kalyteros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η προσφορά ήταν μια ενδεικτική που πήρα από κάποιον επαγγελματία του χώρου και δεν ήθελα να σας διχασω μιας και εγώ τώρα μπαίνω στον χώρο. Έχω ήδη αρχίσει με μια πλακέτα προγραμματίζοντας τα βασικά πράγματα ( από tutorial ) προφανώς στο Internet και έχω ήδη παραγγείλει κάποιους Sensors για να δω αν μπορώ να το κάνω πραγματικότητα αρχικά σε ένα πρότζεκτ "μινιατούρα ".
παπι Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, nkarama είπε Φαντάζομαι τα 100kW δεν θα είναι όλο σε μια βάση, εκτός και αν έχει κάνει καμμιά σούπερ ντούπερ κατασκευή που θα είναι ακριβότερη και απο τα ίδια τα πάνελ..., οπότε θα μιλούσαμε για διαφορετικά κόστη. Οπότε πως κατάλαβες εσύ οτι είναι άσχετος? Δεν μπορούμε να κατηγορούμε κάποιον, χωρίς να ξέρουμε λεπρομέρειες... (όχι δεν είμαι εγώ αυτός που έκανε την προσφορά, εγώ είμαι πραγματικά άσχετος ) Λογο οτι τα πανελ κανουν συγχρονισμενη πορεια. Οι επιλογες ειναι παραλληλη ενωση. Βεβαια τωρα που το λες, λεπτομεριες δεν ξερουμε, μπορει με τον ορο πλακετα να εννοει τα servo controller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα