christopher0016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 καλησπέρα ψάχνω να μου προτείνεται σελίδες στο facebook με αγγελίες για μηχανάκια που να έχουν πολλά μελή. επίσης φόρουμ για moto που να έχουν κίνηση έχω βρει το http://www.mybike.gr/ και το https://www.moto.gr/ στο φβ βρήκα αυτή εδώ την σελίδα MOTO ΑΓΓΕΛΙΕΣ με 90κ μελή
AristidisZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω το car έχει τη μερίδα του λέοντος σε κάθε περίπτωση... 1
mp123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 οπως λεει και ο αριστειδης στο car θα βρεις τα παντα . αλλα αν πας βολτα απο μαγαζια εχει πολυ μα παρα πολυ πραγμα που δεν ειναι στο car. οπου δεις συνεργειο η' αντιπροσωπια ετσι μπες και ρωτα. 1
christopher0016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Έτσι από περιέργεια πιο πολύ κοίταξα σε σελίδες στο fb που , είναι τσάμπα κόπος.. να πω την αλήθεια ήξερα εξ αρχής ότι Στο car.gr θα καταλήξω: D είπα μπας και βρω ευκαιρία εκτός car.gr
AristidisZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Έτσι από περιέργεια πιο πολύ κοίταξα σε σελίδες στο fb που , είναι τσάμπα κόπος.. να πω την αλήθεια ήξερα εξ αρχής ότι Στο car.gr θα καταλήξω: D είπα μπας και βρω ευκαιρία εκτός car.gr 99% (μπορεί και παραπάνω) όσων βλέπεις στις άλλες σελίδες, θα υπάρχουν και στο car...
mp123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν χρειαζετε να πας σε μτχ.εχουν καποια μοντελα οι εταιριες στοκ του 2017 σε τιμες μτχ. ψαχτο επισεις αν την παρει μετρητοις κανουν καλη εκπτωση. την δικια μου απο 5800 την πηρα 5400.το σκουτερ επεσα σε προσφορα 800 κατω. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από mp123
christopher0016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στα λεφτά που διαθέτω θα πάω σε μεταχειρισμένο θα είναι και το πρώτο μηχανάκι δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για αρχή. Νομίζω βρήκα κάτι κάλο για τα λεφτά που θέλω να δώσω.θα πάω να το δω και εάν είναι έτσι όπως τα Λέει ο ιδιοκτήτης και έτσι όπως φαίνεται στης φωτό. Θα το αγοράσω!
AristidisZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, mp123 είπε αντε καλοριζικο. Καλοτάξιδο και ουχί καλορίζικο 1
mp123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Καλοταξιδο μονο σε σκαφη λεμε εμεις στο χουριο'μ .😛 . εσεις οι πρωτευουσιανοι λετε οτι θετε. αντε καλοταξιδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα