Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, VFerF1 είπε

Εμφανισιακά, δηλαδή απ'έξω δεν είδες κάποια διαφορά; Πίσω (μιας και επιτρέπεται) θα ήθελα να υπάρχει μια σκουρότητα (π.χ του στυλ όπως βάζουν πλέον από εργοστάσιο σε πολλά καινούργια που έχουν σκουρότητα στα πίσω, τουλάχιστον μιας και γίνεται η δουλειά, ας δώσει και μια πινελιά στην εμφάνιση) αλλά σε καμία περίπτωση σε επίπεδο που να παρεμποδίζεται η οδήγηση, (π.χ ορατότητα πίσω στην νύχτα).

Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση και θα'θελα και γω να μας την απαντήσουν τα παιδιά που έχουν βάλει. Από άποψη οικονομική, φαντάζομαι είναι καλή εποχή μιας και το καλοκαίρι είναι που ανεβαίνει η ζήτηση. Τώρα από πλευρά καιρού δεν ξέρω. Ειδικά και αυτές τις μέρες που δεν έχει και πολύ ήλιο. Αν ας πούμε τοποθετηθούν τώρα και μετά μείνει το αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ για μέρες θα υπάρχει θέμα; Λέτε να μην κολλήσουν καλά ή να μην φύγουν οι φουσκάλες;

Αυτό που μου έχουν πει είναι οτι θέλουν ήλιο. Τωρα αν εχεις υγρασία στο γκαράζ ίσως το επηρεάζει. Θα τους ρωτήσω και εγώ στην Carglass στο Facebook

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, VFerF1 είπε

Εμφανισιακά, δηλαδή απ'έξω δεν είδες κάποια διαφορά; Πίσω (μιας και επιτρέπεται) θα ήθελα να υπάρχει μια σκουρότητα (π.χ του στυλ όπως βάζουν πλέον από εργοστάσιο σε πολλά καινούργια που έχουν σκουρότητα στα πίσω, τουλάχιστον μιας και γίνεται η δουλειά, ας δώσει και μια πινελιά στην εμφάνιση) αλλά σε καμία περίπτωση σε επίπεδο που να παρεμποδίζεται η οδήγηση, (π.χ ορατότητα πίσω στην νύχτα).

Ελαχιστη, σχεδον δεν το καταλαβαινεις και σε ενα βαθμο ψιλομετανοιωσα που δεν πηγα στο 35% γιατι φοβομουν την μεγαλη διαφορα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chsam είπε

Ελαχιστη, σχεδον δεν το καταλαβαινεις και σε ενα βαθμο ψιλομετανοιωσα που δεν πηγα στο 35% γιατι φοβομουν την μεγαλη διαφορα

Αυτό σκέφτομαι και γω. Μήπως πίσω πάω 35%. Απλά φοβάμαι μήπως κόψει πολύ την ορατότητα, π.χ την νύχτα για παρκαρίσματα ή άμα θες να δείς πίσω.

23 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Αυτό που μου έχουν πει είναι οτι θέλουν ήλιο. Τωρα αν εχεις υγρασία στο γκαράζ ίσως το επηρεάζει. Θα τους ρωτήσω και εγώ στην Carglass στο Facebook

Ρώτησα εγώ πάντως και από internet και τηλεφωνικά και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια οδηγία, απλώς να μην χρησιμοποιηθούν τα παράθυρα για 2 μέρες και η αντίσταση πίσω για 7 ημέρες. Πάντως ναι, έχει νόημα αυτό που λες, σίγουρα θα βοηθάει ο ήλιος. Απλά δεν ξέρω μήπως παιχτεί τίποτα σε μένα. Πάντως μπορώ να το αφήσω και αρκετές μέρες άθικτο στο γκαράζ. Ελπίζω να μην γίνει κάτι.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην βάζετε χέρι εκεί που κάνει νερά και να μην ανοίγεται τα τζάμια. Το καλύτερο είναι ο ήλιος αλλά αν δεν γίνετε αλλιώς και στο γκαράζ δεν έχει θέμα απλά θα αργήσει πάρα πολύ να φύγει η υγρασία που είναι ανάμεσσα στην μεμβρανη και στο τζάμι. Αυτό σημαίνει πως και τα τζάμια αναλογικά θα χρειαστούν 5 ημέρες ή και παραπάνω στο να τα ανοίξεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, linuxilakis είπε

Το θέμα είναι να μην βάζετε χέρι εκεί που κάνει νερά και να μην ανοίγεται τα τζάμια. Το καλύτερο είναι ο ήλιος αλλά αν δεν γίνετε αλλιώς και στο γκαράζ δεν έχει θέμα απλά θα αργήσει πάρα πολύ να φύγει η υγρασία που είναι ανάμεσσα στην μεμβρανη και στο τζάμι. Αυτό σημαίνει πως και τα τζάμια αναλογικά θα χρειαστούν 5 ημέρες ή και παραπάνω στο να τα ανοίξεις.

Δεν με πειράζει αυτό, ας αργήσει, αρκεί να μην γίνει χειρότερο το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Από άποψη σκουρότητας, μέχρι πόσο λέτε μπορεί να πάει πίσω ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ορατότητα; Μπροστά κλασσικά οι νόμιμες 75, αλλά για πίσω σκέφτομαι για 35άρες. Αν δεν εμποδίζουν ίσως και το επόμενο διαθέσιμο κάτω από 35. Το θέμα είναι να υπάρχει ορατότητα από μέσα όμως και να μην είναι λες και δεν έχει τζάμια πίσω, ειδικά την νύχτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Καταρχήν το τζαμί σου τι ποσοστό εχει αυτη την στιγμή; καπου το αναφέρει πάνω

Θα το κοιτάξω αλλά δεν πρέπει να έχει καθόλου, είναι παλιό (πάντα μιλάω για τα πίσω τζάμια που είναι νόμιμα, αλλά γενικά δεν πρέπει να έχει καθόλου σκουρότητα σε όλα τα τζάμια, είναι φούλ διαφανή).

Επεξ/σία από VFerF1
Δημοσ.

Το δίλλημά μου είναι 35% ή 20% στα πίσω παράθυρα και το πίσω τζάμι. Η μόνη μου έννοια είναι μήπως με το 20% περιοριστεί αρκετά η ορατότητα πίσω το βράδυ.

Δημοσ.

22 ώρες πριν, VFerF1 είπε

Το δίλλημά μου είναι 35% ή 20% στα πίσω παράθυρα και το πίσω τζάμι. Η μόνη μου έννοια είναι μήπως με το 20% περιοριστεί αρκετά η ορατότητα πίσω το βράδυ.

Δείγματα δεν σου έδειξαν;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Δείγματα δεν σου έδειξαν;

Δεν έχω πάει ακόμα. Θα πάω την άλλη εβδομάδα απλά θέλω να'μαι προετοιμασμένος κάπως. Επίσης η Carglass θεωρείται καλή επιλογή; Μετά από λίγο ψάξιμο βλέπω θετική εικόνα γενικά αλλά βλέπω και διάφορα παράπονα για φουσκάλες, μικροζημιές και τέτοια. Αξίζει;

Δημοσ.

Ο λόγος που ρωτάω είναι πολύ απλός και προφανής. Ο μόνος τρόπος για να εξακριβώσει κάποιος αν κάνουν σωστή δουλειά και όχι πρόχειρη και με ζημίες, είναι μόνο από την εμπειρία άλλων πελατών. Ο ίδιος ο μάστορας/εταιρία πάντα θα σου πει ότι είναι ο καλύτερος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...