spirosta Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα τηλεόρασης όμως δεν ξέρω ποιά. Θέλω να αντιγράφω προγράμματα τηλεόρασης αλλά και να μπορώ να έχω καλή ποιότητα από το Video IN.Ποιά θα μου προτείνατε εσείς?Δεν θέλω να δώσω πάνω από 100 ευρώ.Αν κάποιος έχει κάρτα τηλεόρασης ας μου πει τις εντυπώσεις του. Μεταξύ των παρακάτω ποια είναι καλύτερη? AVER 203/303 STUDIO-TV (INTERNAL) K-WORLD SECURITY TV CARD/REMOTE/MPEG II PINNACLE STUDIO PC-TV (INTERNAL) PINNACLE PC-TV PRO (INTERNAL) HAUPPAUGE WinTV Primo FM HAUPPAUGE WinTV PCI FM Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kornilios Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 tin k world soy protino den tin exo dokimasi ala exo akoysei kales kritikes pantos makria apo pinacle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxoys Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ πάλι σου προτείνω την pinnacle ,κοίτα και παλιότερα topic γι'αυτο το θέμα και ρίξε 1 ματιά για review στο http://www.tv-cards.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panxris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 tin k world soy protino den tin exo dokimasi ala exo akoysei kales kritikes pantos makria apo pinacle Egw exw diavasei to akrivws aditheto! Pandws den exw peira k de tha epektathw alla me endiaferei k gw na agorasw.H fthnoterh ine h prolink apo eshop 36 eyrw telikh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Παιδιά για την κάρτα Video capture(μόνο) της Aver την AVER EZCAPTURE-CAPTURE τι έχετε να πείτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 ??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.