CyberWolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το xiaomi redmi note ξαφνικα η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα και αγορασα 2 μπαταριες απο το Aliexpress μου ηρθαν και τις αλλαξα αλλα κανενα αποτελεσμα τωρα λιγοτερα mA η μπαταρια ηταν καμια μαιμου , εχει θεμα το κινητο δεν ξερω... γνωριζετε κανενα αξιοπιστο site για να αγοραζω μπαταριες και αλλα εργαλεια σε σχετικα καλη τιμη; δεν λεω για 5-10 ευρω αλλα ουτε και για 25-30 ευρω. Σας ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Σίγουρα καμία μαϊμού θα ήταν η καμία ξελιγομένοι. Από Alie πάντως μακριά.
CyberWolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 @saruman123 δηλαδη και οι 2 μπαταριες ηταν τοσο σαπιες; εχω δει πολλα ατομα εχουν θεμα με το ιδιο κινητο και το ιδιο προβλημα με την μπαταρια... εσυ ξερεις κανενα αξιοπιστο site για να αγοραζεις ;
saruman123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει απο κάπου μπαταρία γιατί δεν χρειάστηκε. Μήπως φταίει και η Miui που φοράει τώρα? Στην προηγούμενη είχες θέμα?
CyberWolf Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 @saruman123δεν μπορω να ξερω το κινητο το εχω 2 χρονια και ξαφνικα η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα οποτε υπεθεσα ειναι η μπαταρια οποτε αγορασα 2 εβαλα πρωρα την μια και παλι τελειωνε πολυ γρηγορα εβαλα και την δευτερη και εκανε το ιδιο και ειχε καλες κριτικες η μπαταρια οποτε επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι φταιει ελεγα μηπως ξερει καποιοσ απο κανενα αξιπιστο site να μου πει.
chios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Για αρχή βάλε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ φοράς, και μετά ένα factory reset μπορεί να είναι θέμα ρομ.
TolisT1985 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Είναι 2-3 εφαρμογές που ρουφάνε την μπαταρία. Από Νote 4χ 4/64 σου γραφω. Εγώ έχω 5 ώρες οθόνη αφού έκανα εξλκαθαρισεις εφαρμογών. Πριν είχα 3,30 ώρες οθονη. Μπες στην xiaomi σελίδα και θα σε καθοδηγήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα