Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθειά σας για την αγορά καινούργιας τηλεόρασης για γραφείο. Ξέρω άργησα, πέρασε η μαύρη παρασκευή. Τέλος πάντων...

Η τηλεόραση θα μπει στον τοίχο σε γραφείο με απόσταση θέασης τα 2 περίπου  μέτρα. Την θέλω για κάποια μεσημέρια που δεν γυρίζω σπίτι για netflix και κάποια βράδια  για μπάλα. Όμως θα την έχω ανοικτή και τα πρωινά σε κανάλια digea και θα ήθελα να έχει αξιοπρεπή εικόνα σε αυτά. 

Διαθέσιμο budget: 600€ ταβάνι, εννοείται θα προτιμούσα φθηνότερα

Απόσταση και γωνία θέασης: 2m και ακριβώς απέναντι από την  οθόνη

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσότερο: digea, αθλητικά (nova-cosmote) και netflix.

προτίμηση σε μέγεθος : Νομίζω ότι για τον χώρο θα ταίριαζε 43άρα.

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: οχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): αν είναι να δώσω 600€ θα ήθελα, αν αξίζει τον κόπο, να είναι UHD και HDR εκτός αν μιλάμε για κάτι πολύ φτηνότερο

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Sony KD-43XF7596 (πρόταση φίλου) 

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): κανένα ιδιαίτερα, αλλά θα ψάξω και στα Media Markt λόγο του 20% επιστροφή. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει 3D πλέον. 

Για 2 μέτρα το ιδανικό μέγεθος θα ήταν 49'.  Θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από 49' και θα απολαμβάνετε μάτς. 

Θα πρότεινα αυτό το μοντέλο της LG https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-49-uk-6200-pla-1217220.html το οποίο στο πλάισιο και Κωτσόβολο είναι σε προσφορά στα 399. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...