Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια tv samsung f ull hd και οταν κατεβαζω καποια ταινια απο τορρεντ σε γενικες γραμμες δεν εχω θεμα που και που μου λεει οτι δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο αρχειο.αφου ολα mkv τα κατεβαζω γτ δε το παιζει?τι πιστευετε να κανω οταν δεν παιζει καποιο αρχειο.να το περναω απο μετατροπεα και ποιον να χρησιμοποιησω?καποιον γρηγορο?η να κανω κατι αλλο εσεις που εχετε γνωσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, masterofdisaster123 είπε

εχω μια tv samsung f ull hd και οταν κατεβαζω καποια ταινια απο τορρεντ σε γενικες γραμμες δεν εχω θεμα που και που μου λεει οτι δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο αρχειο.αφου ολα mkv τα κατεβαζω γτ δε το παιζει?τι πιστευετε να κανω οταν δεν παιζει καποιο αρχειο.να το περναω απο μετατροπεα και ποιον να χρησιμοποιησω?καποιον γρηγορο?η να κανω κατι αλλο εσεις που εχετε γνωσεις

Τα αρχεία μορφής mkv είναι container files, αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το αρχείο αλλάζει το codec που πραγματικά χρησιμοποιείται και προφανώς κάποια από τα αρχεία που κατεβάζεις έχουν κωδικοποιηθεί με codec που δεν υποστηρίζεται από την τηλεόραση σου. 

Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάζεις σε μορφή avi, ή mpeg ή σαν έσχατη λύση να κάνεις transcode (αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα βρεις πολλά σχετικά προγραμματάκια)

Επεξ/σία από yositosi
Δημοσ.

μηπως τα mkv που κατεβάζεις ειναι h265 - x265? Ισως εχει να κανει και με την   κωδικοποιηση του ήχου.

Στειλε ενα λινκ απο καποια ταινια που δουλευει και ενα που δεν δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...