Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ψάχνω  να μου προτείνεται σελίδες στο facebook με αγγελίες για μηχανάκια που να έχουν πολλά μελή. 

επίσης φόρουμ για moto    που να έχουν κίνηση  έχω βρει το http://www.mybike.gr/   και το https://www.moto.gr/   στο φβ βρήκα αυτή εδώ την σελίδα  MOTO ΑΓΓΕΛΙΕΣ με 90κ μελή

Δημοσ.

οπως λεει και ο αριστειδης στο car θα βρεις τα παντα . αλλα αν πας βολτα απο μαγαζια εχει πολυ μα παρα πολυ πραγμα που δεν ειναι στο car. οπου δεις συνεργειο η' αντιπροσωπια ετσι μπες και ρωτα.   

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια πιο πολύ κοίταξα σε σελίδες στο fb που , είναι  τσάμπα κόπος.. να πω την αλήθεια ήξερα εξ αρχής ότι  Στο car.gr  θα καταλήξω: D είπα μπας και βρω ευκαιρία εκτός car.gr 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Έτσι από περιέργεια πιο πολύ κοίταξα σε σελίδες στο fb που , είναι  τσάμπα κόπος.. να πω την αλήθεια ήξερα εξ αρχής ότι  Στο car.gr  θα καταλήξω: D είπα μπας και βρω ευκαιρία εκτός car.gr 

99% (μπορεί και παραπάνω) όσων βλέπεις στις άλλες σελίδες, θα υπάρχουν και στο car...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν χρειαζετε να πας σε μτχ.εχουν καποια μοντελα οι εταιριες στοκ του 2017 σε τιμες μτχ. ψαχτο

επισεις αν την παρει μετρητοις κανουν καλη εκπτωση. την δικια μου απο 5800 την πηρα 5400.το σκουτερ επεσα σε προσφορα 800 κατω.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Στα λεφτά που διαθέτω θα πάω σε μεταχειρισμένο θα είναι και το πρώτο μηχανάκι δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για αρχή. Νομίζω βρήκα κάτι κάλο για τα λεφτά που θέλω να δώσω.θα πάω να το δω και εάν είναι έτσι όπως τα Λέει ο ιδιοκτήτης και έτσι όπως φαίνεται στης φωτό. Θα το αγοράσω! 

Δημοσ.

Καλοταξιδο μονο σε σκαφη λεμε εμεις στο χουριο'μ .😛 .    εσεις οι πρωτευουσιανοι λετε οτι θετε. αντε καλοταξιδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...