Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους,

Αρχικά συγγνώμη για την ερώτηση, μιας και είμαι ολίγον τι άσχετος με αυτό το θέμα, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τις αντηλιακές μεμβράνες. Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω στο αμάξι αλλά δεν ξέρω ποιές είναι το καλύτερο Value for Money και τι αποχρώσεις είναι ιδανικές ώστε να μην επηρεάζεται η ορατότητα στην οδήγηση.

Θα ήθελα να βάλω ουσιαστικά σε όλα τα τζάμια πλήν του παρ μπρίζ που θα ήθελα να βάλω μόνο την κλασσική λωρίδα πάνω πάνω. Είδα την προσφορά της CarGlass και θα ήθελα να με συμβουλέψετε αν αξίζει. Συγκεκριμένα μου είπαν τα εξής:

Spoiler

Η αρχική τιμή για ολικό ντύσιμο του οχήματος εκτός του εμπρόσθιου παρμπρίζ, ανέρχεται στα   225€ και με την έκπτωση 40% λόγω της προσφοράς μας που ισχύει  διαμορφώνεται στα   135€ τελική.

Στα εμπρόσθια πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού, συνοδηγού, τοποθετούμε μόνο την νόμιμη απόχρωση (black pearl 75) με ποσοστό φωτεινότητας 75%, ενώ στα υπόλοιπα μπορείτε να επιλέξετε εσείς την απόχρωση από την υπόλοιπη γκάμα μας. Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε είναι της πιστοποιημένης Αμερικάνικης εταιρίας MADICO και σας δίνουμε εφ’ όρου ζωής εγγύηση για την εργασία όπως επίσης και βεβαίωση τοποθέτησης για ΚΤΕΟ ή πιθανό έλεγχο της τροχαίας.

Στα μπροστινά παράθυρα λένε ότι βάζουν μόνο την black pearl 75, δεν ξέρω αν είναι καλή και πόσο σκούρα, αλλά έτσι μου δίνονται 2 επιλογές. Ή να βάλω τις ίδιες και στα υπόλοιπα, ή ένα κλίκ πιο σκούρες. (δεν ξέρω πόσο % είναι οι πιο σκούρες). Επίσης αυτές γκριζάρουν ή ειναι προς το μάυρο; Θα είναι καλή επιλογή γενικότερα αυτή των MADICO της CarGlass;

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimos15 είπε

Για ποιο λόγο θες αντιηλιακή μεμβρανη?

Πιθανότατα για να προστατέψει το αμαξι του απο τον ηλιο; και φυσικά για ομορφιά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Phoenix7 είπε

Πιθανότατα για να προστατέψει το αμαξι του απο τον ηλιο; και φυσικά για ομορφιά

Αν είναι για ομορφιά οκ, αλλα για προστασία με ένα spray των 10 € στα πλαστικά είσαι προστατευμενος...

Επίσης το παρμπριζ μπλοκάρει τις UV από μόνο του..

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dimos15 είπε

Επίσης το παρμπριζ μπλοκάρει τις UV από μόνο του..

Ναι αλλά τα υπόλοιπα τζάμια ΔΕΝ τις μπλοκάρουν...  

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Τα θέλω και για προστασία αλλά και για ομορφιά όπως και για να'ναι πιο δροσερό το εσωτερικό το καλοκαίρι.

Διάβασα πως η carglass τοποθετεί Black Pearl 75 στα μπροστινά και Onyx πίσω. Πίσω λογικά θα έβαζα 1 κλίκ πιο σκούρο για να μην υπάρχει μεγάλη διχρωμία (αν δεν κάνω λάθος είναι το onyx 55;).

Πιστεύετε πως αξίζει η προσφορά της CarGlass στα 135 για MADICO ή προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης αν παντού μπουν νόμιμες, υπάρχει πιθανότητα να σε σταματήσει η τροχαία και να σου βάλει πρόστιμο;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, VFerF1 είπε

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις.

Τα θέλω και για προστασία αλλά και για ομορφιά όπως και για να'ναι πιο δροσερό το εσωτερικό το καλοκαίρι.

Διάβασα πως η carglass τοποθετεί Black Pearl 75 στα μπροστινά και Onyx πίσω. Πίσω λογικά θα έβαζα 1 κλίκ πιο σκούρο για να μην υπάρχει μεγάλη διχρωμία (αν δεν κάνω λάθος είναι το onyx 55;).

