Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι όσους ξέρουν. Έχω κινητό με type c(huawei p20 pro) και έχω ένα powerbank με αργή φόρτιση και καλώδιο για κανονικά θύρα USB.. Αν αλλάξω το καλώδιο και πάρω με type c μπορώ να φορτίζω το κινητό μ με ασφάλεια;; ή πρέπει να πάρω powerbank με ταχεία φόρτιση και να παίρνει type c? Ευχαριστώ απλά δν ξέρω και θέλω να είμαι σίγουρος. Και αν έχετε να προτείνετε κάνα καλό μικρό σε μέγεθος powerbank με 2 θύρες φόρτισης και από 7.000mha και πάνω ακούω προτάσεις.. 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε saruman κάτι σε μικρότερο μέγεθος παίζει; να ρωτήσω αν έχει γρήγορη φόρτιση σημαίνει φορτίζει και το ίδιο το powerbank γρήγορα εκτός από το κινητό ε; 

Αυτό αξίζει λες;γτ σε μέγεθος βολεύει.. 

https://www.ebay.com/itm/Nilox-Power-Bank-10400-MHA-Black-NXPB10400B/183530334751?epid=1539622058&hash=item2abb42aa1f:g:qXsAAOSwsN9XAP~8

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kp1 είπε

...να ρωτήσω αν έχει γρήγορη φόρτιση σημαίνει φορτίζει και το ίδιο το powerbank γρήγορα εκτός από το κινητό ε; 

Αν ψάχνεις να φορτίζει γρήγορα καi το power bank, πρέπει να ψάξεις για διπλής κατεύθυνσης γρήγορη φόρτιση (two-way fast charging). 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FKLDS είπε

Αν ψάχνεις να φορτίζει γρήγορα καi το power bank, πρέπει να ψάξεις για διπλής κατεύθυνσης γρήγορη φόρτιση (two-way fast charging). 

Φίλε έχεις κανένα καλό στο νου σ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/11770462/Xiaomi-Mi-Powerbank-v2-20000mAh.html

Βέβαια είναι ογκώδες λόγω μπαταριών (20000mah)

Η διαφορά με το v1 είναι πως αυτό έχει διπλής κατεύθυνσης γρήγορη φόρτιση, ενώ το v1 μονής κατεύθυνσης.

Στα 10000mah με two-way charging υπάρχει αυτό

https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τα 20.000 το ειχα δεν με βολεψε τεραστιο για μενα και το μεγα αρνητικο εκανε να φορτισει 10 ωρες λοο..ψαχνω ενα μικρο σε μεγεθος μεχρι 10.000 mha και το βασικο να φορτιζεται γρηγορα το ιδιο να μν κανι ωρες και αν γινεται να φορτιζει 2 συσκευες μαζι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 20αρια διαφέρουν ανάλογα με τον κωδικό τους:

PLM04ZM - 20000mAh Mi Power Bank V1 (μονής κατεύθυνσης qc)

PLM05ZM - 20000mAh Mi Power Bank V2 (διπλής κατεύθυνσης qc)

PLM06ZM - 20000mAh Mi Power Bank 2. To 2C είναι China variant ενώ το 2i είναι India variant (αυτό το έχω και όντως αργεί να φορτίσει τις μπαταρίες του)

Από 10αρια, το PLM02ZM διαφημίζεται ως διπλής κατεύθυνσης quick charge.

Αν δεν έχεις πρόβλημα να αγοράσεις από Κίνα, ψάξε π.χ. στο aliexpress για "two-way" ή "dual" quick (ή fast) charge.

Επίσης, τώρα προμοτάρει ένα 10αρι xiaomi το banggood, το οποίο με κωδικό 1wzmiw κατεβαίνει στα 15€ (με τα μεταφορικά μέσα στην τιμή). Βέβαια αυτό πιθανόν να μην κάνει για τη δουλειά που το θες, γιατί έχει μόνο μία έξοδο usb.

Επεξ/σία από FKLDS
Δημοσ.
11 ώρες πριν, FKLDS είπε

Τα 20αρια διαφέρουν ανάλογα με τον κωδικό τους:

PLM04ZM - 20000mAh Mi Power Bank V1 (μονής κατεύθυνσης qc)

PLM05ZM - 20000mAh Mi Power Bank V2 (διπλής κατεύθυνσης qc)

PLM06ZM - 20000mAh Mi Power Bank 2. To 2C είναι China variant ενώ το 2i είναι India variant (αυτό το έχω και όντως αργεί να φορτίσει τις μπαταρίες του)

Από 10αρια, το PLM02ZM διαφημίζεται ως διπλής κατεύθυνσης quick charge.

Αν δεν έχεις πρόβλημα να αγοράσεις από Κίνα, ψάξε π.χ. στο aliexpress για "two-way" ή "dual" quick (ή fast) charge.

Επίσης, τώρα προμοτάρει ένα 10αρι xiaomi το banggood, το οποίο με κωδικό 1wzmiw κατεβαίνει στα 15€ (με τα μεταφορικά μέσα στην τιμή). Βέβαια αυτό πιθανόν να μην κάνει για τη δουλειά που το θες, γιατί έχει μόνο μία έξοδο usb.

Εγω βασικα θέλω ένα powerbank έως 10.000mha όσο γίνεται ποιο μικρό και όχι ογκώδες και να φορτίζεται γρήγορα το κινητό μου αλλά ΝΑ ΦΟΡΤΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ το powerbank το ίδιο σε Μαξ 3ωρες δν θέλω να κάνει ώρες... Και με 2 θύρες φόρτισης!! Έχει κάποιο στο νου σ με αυτά τα χαρακτηριστικά ητε από εδώ ητε από εξω ε;;;; Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...