Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να αναβαθμισω το υπαρχων pc για χρηση gaming

amd ii x4 640 ,8gb ram ,600w tr2gold ,nvidia geforce 640 2gb,mobo  mobo 97aud3 και οθόνη lg flatron e2242 case https://www.e-shop.gr/supercase-fc-pe08a-pure-series-black-p-PER.911167

1000% παω για gpu ποια προτεινεται στα 100 ευρω?πρεπει να αλλαξω και επεξεργαστη?

Δημοσ.

Ποια παιχνίδια παίζεις ή θέλεις να παίξεις; Κάποια καινούρια δεν τρέχουν καν με τον Phenom. Κατά την άποψή μου δεν αξίζει να επενδύσεις λεφτά σε αυτή την πλατφόρμα. Ίσως αν έβρισκες σε τιμή ευκαιρίας έναν FX8350, αλλά δεν το προτείνω.

Καλύτερα να πας σε Ryzen αν έχεις τη δυνατότητα για νέο σύστημα. Ή θα μπορούσες να δώσεις αρχικά λίγα λεφτά ψάχνοντας στα μτχ. για μια πιο δυνατή gpu, π.χ. GTX750Ti, RX460/560, GTX950/1050Ti και να δεις αν σε καλύπτει στα παιχνίδια που θες όπως είσαι με τον phenom. 

Δημοσ.

θελω πολυ να παιξω το hitman 2 και λιγοτερο καποιο cod

με 100 ευρω απο skroytz βρισκω fx,τωρα για μεταχειρισμενο εχω καποιες αμφιβολιες για την χρηση που θα ειχε κανει ο προηγουμενος κατοχος

Δημοσ.

Έχεις υψηλές απαιτήσεις σε παιχνίδια. Ο επεξεργαστής σου πάντως μάλλον τρέχει το Hitman 2 αν κρίνω από βίντεο που βρήκα να το τρέχει και ο Q6600 που είναι ίδιας γενιάς.

38 λεπτά πριν, jimis98 είπε

αν αγοράσω κάποια από τις παραπάνω κάρτες θα κάνουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου

Κάνουν για low έως medium settings 1080p. Μιλάω πάντα για μεταχειρισμένες. Για καινούριες θες παραπάνω λεφτά. Θα μπορούσες να πας σε μια φθηνή GTX1050 αν θες οπωσδήποτε καινούρια.

5 ώρες πριν, jimis98 είπε

με 100 ευρω απο skroytz βρισκω fx,τωρα για μεταχειρισμενο εχω καποιες αμφιβολιες για την χρηση που θα ειχε κανει ο προηγουμενος κατοχος

δεν αξίζει ούτε 50€ αυτό το chip γι αυτό σου πρότεινα μτχ. αλλά εφόσον δεν θέλεις άστο όπως είναι το σύστημα.

Δημοσ.

ελεγα για τους fx 6350 και 8350,αι ξεχασα να το επισυμανω καλυτερα μικρες καρτες γραφικων γιατι το κουτι ειναι ειναι καπως στενο

βρηκα και τις rx 560 με 2gb στα 120 ευρω,συγκρινεται με την gtx 1050?

κρατωντας αυτον τον επεξεργαστη και αλλαζοντας καρτα θα τρωω bottleneck ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...