giannisopc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το ίσως ποιο κουλό πράγμα που μου έχει τύχει από όταν έχω αρχίσει να ασχολούμαι με pc. πρόσφατα αγόρασα μια οθόνη της samsung συγκεκριμένα την Samsung C32HG70 την έβαλα στο pc με displayport για να αξιοποιήσω το freesync και τα 144hz που έχει. η κάρτα γραφικών μου είναι μια 290x η οποια δεν έχει θύρα hdmi 2.0 ώστε να κουμπώσει εκεί και να τελειώνει.όλα άρχισαν αφού τη σεταρα και πήγα να ενεργοποιήσω το oc profile από το after burner και εκεί ξεκινάει το θέμα μου είτε κάνω oc είτε όχι αν δοσω απλά το core voltage στα 100mv που το είχα με το που πάει να φορτώσει 3d εφαρμογή η οθόνη χάνει το σήμα και διχνει μαύρη οθόνη αν πατήσω escape να βγει από την εφαρμογή επανερχερται .τιακριβώς μπορεί να συμβαίνει? ειναι δυνατόν σε hdmi να δουλεύει ρολοι και σε display port μόλις δώσω απλά το ρεύμα να μαυρίζει?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Επειδή με μπέρδεψες με τι καλώδιο συνδέεις την οθονη? Hdmi η display port?
giannisopc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Displayport φιλε μου και μολις δοκιμάστηκε η οθόνη σε αλλο pc δουλεύει μια χαρα ειναι. Ειναι τόσο κουλό μονο αν πειράξω το ρεύμα με το afterburner το κάνει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, giannisopc είπε Displayport φιλε μου και μολις δοκιμάστηκε η οθόνη σε αλλο pc δουλεύει μια χαρα ειναι. Ειναι τόσο κουλό μονο αν πειράξω το ρεύμα με το afterburner το κάνει. Άρα κάτι παίζει με την κάρτα σου αν σε άλλο pc δουλεύει κανονικά
giannisopc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 ρε συ και σε αυτο κανονικα δουλευει δεν ειναι πως βαραει black screen ετσι στο ακυρο μονο οταν δινω ρευμα με το after burner το κανει και σιγκεκριμενα οτιδιποτε πανω απο 25mv αν δωσω πχ. 30mv θα το κανει ποιο σπανια αν δωσω 50mv ποιο συχνα αν δωσω 100mv το κανει αμεσως αλλα ti δουλεια εχει το ρευμα με την ριμαδα την displayport? το αστειο επισης ειναι πως οταν το συνδεσω με hdmi δε κανει τιποτα κιχ οτι ρευμα και να δωσω μολις μπει στην displayport μονο. Γι αυτο ειναι το κουλο.. αα και επισης δοκιμαστηκε σε αλλη οθονη με Dp και δε το κανει κατι παιζει με τα hz γιατι η αλλη οθονη ηταν 60hz εχω μια καρτα φιλου στην κατοχη μου 290χ επισης με αυτη ολα ρολοι κανενα θεμα το μονο διαφορετικο ειναι το bios της εχω σκαιφτει να την flasharw αλλα φοβαμε μι κανω αλλη ζιμια γτ εχω κακες αναμνυσεις με flasharismata xaxaxa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα