jimartsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σε Windows 7 όταν πάω να ανοίξω το pc στο σημείο που λέει Windows starting είτε κάνει μόνο του επανεκκίνηση είτε παγώνει και αναγκάζομαι να κάνω reset μετά από πολλές προσπάθειες ανοίγει και δουλεύει απροβληματιστα. Του έκανα φόρματ μειώθηκε το πρόβλημα στην αρχή, τώρα ανοίγει 1/10 προσπάθειες,με safe mode μπαίνει κανονικά.... Τι κάνουμε?
EliasM108 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 χρησιμοποιησε το windows media tool(αυτο ειναι αν θυμαμαι καλα www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool#installation) μεσω ενος usb και βαλε τα bios να ξεκινησουν απ'αυτο, μετα κανε αντιμετωπιση προβληματων ή στη χειρότερη επανεγκαταστησε τα windows 7.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Γράψε αναλυτικά ποιο είναι το σύστημά σου. Εγκατέστησε το HD Sentinel Free Edition και ανέβασες ένα screenshot να δούμε την υγεία των δίσκων.
jimartsas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Το συστημα μου το γραφω στην υπογραφη μου, και ο ssd που εχω προσφατα που το ειχα κανει ελενχω ηταν στο 100% health
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Αλλάζεις καλώδιο sata και αν δεν αλλάξει βρίσκεις ένα άλλο δίσκο ή ssd και κάνεις εκεί εγκατάσταση των win. Αν πάλι δεν αλλάξει κάτι δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό. 100% είναι και ο άλλος δίσκος που έχεις? Αλλάζεις και σε αυτόν sata καλώδιο.
jimartsas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 2/12/2018 στις 11:16 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Αλλάζεις καλώδιο sata και αν δεν αλλάξει βρίσκεις ένα άλλο δίσκο ή ssd και κάνεις εκεί εγκατάσταση των win. Αν πάλι δεν αλλάξει κάτι δοκιμάζεις άλλο τροφοδοτικό. 100% είναι και ο άλλος δίσκος που έχεις? Αλλάζεις και σε αυτόν sata καλώδιο. Της εχω ξεσυνδεση της αλλες συσκευες απο πριν.Αλλαξα καλωδιο σατα εκανα ρεσετ στο βιος, τωρα το κανει πιο λιγο δλδ μου ανοιγει κανονικα 7/10 σημερα,μπορει νανε και τυχαιο που δουλευει καλυτερα τωρα και αυριο μεθαυριο να ξεκωλοθει,μηπως εχω κατεβασει απο to iντερνετ προβληματικα windows τι αλλο να σκεφτω ειναι και απο φρεσκο φορματ γιατι νομιζα οτι θα ελυνε ετσι το προβλημα ...ο ssd η ραμ το psu και η μητρικη ειναι πολυ λιγο δουλεμενα καθως δεν τον δουλευω πολυ τον σταθερο pc,μονο επεξεργαστης ειναι 10ετιας
adtakhs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, jimartsas είπε Της εχω ξεσυνδεση της αλλες συσκευες απο πριν.Αλλαξα καλωδιο σατα εκανα ρεσετ στο βιος, τωρα το κανει πιο λιγο δλδ μου ανοιγει κανονικα 7/10 σημερα,μπορει νανε και τυχαιο που δουλευει καλυτερα τωρα και αυριο μεθαυριο να ξεκωλοθει,μηπως εχω κατεβασει απο to iντερνετ προβληματικα windows τι αλλο να σκεφτω ειναι και απο φρεσκο φορματ γιατι νομιζα οτι θα ελυνε ετσι το προβλημα ...ο ssd η ραμ το psu και η μητρικη ειναι πολυ λιγο δουλεμενα καθως δεν τον δουλευω πολυ τον σταθερο pc,μονο επεξεργαστης ειναι 10ετιας ahci mode παίζει ο sata? οδηγούς για το soutbridge έχεις βάλει ?