Πιστεύετε πως αξίζει η προσφορά της CarGlass στα 135 για MADICO ή προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης αν παντού μπουν νόμιμες, υπάρχει πιθανότητα να σε σταματήσει η τροχαία και να σου βάλει πρόστιμο;

Εγω εβαλα το καλοκαιρι τις  Black Pearl 75 στα μπροστινά και desert 55 πίσω για να μην υπαρχει διχρωμια.Προστιμο πως θα φας;Θα εχεις ολα τα απαραιτητα πιστοποιητικα και το καθε τζαμι θα εχει και ειδικο αυτοκολλητο με απαραιτητες πληροφοριες.Αν εχεις και πιστωτικη πληρωνεις σε ατοκες δοσεις.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, chsam είπε

Εγω εβαλα το καλοκαιρι τις  Black Pearl 75 στα μπροστινά και desert 55 πίσω για να μην υπαρχει διχρωμια.Προστιμο πως θα φας;Θα εχεις ολα τα απαραιτητα πιστοποιητικα και το καθε τζαμι θα εχει και ειδικο αυτοκολλητο με απαραιτητες πληροφοριες.Αν εχεις και πιστωτικη πληρωνεις σε ατοκες δοσεις.

Αα οκ. Γιατί κάπου είδα ότι έβαζαν Onyx πίσω. Έχουν διαφορά οι desert με τις onyx;

Επίσης, πως είναι το αποτέλεσμα έτσι οπως το'χεις; Η ορατότητα σε δυσκόλεψε παραπάνω π.χ νύχτα; Στην εγκατάσταση ήταν προσεκτικοί, χρειάστηκε να αφαιρέσουν πράγματα; Οπτικά από 75 σε 55 είναι πιο σκούρο πίσω; Δεν θα με πείραζε να'ναι πιο σκούρο αλλά τουλάχιστον όχι σε επίπεδο που να δυσκολεύει την ορατότητα.

Δημοσ.

Νομιζω οτι εξαρταται απο το καταστημα (τι εχει σε στοκ) το ποια θα βαλουν πισω.Θεμα με ορατοτητα δεν υπαρχει αλλα κ ο τεχνικος μου προτεινε να μην βαλω πισω 75 και να παω τουλαχιστον στις 55 για καλυτερη προστασια απο ηλιο.Το αμαξι το αφησα και εφυγα οποτε δεν ξερω περι προσεκτικοτητας.Καποια ζημια δεν ειδα και δεν αφαιρεσαν κατι.Οπτικα σχεδον δεν καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ 75-55.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chsam είπε

Νομιζω οτι εξαρταται απο το καταστημα (τι εχει σε στοκ) το ποια θα βαλουν πισω.Θεμα με ορατοτητα δεν υπαρχει αλλα κ ο τεχνικος μου προτεινε να μην βαλω πισω 75 και να παω τουλαχιστον στις 55 για καλυτερη προστασια απο ηλιο.Το αμαξι το αφησα και εφυγα οποτε δεν ξερω περι προσεκτικοτητας.Καποια ζημια δεν ειδα και δεν αφαιρεσαν κατι.Οπτικα σχεδον δεν καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ 75-55.

Οι πίσω πάντως που βάζουν και θεωρούνται πιο φθηνές και καλά, έχουν διαφορά από άποψη ποιότητας. Αντέχουν καιρό;

Δημοσ.

Δε νομιζω να "χαλανε" οι μεμβρανες, το μονο που θα μπορει να συμβει ειναι να ξεκολλησουν ισως αλλα κ αυτο δυσκολο αν γινει σωστη τοποθετηση. Η διαφορα στο κοστος οφειλεται στο οτι οι νομιμες Black pearl είναι Nano ceramic δηλαδη για να εχουν αποτελεσματικη ηλιοπροστασια χρησιμοποιουνται "επιστρώσεις νανο-σωματιδίων στη θέση των παραδοσιακών ανακλαστικών επιστρώσεων για την παρεμπόδιση της υπέρυθρης μετάδοσης θερμότητας. Τα νανοσωματίδια είναι συνδυασμοί μεταλλικών οξειδίων τιτανίου και νικελίου."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, chsam είπε

Δε νομιζω να "χαλανε" οι μεμβρανες, το μονο που θα μπορει να συμβει ειναι να ξεκολλησουν ισως αλλα κ αυτο δυσκολο αν γινει σωστη τοποθετηση. Η διαφορα στο κοστος οφειλεται στο οτι οι νομιμες Black pearl είναι Nano ceramic δηλαδη για να εχουν αποτελεσματικη ηλιοπροστασια χρησιμοποιουνται "επιστρώσεις νανο-σωματιδίων στη θέση των παραδοσιακών ανακλαστικών επιστρώσεων για την παρεμπόδιση της υπέρυθρης μετάδοσης θερμότητας. Τα νανοσωματίδια είναι συνδυασμοί μεταλλικών οξειδίων τιτανίου και νικελίου."

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, καταπιστικότατες οι πληροφορίες σου. Και γω τελικά λέω να κάνω το ίδιο, με 75 μπροστά και 55 πίσω. Επίσης η Carglass λέει δίνει και εγγύηση εφ'όρου ζωής, οπότε φαντάζομαι άμα ξεκολλήσει τίποτα θα το διορθώσουν.

Από άποψη ορατότητας μήπως σε περιόρισαν, σε δυσκολεύουν καθόλου; Π.χ όταν θες να κάνεις πίσω τη νύχτα ή παρκάρισμα; Επίσης από το εσωτερικό, όταν κοιτάς προς τα έξω, βλέπεις διαφορά από τις μπροστά σε σχέση με αυτές από πίσω (και απ'έξω π.χ οι black pearl και οι desert έχουν διαφορετική απόχρωση);

Ευχαριστώ και πάλι και sorry αν σε ζαλίζω.

Επεξ/σία από VFerF1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, VFerF1 είπε

Από άποψη ορατότητας μήπως σε περιόρισαν, σε δυσκολεύουν καθόλου; Π.χ όταν θες να κάνεις πίσω τη νύχτα ή παρκάρισμα; Επίσης από το εσωτερικό, όταν κοιτάς προς τα έξω, βλέπεις διαφορά από τις μπροστά σε σχέση με αυτές από πίσω (και απ'έξω π.χ οι black pearl και οι desert έχουν διαφορετική απόχρωση);

Δεν καταλαβα καποια τρομερη διαφορα στην ορατοτητα αλλα και απο εξω δεν ειναι καποια αισθητη διαφορα.Ετσι αγχωνομουν κ γω αλλα οπως σου ειπα και ο τεχνικος απο μονος του μου ειπε για 55 πισω και οχι πιο ανοιχτες για περισσοτερη σκιαση και προστασια ειδικα για τα παιδια που καθονται πισω.Τωρα αν δεν σε νοιαζει για τους πισω βαλε οτι θες.

Δημοσ.

Η καλύτερη εποχή να περάσεις μεμβράνες είναι τώρα ή πιο μετά; Ρωτάω γιατί καταρχήν θα πρέπει να μην ανοίξεις τα παράθυρα 2 ημέρες και να αφήσεις το αμάξι στον ήλιο για να μην σου κάνουν φουσκάλες και να κολλήσουν καλά. Ρώτα το και στην Carglass να δούμε τι θα σου πουν, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι!

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, chsam είπε

Δεν καταλαβα καποια τρομερη διαφορα στην ορατοτητα αλλα και απο εξω δεν ειναι καποια αισθητη διαφορα.Ετσι αγχωνομουν κ γω αλλα οπως σου ειπα και ο τεχνικος απο μονος του μου ειπε για 55 πισω και οχι πιο ανοιχτες για περισσοτερη σκιαση και προστασια ειδικα για τα παιδια που καθονται πισω.Τωρα αν δεν σε νοιαζει για τους πισω βαλε οτι θες.

Εμφανισιακά, δηλαδή απ'έξω δεν είδες κάποια διαφορά; Πίσω (μιας και επιτρέπεται) θα ήθελα να υπάρχει μια σκουρότητα (π.χ του στυλ όπως βάζουν πλέον από εργοστάσιο σε πολλά καινούργια που έχουν σκουρότητα στα πίσω, τουλάχιστον μιας και γίνεται η δουλειά, ας δώσει και μια πινελιά στην εμφάνιση) αλλά σε καμία περίπτωση σε επίπεδο που να παρεμποδίζεται η οδήγηση, (π.χ ορατότητα πίσω στην νύχτα).

11 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Η καλύτερη εποχή να περάσεις μεμβράνες είναι τώρα ή πιο μετά; Ρωτάω γιατί καταρχήν θα πρέπει να μην ανοίξεις τα παράθυρα 2 ημέρες και να αφήσεις το αμάξι στον ήλιο για να μην σου κάνουν φουσκάλες και να κολλήσουν καλά. Ρώτα το και στην Carglass να δούμε τι θα σου πουν, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι!

Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση και θα'θελα και γω να μας την απαντήσουν τα παιδιά που έχουν βάλει. Από άποψη οικονομική, φαντάζομαι είναι καλή εποχή μιας και το καλοκαίρι είναι που ανεβαίνει η ζήτηση. Τώρα από πλευρά καιρού δεν ξέρω. Ειδικά και αυτές τις μέρες που δεν έχει και πολύ ήλιο. Αν ας πούμε τοποθετηθούν τώρα και μετά μείνει το αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ για μέρες θα υπάρχει θέμα; Λέτε να μην κολλήσουν καλά ή να μην φύγουν οι φουσκάλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...