Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα κανάλι καλωδίων συνολικού μήκους 2 μέτρων. Μέσα στο κανάλι θα μπει και το καλώδιο του φορτιστή λάπτοπ. Το "κουτάκι" του φορτιστή έχει διαστάσεις 3 επί 4,5 εκατοστά, Input 220V-1,5A και output 18,5V-3,5A. Μαζί στο κανάλι θα περάσουν ακόμη: 1 καλώδιο vga για σύνδεση προτζέκτορα, 2 καλώδια δικτύου UTP, 1 usb για σύνδεση διαδραστικού πίνακα και 1 ήχου (το διπλό το χοντρούλι). Το κανάλι θα έχει σχήμα "Π". Θα είναι 60 επί 40 στο κομμάτι που θα βρίσκεται ο μετασχηματιστής του φορτιστή και στο υπόλοιπο θα είναι 30 επί 20.Η απορία μου είναι αν υπάρχουν παρεμβολές από τον φορτιστή του λάπτοπ στα υπόλοιπα καλώδια τόσο σε αυτά του lan όσο και αυτά ήχου/εικόνας αλλά και αν θα υπάρχουν παρεμβολές στα κομμάτια 30 επί 20.

Δημοσ.

Εξαρτάται τον φορτιστή θα έλεγε κανείς.

Μπορεί να σου κάνει θέμα στον ήχο μπορεί και οχι. Στα άλλα τώρα δύσκολα... έχουμε δει και πολύ χειρότερα απο ένα μετασχηματιστή) . Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να είναι τόσο κοντά με άλλα καλώδια. Δοκιμάζεις πριν φτιάξεις το κανάλι και αν δεν έχεις τα φτιάχνεις όπως θέλεις.

Το σωστό είναι πάντως ο φορτιστής να είναι κάπου έξω για να αερίζεται.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Εξαρτάται τον φορτιστή θα έλεγε κανείς.

Μπορεί να σου κάνει θέμα στον ήχο μπορεί και οχι. Στα άλλα τώρα δύσκολα... έχουμε δει και πολύ χειρότερα απο ένα μετασχηματιστή) . Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να είναι τόσο κοντά με άλλα καλώδια. Δοκιμάζεις πριν φτιάξεις το κανάλι και αν δεν έχεις τα φτιάχνεις όπως θέλεις.

Το σωστό είναι πάντως ο φορτιστής να είναι κάπου έξω για να αερίζεται.

Αν ο φορτιστής περνάει πάνω από το κανάλι; Θέλω να τα βάλω όλα μαζί κάπου γιατί μπλέκονται και γίνεται χαμός.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε

Πιο σωστό αν το κάνεις έτσι!

Σκέφτομαι να περάσω το καλώδιο του φορτιστή μέσα στο κανάλι και ο μετασχηματιστής να είναι απ' έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...