jimartsas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, adtakhs είπε ahci mode παίζει ο sata? οδηγούς για το soutbridge έχεις βάλει ? ahci τον βαζει η μητρικη αυτοματα,δεν ειμαι 100% σιγουρος αν εχω περασει ολα τα drivers της μητρικης μετα το τελευτεω φορματ αλλα προ φορματ ηταν ολα περασμενα οποτε χλομο αλλα θα το τσεκαρω ΜΠΑΣ και.......
adtakhs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, jimartsas είπε ahci τον βαζει η μητρικη αυτοματα,δεν ειμαι 100% σιγουρος αν εχω περασει ολα τα drivers της μητρικης μετα το τελευτεω φορματ αλλα προ φορματ ηταν ολα περασμενα οποτε χλομο αλλα θα το τσεκαρω ΜΠΑΣ και....... Αν κάνεις clear cmos μπαίνει σε IDE . Αν το μηχάνημα καθυστερεί κατά 90% κάποιο περιφερειακό τείνει να παραδόσει πνεύμα και το σύστημα προσπαθεί να το αναγνωρίσει. Για αυτό και σου κολλάει στην εκκίνηση. Ξεκινάς από DVD Πας σε σκληρούς κ.λ.π. Κοιτάς bios για AHCI κοιτάς drivers .
jimartsas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, adtakhs είπε Αν κάνεις clear cmos μπαίνει σε IDE . Αν το μηχάνημα καθυστερεί κατά 90% κάποιο περιφερειακό τείνει να παραδόσει πνεύμα και το σύστημα προσπαθεί να το αναγνωρίσει. Για αυτό και σου κολλάει στην εκκίνηση. Ξεκινάς από DVD Πας σε σκληρούς κ.λ.π. Κοιτάς bios για AHCI κοιτάς drivers . της εχω ξεσυνδεμενες της αλλες συσκευες dvd και 2ο σκληρο δεν επηρεαζουν,δεν σερνετε το pc γενικα παει οπως πρεπει ,τα συμτοματα ειναι μονο οταν φορτωνουν τα windows λιγο πριν μπει στην επιφανεια εργασιας να σκαει επαναλαμβανομενες επανεκινησεις η να παγωνει τελειος και να θελεις reset σημερα το κανει ελαχιστα ,προ χθες δεν μπορουσανα μπω με τπτ..θα δοκιμασω οτι μου ειπες και θα ενημερωσω ευχαριστω για τον χρονο.. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από jimartsas
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jimartsas είπε Της εχω ξεσυνδεση της αλλες συσκευες απο πριν.Αλλαξα καλωδιο σατα εκανα ρεσετ στο βιος, τωρα το κανει πιο λιγο δλδ μου ανοιγει κανονικα 7/10 σημερα,μπορει νανε και τυχαιο που δουλευει καλυτερα τωρα και αυριο μεθαυριο να ξεκωλοθει,μηπως εχω κατεβασει απο to iντερνετ προβληματικα windows τι αλλο να σκεφτω ειναι και απο φρεσκο φορματ γιατι νομιζα οτι θα ελυνε ετσι το προβλημα ...ο ssd η ραμ το psu και η μητρικη ειναι πολυ λιγο δουλεμενα καθως δεν τον δουλευω πολυ τον σταθερο pc,μονο επεξεργαστης ειναι 10ετιας Δεν παίζει ρόλο αν είναι λίγο δουλεμένα ή πολύ. Επαναλαμβάνω βρίσκεις έναν άλλο δίσκο ή ssd και κάνεις εκεί εγκατάσταση τα win να δεις πως συμπεριφέρεται. να αποκλείσουμε έτσι τον δίσκο? Πρώτα απ όλα μπες με safe mode. Μπαίνεις κανονικότατα και ομαλότατα ή έχεις τα ίδια προβλήματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα