BlueBlade Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, johncorfas είπε με εμφανείς τάσεις απολυταρχικού καθεστώτος. Με εμφανείς τάσεις Κομμουνισμού δηλαδή... 2
basilis_k6 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω 2 απορίες. ποτε έγιναν 200 οι κατασκευαστές ηλεκρικών οχημάτων? εκτος αν τα παιδικα ηλεκτρικά πατίνια ειναι μέσα στο νούμερο. γιατι η εταιρία που μου πούλησε ενα αμάξι μπορεί να γνωρίζει την θέση μου η άλλα τέτοια προσωπικά δεδομένα? edit: from tesla website Remote analysis data: We may be able to dynamically connect to your Tesla vehicle to diagnose and resolve issues with it, and this process may result in access to personal settings in the vehicle (such as contacts, browsing history, navigation history, and radio listening history). This dynamic connection also enables us to view the current location of your vehicle, but such access is restricted to a limited number of personnel within Tesla. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από basilis_k6 1
Coul Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εχω 2 απορίες. ποτε έγιναν 200 οι κατασκευαστές ηλεκρικών οχημάτων? εκτος αν τα παιδικα ηλεκτρικά πατίνια ειναι μέσα στο νούμερο. γιατι η εταιρία που μου πούλησε ενα αμάξι μπορεί να γνωρίζει την θέση μου η άλλα τέτοια προσωπικά δεδομένα? edit: from tesla website Remote analysis data: We may be able to dynamically connect to your Tesla vehicle to diagnose and resolve issues with it, and this process may result in access to personal settings in the vehicle (such as contacts, browsing history, navigation history, and radio listening history). This dynamic connection also enables us to view the current location of your vehicle, but such access is restricted to a limited number of personnel within Tesla. Άλλο η Tesla. Το πρόβλημα μας είναι οι κομμουνισταί.
johncorfas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Με εμφανείς τάσεις Κομμουνισμού δηλαδή... "Ο κομμουνισμός ως έννοια σχετίζεται με μια μορφή κοινωνίας η οποία θα λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και αποκεντρωμένα, δημιουργώντας ένα κράτος πρόνοιας και εξαλείφοντας τις διακριτές κοινωνικές τάξεις..." https://el.wikipedia.org/wiki/Κομμουνισμός Κάπου τα έχεις μπλέξει φίλε μου. Κράτος με πλούσιους και φτωχούς δεν ορίζεται ως κομμουνιστικό κράτος, αφού παραβαίνει τη βασική αρχή του κομμουνισμού και στην Κίνα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, άρα δεν έχουν κομμουνισμό. Έχεις μπερδέψει αυτό που κάποιοι ονόμασαν "κομμουνισμό", για να κοροϊδέψουν τον κόσμο, με αυτό που πραγματικά είναι ο κομμουνισμός. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κομμουνιστής, αλλά τουλάχιστον ξέρω τί είναι ο κομμουνισμός κατά ορισμό. Στην Κίνα έχουν άκρατο καπιταλισμό με στοιχεία δικτατορίας. Κατά τη γνώμη μου, το σύγχρονο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα ονομάζει κάποια κράτη "κομμουνιστικά" για να ανεβάζει την αξία του καπιταλισμού. 10 λεπτά πριν, Coul είπε Άλλο η Tesla. Το πρόβλημα μας είναι οι κομμουνισταί. Τρομερή μάστιγα... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από johncorfas 8 1
ilias.ilias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα...και εδω κομμουνισμο εχουμε!Ειναι ολοφανερη η διαφορα της τωρινης κυβερνησης με την προηγουμενη....την προπροηγουμενη....και παει λεγοντας. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από ilias.ilias 2 1
johncorfas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, ilias.ilias είπε Μα...και εδω κομμουνισμο εχουμε!Ειναι ολοφανερη η διαφορα της τωρινης κυβερνησης με την προηγουμενη.....! Ακριβώς αυτό γράφω. Άλλο το τί λέει κάποιος ότι είναι και άλλο τί είναι τελικά. Αν, δηλαδή, βγω και πω ότι είμαι πυρηνικός φυσικός σημαίνει ότι είμαι κιόλας; Δεν πρέπει να τηρώ κάποιες προδιαγραφές (πχ να έχω το ανάλογο πτυχίο κτλ); Υπακούει η τωρινή κυβέρνηση στα κομμουνιστικά πρότυπα; Όχι, άρα ότι και να ισχυρίζεται ότι είναι, σίγουρα δεν είναι κομμουνιστική. Σε κάθε περίπτωση η συζήτηση περι κομμουνισμού ξεφεύγει από το θέμα του άρθρου. Θα προτιμούσα να μην τη συνεχίσω. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από johncorfas 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlade είπε Δεν άρχισαν τώρα, αυτή είναι η καθημερινότητα στην Κίνα εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι πρόβατα οι Κινέζοι, καταπιεσμένοι είναι από ένα ακόμα αισχρό Κομμουνιστικό καθεστώς. Αν νομίζεις οτι αυτο που γινεται στην Κίνα ειναι Κομμουνισμός τότε έχω να σου προτείνω το εξης βιβλίο Communism For Dummies. Θα σου χρειαστεί!
newton91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, BlueBlade είπε Δεν άρχισαν τώρα, αυτή είναι η καθημερινότητα στην Κίνα εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι πρόβατα οι Κινέζοι, καταπιεσμένοι είναι από ένα ακόμα αισχρό Κομμουνιστικό καθεστώς. Όπα λίγο με τα σχόλια , αυτό που έχουν είναι κομμουνισμός ; Αλήθεια το λες τώρα αυτό ; 1
Ather Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Όσο καπιταλισμός είναι αυτό που υπάρχει πλέον στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Τα κέρδη δικά μου οι απώλειες δικές σας. Αλλά έτσι είναι η εξέλιξη, κάθε σύστημα ξεπεράστηκε από ένα άλλο καλύτερο. Αρκεί να μην πάμε σε κάποιος δυστοπικό καθεστώς και μείνουμε για πάντα εκεί.
basilis_k6 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Ather είπε Όσο καπιταλισμός είναι αυτό που υπάρχει πλέον στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Τα κέρδη δικά μου οι απώλειες δικές σας. Αλλά έτσι είναι η εξέλιξη, κάθε σύστημα ξεπεράστηκε από ένα άλλο καλύτερο. Αρκεί να μην πάμε σε κάποιος δυστοπικό καθεστώς και μείνουμε για πάντα εκεί. εννοεις την ολιγαρχία που έχουμε εδω και 40 χρόνια περιπου? 2
palawiaris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να επιστρέψουμε, άντε και στα δικά μας με τέτοιες καταστάσεις. Κάτι που πολλοί από εδώ θα το θελήσουν εις το όνομα της τεχνολογίας. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2018 από palawiaris
jimmyl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Χειροτερο κρατος στον κοσμο δεν νομιζω να υπαρχει , ταμπελες και βαφτισια δεν εχουν καμμια σημασια
wnet Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί στην Κίνα να μην έχουν "κομμουνισμό" όπως αυτός ορίζεται "By the book" αλλά έχουν κομμουνιστικό κόμμα στην εξουσία εδώ και δεκαετίες μιας και μόνο αυτό είναι ...υποψήφιο κάθε φορά. Το καθεστώς είναι ολοκληρωτικό, πέρα από την ...ακρίβεια στις ταμπέλες... Στην είδηση τώρα, η Κίνα τα συνηθίζει αυτά και δεν προκαλεί καμιά έκπληξη... Η Tesla δεν έχει πρόβλημα αρκεί να κάνει πωλήσεις... Οι Κινέζoι τα έχουν συνηθίσει αυτά και δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία... εε, κάποια στιγμή θα "ζηλέψουν" και άλλα κράτη και θα γίνει κανόνας... για το καλό μας... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από wnet
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Εχω τελειωσει ενα ρημαδολυκειο και αυτο νυχτερινο. Αλλα το επιπεδο σχολιων απλα με θλιβει. Και των αρθρων. Κοπιαρισμα και μεταφραση. και τελιτσες για εμφαση... Αναφορά σε κείμενο Ορισμένες κινέζικες εταιρείες παρακολουθούν ακόμη και τα… εγκεφαλικά κύματα των εργαζομένων τους. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη, Οταν ακομα και η αναφορα στην αντιθετη αποψη λειπει, κατι δεν λειτουργει σωστα. Αναφορά σε κείμενο Then, artificial intelligence (AI) algorithms scan the data, looking for outliers that could indicate anxiety or rage. + Some organizations use the sensors during routine work, while others embed them in virtual reality (VR) headsets to monitor workers’ emotions during training exercises. Αλλο η συλλογη δεδομενων για στιατιστικη, νομικους λογους η στοχευμενη διαφημιση και αλλο τα παραφουσκωμενα εγω "μας παρακωλουθουναι, δγιαδοσται!" Δεν ειμαστε τοσο σημαντικοι οσο θελουμε να πιστευουμε. Και για το ονομα του Θεου! μιλαμε για οχημα! 61 δεδομενα συλλεγει, το ενα δεν θα ειναι τοποθεσια? Που στο διαολο ζοριστηκε και επεσε η ροπη η οπως λεγεται? Που μπορει να ειχε παρεμβολες? Που εδωσε τρια warning στον οδηγο? Που? Που? Που? Ημαρτον! Δεν παραγουμε τιποτε, παιρνουμε την τεχνολογια ετοιμη και το μονο που κανουμε οταν την χρησιμοποιουμε ειναι να κρινουμε τους παντες και να αφηνουμε αναποδεικτα υπονοουμενα. - Καλημερα καλη εβδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα