχει 3 χρώματα μόνο. Το αναφέρω για να μην μπερδευτείτε και περιμένετε να πάρετε rgb (ο θεός να το κάνει) πληκτρολόγιο. Δηλαδή δεν είναι καλό? Το έχεις δοκιμάσει? Κρίμα γιατί είναι όντως καλή προσφορά...
lionheart75 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, looneygeorge είπε Δηλαδή δεν είναι καλό? Το έχεις δοκιμάσει? Κρίμα γιατί είναι όντως καλή προσφορά... Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν το ξέρω καθόλου. Σχολίασα για να σας τονίσω ότι δεν είναι rgb το πληκτρολόγιο της προσφοράς, όπως φαίνεται στο 2ο βίντεο, αλλά έχει 3 μόνο χρώματα εναλλαγής. Από κει και πέρα αν ρωτάς την γνώμη μου δεν πιστεύω ότι αξίζει το συγκεκριμένο ούτε στα 10 ευρώ, τη στιγμή μάλιστα που κατά καιρούς έβρισκες μηχανικό με τα διπλάσια χρήματα, έστω και με κάποια ψιλοθεματάκια (βλέπε thor 300). Για κάνα πιτσιρικά ίσως να αξίζει αλλά εγώ δεν θα το κράταγα ούτε τσάμπα να μου το έδιναν. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
ThodorisFel Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, looneygeorge είπε Δηλαδή δεν είναι καλό? Το έχεις δοκιμάσει? Κρίμα γιατί είναι όντως καλή προσφορά... Μια χαρα ειναι φιλε μου.. δλδ τα υπολοιπα τι εχουν κερατα.? Εγω εχω ενα σετακι της genesis απο το 2013 και απλα εχουν ξεθωριασει, η προσφορα ειναι καλη για αυτο σκεφτομαι να τα αλλαξω. Η ψυχακιδες ομως πολλοι ειναι που τα πετανε στα ντουβαρια και λενε μετα δεν ειναι καλα η οι αλλοι που δινουν ενα καρο λεφτα για mouse keyboard και χερονται λες και πηγαν ταξιδι στον αρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα