Dantε Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα.Ειχα αγορασει 7 νοεμβριου μια οθονη απο Κωτσοβολο. Η οθονη ειχε αρκετα θεματακια και τη γυρισα σε καταστημα οπου την ειδε ενα παλικαρι,ειπε οτι οντως εχει θεμα,το σημειωσε στη καρτελα του συστηματος αλλα μου ειπε οτι επειδη μου την εφεραν σπιτι,πρεπει να επικοινωνησω τηλεφωνικα και να ερθουν να τη παρουν. Οπως και εγινε.Την επομενη μερα ηρθαν και τη μαζεψαν.Η αγορα ειχε γινει με αντικαταβολη.Μετα απο 2 μερες μιλησα με μειλ και εδωσα στοιχεια και iban για να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Απο τοτε και μεχρι σημερα δε μου τα εχουν βαλει.2 φορες επικοινωνησα μαζι τους.Τη πρωτη φορα μου ειπε οτι δεν ειχε περαστει η ακυρωση στο συστημα και θα το εκανε.Τη δευτερη μου ειπε πως περιμενουν να τους δωσουν τα χρηματα απο τη μεταφορικη και οτι δε θα χασω τα χρηματα μου.Το θεμα ειναι οτι παει σχεδον ενας μηνας και περιμενω ακομα 300Ε,ενα διολου μικρο ποσο. Πως μπορω να κινηθω απο δω και περα?δε τους βλεπω να ψηνονται να τα δωσουν σε ευλογο διαστημα. Εν τω μεταξυ πηρα τηλεφωνο και στο 1520 και μου ειπε να κανω online καταγγελια,θα τη δουν και θα επικοινωνησουν με το κωτσοβολο.Αλλα απο οτι λεει στη σελιδα τους,δεν ειναι μεσο για να επιλυονται τετοιες διαφορες οποτε δε περιμενω και πολλα.
cumulus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Παρομοιο προβλημα με αλλο καταστημα το ελυσα βαζοντας το δικηγορο μου να παρει τηλεφωνο ,απειλωντας τους οτι θα τους κανουμε μηνυση για καταχρηση χρηματων.Κυριολεκτικα σε 5 λεπτα μου ειχαν βαλει τα χρηματα
SB_1957 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dantε είπε Εν τω μεταξυ πηρα τηλεφωνο και στο 1520 και μου ειπε να κανω online καταγγελια,θα τη δουν και θα επικοινωνησουν με το κωτσοβολο.Αλλα απο οτι λεει στη σελιδα τους,δεν ειναι μεσο για να επιλυονται τετοιες διαφορες οποτε δε περιμενω και πολλα. Να την κάνεις την ηλεκτρονική καταγγελία. Εμείς είχαμε πρόβλημα με εταιρία πριν 2 χρόνια. Κάναμε καταγγελία όπου περιγράφαμε αναλυτικά τα πάντα, με ημερομηνίες κ.λπ. και ναι μεν άργησε, αλλά λύθηκε το πρόβλημα και μας ζήτησαν και συγνώμη κ.λπ. κ.λπ. Μπορείς βέβαια να ξαναεπικοινωνήσεις με τον Κωτσόβολο και να τους πεις ότι θα κάνεις καταγγελία, μήπως και ανταποκριθούν γρηγορότερα! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από SB_1957
fredd0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε .Τη δευτερη μου ειπε πως περιμενουν να τους δωσουν τα χρηματα απο τη μεταφορικη και οτι δε θα χασω τα χρηματα μου. γουατ δε φακ?
