Levs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να φτιάξω ένα απλό μαύρο/μπλε γυαλιστερό Backplate για την 1050ti μου. Εαν αγοράσω αυτό εδώ το plexiglass και το κόψω με κοπίδι όπως γράφει οτι μπορεί να κοπεί, θα το πετύχω; ξέρετε τι σπρέι πρέπει να πάρω μετά για να βγει ωραίο στρωτό και γυαλιστερό χρώμα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Levs είπε Καλησπέρα! Σκέφτομαι να φτιάξω ένα απλό μαύρο/μπλε γυαλιστερό Backplate για την 1050ti μου. Εαν αγοράσω αυτό εδώ το plexiglass και το κόψω με κοπίδι όπως γράφει οτι μπορεί να κοπεί, θα το πετύχω; ξέρετε τι σπρέι πρέπει να πάρω μετά για να βγει ωραίο στρωτό και γυαλιστερό χρώμα;; Ακομα εξαρταται και απο το καταστημα καποιοι κοβουν σε διαστασεις που θες πλεξιγλας Εγω εβαλα λαστιχακια γυρω γυρω να ακουμπαει πανω σε αυτα Τωρα ολα τα καταστηματα υδραυλικων εχουν Θα ζητησεις σπρει γιαλιστερο οχι ματ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Σε τι είδους καταστήματα μπορώ να βρω πλέξιγκλας αντί να παραγγείλω μέσω ίντερνετ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 εναλλακτική λύση είναι να το ντύσεις με αυτοκόλλητα αντί να κάθεσαι να το βάφεις μπορείς να πας σε ένα κατάστημα με επιγραφές να σου φτιάξει ότι σχέδιο θέλεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα