Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, k_w_t είπε

Απλα υπαρχουν μαγαζια που τους καδους τους χρησιμοποιουν για να μαζευουν και ανταλλακτικα ή συσκευες που τις φτιαχνουν και τις πουλανε σαν μτχ...

Επιτέλους ένας που το παραδέχεται :)

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, theoritikos είπε

Επιτέλους ένας που το παραδέχεται :)

Εγω προσωπικα μαζεψα tablet 8'  που ηθελε επισκευη  αξιας 5€ (usb port)  και το κρατησα... Δεν ντρεπομαι καθολου...

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Εγω προσωπικα μαζεψα tablet 8'  που ηθελε επισκευη  αξιας 5€ (usb port)  και το κρατησα... Δεν ντρεπομαι καθολου...

Και αυτο ανακυκλωση ειναι.... οτι δεν παει στα σκουπιδια δλδ καλο ειναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2018 στις 9:24 ΜΜ, zio10 είπε

Στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών ίσως; Δεν θα τα χρησιμοποιήσει κάποιος αλλά δεν θα πάνε και στα σκουπίδια.

Σωστά. Στα MyMarket έχουν μέσα τέτοιου είδους "καδους" ανακύκλωσης 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα καλώδια σε πιτσαρία για μακαρονάδα και τα ποντίκια σε μια γάτα να παίζει.  ;)

Όποιος γελάσει γέλασε.

Επεξ/σία από opera
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Αυτό δεν είναι κακό, να πάρεις κάτι χαλασμένο  να το φτιάξεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Οι πιο πολλοί από εμάς το έχουν κάνει :)

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Αυτό δεν είναι κακό, να πάρεις κάτι χαλασμένο  να το φτιάξεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Οι πιο πολλοί από εμάς το έχουν κάνει :)

Έχω πάρει PlayStation από ανακύκλωση ηλεκτρονικών, πάνω-πάνω ήταν και με προκαλούσε. Δούλεψε κανονικά, απλά κόλλαγε το κουμπί για το πορτάκι και ήθελε WD-40.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω εχω παρει ηχεια λοτζιτεκ 2.1 που ειχαν πεταξει στα σκουπιδια επειδη στο γουφερ στο σημειο που ειναι το "αυτι" εχει κατι σαν... ας το πω ξεραμενο κερι! Παιζουν κανονικα και σε πληρη ενταση εδω και 3 χρονια που τα μαζεψα! 

(Ξερω θα πειτε : ΣΣτα @@ μας αλλα ειπα να το πω :P )

Δημοσ.

Καλά κάνετε και βρήκατε συσκευές από τα ανακυκλώσιμα. Εγώ για να μπω σε διαδικασία να πετάξω/αποσύρω κάτι πρέπει να έχει χαλάσει τελείως και να τα έχει παίξει η συσκευή. Τώρα αν ο άλλος είναι ηλεκτρονικός και γουστάρει να ψάχνει και να μαστορεύει παμπάλαιες συσκευές με εξαρτήματα που πιθανόν δύσκολα να βρει και ακριβότερα, χαλάλι του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...