Dantε Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fredd0 είπε γουατ δε φακ? Προφανως συνεργαζονται με μια μεταφορικη και περιμενουν καθε τελος η αρχη μηνα για να δωσουν οσα εχουν μαζεψει στο κωτσοβολο. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο.Και εχει περασει και ενας ολοκληρος μηνες απο την αγορα... Θα προχωρησω στην ηλεκτρονικη καταγγελια και θα δω.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις για να ξέρουμε τι να κάνουμε κι εμείς όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μετά μου αρέσει που οι Ελληνάρες έχουν πρόβλημα με τα LIDL που ενεργεί άψογα σε τέτοια θέματα. 4 1
Diinekis21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 @Dantε Κάνε μια αναφορά εδώ ή εδώ , γενικά αν έχεις οποιαδήποτε διαφορά με μαγαζιά. Μετά μια καταγγελία εδώ. Η αναφορά είναι για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου, η καταγγελία για τυχόν νομικές ευθύνες του καταστήματος. Μη λυπηθείς ποτέ τα 5-10 λεπτά που θα σου πάρει, είτε παίζει σεβαστό ποσό είτε όχι. 1 3
fredd0 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Dantε είπε Προφανως συνεργαζονται με μια μεταφορικη και περιμενουν καθε τελος η αρχη μηνα για να δωσουν οσα εχουν μαζεψει στο κωτσοβολο. Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο.Και εχει περασει και ενας ολοκληρος μηνες απο την αγορα... Θα προχωρησω στην ηλεκτρονικη καταγγελια και θα δω. και τι σε νοιαζει εσενα αν ο Κωτσοβολος 'συμψηφιζει' τις αντικαταβολες με τα εξοδα αποστολης με την οποια εταιρεια μεταφορων? Αν δηλαδη συμψιφιζει καθε εξαμηνο η καθε τελος χρονου εσενα θα σου λεει περιμενε? Η αντικαταβολη ειναι αμεσα διαθεσιμη στον αποστολεα, αμεση πρεπει να ειναι και η επιστροφη. 1
Dantε Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε @Dantε Κάνε μια αναφορά εδώ ή εδώ , γενικά αν έχεις οποιαδήποτε διαφορά με μαγαζιά. Μετά μια καταγγελία εδώ. Η αναφορά είναι για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου, η καταγγελία για τυχόν νομικές ευθύνες του καταστήματος. Μη λυπηθείς ποτέ τα 5-10 λεπτά που θα σου πάρει, είτε παίζει σεβαστό ποσό είτε όχι. Εκανα στο πρωτο και στη ΓΓΚ. Ελπιζω να τους ενοχλησουν.Σε επομενη φαση θα δω μηπως βαλω κανα δικηγορο να παρει τηλεφωνο να τους ζορισει λιγο. Εν τω μεταξυ τους παιρνω ολο το πρωι τηλεφωνο και μιλαει.Παιζει να μου ριξανε και καμια φραγη
txcellas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Dantε είπε Εκανα στο πρωτο και στη ΓΓΚ. Ελπιζω να τους ενοχλησουν.Σε επομενη φαση θα δω μηπως βαλω κανα δικηγορο να παρει τηλεφωνο να τους ζορισει λιγο. Εν τω μεταξυ τους παιρνω ολο το πρωι τηλεφωνο και μιλαει.Παιζει να μου ριξανε και καμια φραγη Μην ανησυχείς. Ο συνήγορος θα κάνει ότι πρέπει. Είχα αντιστοιχο πρόβλημα (Electroholic-ότι χειρότερο) και μετά από καταγγελία αυτοί με παίρνανε τηλ. Κανε αναφορά στον συνήγορο και μην ασχολείσαι αλλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Dantε είπε Εκανα στο πρωτο και στη ΓΓΚ. Ελπιζω να τους ενοχλησουν.Σε επομενη φαση θα δω μηπως βαλω κανα δικηγορο να παρει τηλεφωνο να τους ζορισει λιγο. Εν τω μεταξυ τους παιρνω ολο το πρωι τηλεφωνο και μιλαει.Παιζει να μου ριξανε και καμια φραγη Συνήγορο του καταναλωτή! Εμένα μου τα επέστρεψαν μια μέρα αφότου έλαβαν το σχετικό email όπου ήταν CC ο συνήγορος του καταναλωτή. Βέβαια, ξέχασα να τους ρίξω και μια καταγγελία στη γενική γραμματεία προστασίας του καταναλωτή για το οτι με κοροιδευαν για πανω από μήνα, αλλά τώρα που μου το θύμησες, θα το κάνω. Αν θυμάμαι καλά τα λεφτά πρέπει να επιστραφούν εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Νομίζω είναι κάπου 15 εργάσιμες ημέρες αλλά δε θυμάμαι ακριβώς τώρα. Μπορείς να το ψάξεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Θεούληδες στον Κώτσο. Θυμάμαι πριν από καμιά 10αριά χρόνια είχε πληρώσει ο πατέρας με επιταγή (ημέρας, πήγαιναν την ίδια και τα σήκωναν) για την αγορά μιας TV κι έκαναν κάνα 2βδομαδο μέχρι να πάνε να τα εισπράξουν για να μας την στείλουν...ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑ...
Dantε Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δευτερα εγιναν οι καταγγελιες σε γραμματεια και στο ευρωπαικο και χθες Τριτη στο συνηγορο,σημερα μπηκαν τα χρηματα. Τη φοβερα τους θελουν απο οτι φαινεται... 2 1
Stamer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Dantε είπε Δευτερα εγιναν οι καταγγελιες σε γραμματεια και στο ευρωπαικο και χθες Τριτη στο συνηγορο,σημερα μπηκαν τα χρηματα. Τη φοβερα τους θελουν απο οτι φαινεται... Καλά έκανες με όλες αυτές τις ενέργειες, εννοείται, αλλά θεωρώ οτι απλά έτυχε, αρνούμαι να πιστέψω οτι μέσα σε μια μέρα έγιναν όλα αυτά!
Dantε Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Εκανα και αρνητικη στο σκρουτζ.Ισως κατι απο ολα αυτα να τους εφτασε και να συγκινηθηκαν. Παντως οι διαφοροι φορεις,στελνουν πρωτα τη καταγγελια οπως τη δινω στο κωτσοβολο,οποτε ισως καποια να πηγε.2 εργασιμες περασαν,ποτε δε ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα