masterofdisaster123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Αγορασα μια οθονη για pc asus και πηγα να τη συνδεσω με τη tv samsung μεσω καλωδιου hd και στη tv δεν την εβρισκα.δοκιμασα ολα τα hd ports της tv δεν την αναγνωριζε ..ελεγε δεν υπαρχει συσκευη.θελει καμμια ρυθμιση απο το μονιτορ της asus?
3DJIN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 εεε....δηλαδη πηγες να συνδεσεις δυο οθονες μαζι? ή χρειαζομαι καφε για να ξυπνησω?
SaFiS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό που δοκίμασες, απλά δεν παίζει. Τι ακριβώς θες να κάνεις με την οθόνη??
masterofdisaster123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μαλλον δικο μου λαθος..δε το διατυπωσα καλα sorri Οχι να συνδεσω και τις 2 οθονες μαζι.απλα οτι βλεπω στο pc να βλεπω στη tv δηλ να την εχω σαν οθονη για pc.τη προηγουμενη οθονη που ειχα την ειχα συνδεσει με vga και ολα καλα.θελω να βγαλω το καλωδιο hdmi που ειναι πισω απο την asus και να το βαλω σε hdmi port της samsung tv και να βλεπω την επιφανεια εργασιας. ειδα διαφορα videos και post .... λενε......παιρνεις το hdmi καλωδιο πισω απο την οθονη του pc και το βαζεις σε υποδοχη hdmi της tv και εχεις εικονα.το εκανα... τπτ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από masterofdisaster123
3DJIN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 θα πρεπει να επιλεξεις source απο το τηλεκοντρολ το hdmi που εχεις συνδεσει στο pc
masterofdisaster123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 ναι φιλε μου το ξερω αυτο το εκανα ειδα ολα τις hdmi που εχει η tv αλλα δεν.....
ice25 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 επανεκκίνηση του pc και ρύθμιση της δεύτερης οθόνης απο το utility της κάρτας γραφικών η από τα windows
masterofdisaster123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 λοπιον το βρηκααααααα.απο τις ρυθμισεις του ηχου τικαρεις την οθονη αντι τα ηχεια του pc .....το εβαλα σε hd port της tv και ειχα εικονα και ηχο μαζι χωρις να βαλω επιπλεον καλωδιο καρφι μεταξυ πισι και Tv οπως ελεγε ενα αρθρο.ειμαι παρα πολυ χαρουμενος που βρηκα κατι τετοιο.ενταξει εσεις τα ξερετε αυτα αλλα εγω τωρα μπαινω σε ολα αυτα και γουστραω τρελλα.σας ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας.αν ψηνεστε κερναω καφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα