theoritikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, k_w_t είπε Απλα υπαρχουν μαγαζια που τους καδους τους χρησιμοποιουν για να μαζευουν και ανταλλακτικα ή συσκευες που τις φτιαχνουν και τις πουλανε σαν μτχ... Επιτέλους ένας που το παραδέχεται 2
k_w_t Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, theoritikos είπε Επιτέλους ένας που το παραδέχεται Εγω προσωπικα μαζεψα tablet 8' που ηθελε επισκευη αξιας 5€ (usb port) και το κρατησα... Δεν ντρεπομαι καθολου... 3
afterhours Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εγω προσωπικα μαζεψα tablet 8' που ηθελε επισκευη αξιας 5€ (usb port) και το κρατησα... Δεν ντρεπομαι καθολου... Και αυτο ανακυκλωση ειναι.... οτι δεν παει στα σκουπιδια δλδ καλο ειναι 1
lek88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2018 στις 9:24 ΜΜ, zio10 είπε Στην ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών ίσως; Δεν θα τα χρησιμοποιήσει κάποιος αλλά δεν θα πάνε και στα σκουπίδια. Σωστά. Στα MyMarket έχουν μέσα τέτοιου είδους "καδους" ανακύκλωσης Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από lek88 1
opera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα καλώδια σε πιτσαρία για μακαρονάδα και τα ποντίκια σε μια γάτα να παίζει. Όποιος γελάσει γέλασε. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από opera
theoritikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εγω προσωπικα μαζεψα tablet 8' που ηθελε επισκευη αξιας 5€ (usb port) και το κρατησα... Δεν ντρεπομαι καθολου... Αυτό δεν είναι κακό, να πάρεις κάτι χαλασμένο να το φτιάξεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Οι πιο πολλοί από εμάς το έχουν κάνει 3
Narayan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, theoritikos είπε Αυτό δεν είναι κακό, να πάρεις κάτι χαλασμένο να το φτιάξεις και να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Οι πιο πολλοί από εμάς το έχουν κάνει Έχω πάρει PlayStation από ανακύκλωση ηλεκτρονικών, πάνω-πάνω ήταν και με προκαλούσε. Δούλεψε κανονικά, απλά κόλλαγε το κουμπί για το πορτάκι και ήθελε WD-40. 2
panosno1com Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Εγω εχω παρει ηχεια λοτζιτεκ 2.1 που ειχαν πεταξει στα σκουπιδια επειδη στο γουφερ στο σημειο που ειναι το "αυτι" εχει κατι σαν... ας το πω ξεραμενο κερι! Παιζουν κανονικα και σε πληρη ενταση εδω και 3 χρονια που τα μαζεψα! (Ξερω θα πειτε : ΣΣτα @@ μας αλλα ειπα να το πω )
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Καλά κάνετε και βρήκατε συσκευές από τα ανακυκλώσιμα. Εγώ για να μπω σε διαδικασία να πετάξω/αποσύρω κάτι πρέπει να έχει χαλάσει τελείως και να τα έχει παίξει η συσκευή. Τώρα αν ο άλλος είναι ηλεκτρονικός και γουστάρει να ψάχνει και να μαστορεύει παμπάλαιες συσκευές με εξαρτήματα που πιθανόν δύσκολα να βρει και ακριβότερα, χαλάλι του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα